Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalý voják, policajt a teenagerka se náhodou potkávají v New Orleans, kde pátrají po původu nebezpečné drogy, díky které lidé nakrátko získávají superschopnosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (258)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Z hlediska formy nelze v rámci mainstreamu a standardního ekvivalentu celovečeráku od Netflixu takřka nic vytknout - podmanivý vizuál, kompozice barev, neonová stylistika, kinetická kamera, jednoduše interpretace jak od Benoîta Debieho, je nezpochybnitelně pozoruhodná. Jenže leč může být rádoby komiksová premisa sebevíc poutavá, przní ji fakt, že snímek trestuhodně mrhá svou konceptuální nápaditostí a zbytečně svůj potenciál utápí v překombinovaným akčním brajglu - a to je nesmírná škoda, poněvadž 'Project Power' měl potenciálně zaděláno na poměrně solidní kavalcovou oddychovku. Řešení etnických otázek a cílovka v podobě černošských diváků není určitě nijak dotěrná.... Čistej průměr. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Filmová adaptace The Boys nevyšla ani náhodou a jedná se tak o velmi mdlé a nudné dílo.. I když se začátek jevil celkem dobře, zhruba po půl hodině vám stejně dojde, že vás vůbec nezajímá o co ve filmu běží a vlastně vám ani nesejde na osudech hlavních hrdinů. Je to zvláštní, jelikož je akce celkem průměrná a efekty jsou dobré. Obsazení hlavních hrdinů je také slušné až na několik vyjímek jako například tu školačku. Dávám odpad jelikož jsem film ani nebyl schopen dokoukat do konce. Takto promarněný superhrdinský film *facepalm* 10% ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Resident Evil scénka top! Prepálenú stopáž a vykrádačku Limitless určite spomínajú všetky ostatné komentáre. Ja hlavne nechápem, prečo keď ma raz za čas kamaráti donútia pozerať film s dabingom, prečo sa tam vždy musí spievať? A prečo ten spev musia prekladať? A prečo, keď už ho musia prekladať, prečo nato nenajmú niekoho, kto má aspoň náznak hudobného sluchu? Tu som tých pár minút rapu ešte prežil, naposledy pri Witcherovi som protestne odišiel z miestnosti a skrčil sa plakať do sprchy. Dokukal som to potom sám. Dabing je zlo. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Bohužel to dopadlo jako většina Netflix produkce. Sem tam se objeví opravdu dobrá žánrovka nebo velký projekt nějakého známého jména a pak tu máme tyto výplně. Project Power vypadal velice nadějně, protože dvojice Joos a Schulman umí natočit minimálně zajímavý a efektní film. To tak nějak dopadlo i tady. Námětem a zpracováním film zaujal. Herecké obsazení také není vůbec k zahození, ale dohromady to nefunguje tak dobře. Nosná konstrukce filmu nedrží tolik pohromadě, působí to polovičatě a nohy filmu hodně podráží absence nějakého většího záporáka. Hezky vypadající a efektní výplň. Nic víc. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten film se tváří jak kdyby napočítal do nekonečna, ale přitom je nudnej jak Husákovi projevy. Jako jooo dvě tři akční scéna jsou mazlíci, když teda nepočítám naprosto trapný zpomalovačky, opakovanou potřebu tvůrců ukázat jak pilule učinkuje v organismu, jako ke konci mě už to vysloveně sralo a bylo mě úplně šumák kdo tam zdechne. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Jeden z hrdinů má schopnosti po krevetce Alpheus digitalis. Tvrdí, že svou oběť dokáže zasáhnout tak velkou rychlostí, že se okolo ní vypaří voda a okolní teplota dosahuje teploty o 8 000 °C vyšší, než je na povrchu Slunce. Extrémní stlačení vody klepety krevetky ve skutečnosti na několik mikrosekund dokáže vytvořit teploty „jen“ okolo 4 800 °C, což je asi o 800 °C více, než jsou nejnižší naměřené teploty uprostřed slunečních skvrn. Průměrná teplota povrchu Slunce se pak běžně udává na 5 500 °C. (kirmakX6on)
  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)
  • Frank (Joseph Gordon-Levitt) ve filmu většinu času nosí dres s číslem 37, se kterým hrál bývalý hráč amerického fotbalu a týmu New Orleans Saints Steve Gleason. (NiWi)

Reklama

Reklama