Reklama

Reklama

Zdravotník

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Záchranář Ángel se nechce smířit s realitou života na vozíku. Vypěstuje si smrtící posedlost ženou, která ho opustila, a plánuje děsivou pomstu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

dubinak 

všechny recenze uživatele

El Practicante je klasickým nekomplikovaným průměrným thrillerem ze Španělska, tentokrát s docela neotřelým námětem a krajně nepříjemným charakterem v podání Maria Casase, který je, jak je vidět hercem mnoha tváří, protože je momentálně poměrně často obsazován do různorodých rolí. Tady ztvárnil hajzla přímo prvotřídního a sympatizovat s ním určitě budete jen těžko. Sice budete překvapivé momenty hledat stěží, ale jako večerní nenáročná oddychovka poslouží slušně. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Perfektný psychopat, navyše kripel. No, ešteže bol psychopat (v jeho prospech), lebo ľudia v jeho situácii často berú samovraždu ako východisko. Pomsta je vo filme moja najobľúbenejšia téma, pokiaľ je spravodlivá. Vozíčkarova pomsta však bola nespravodlivá, čiže psychopat mal u mňa od začiatku absolútnu antipatiu. Napriek tomu to bolo istým spôsobom vtipné, aj keď ničím ojedinelé. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podivínský záchranář se stane obětí nehody, po níž ochrne a stane se nesnesitelným natolik, že ho opustí přítelkyně. A s tím se nehodlá smířit. Casas je jako psychopatický vozíčkář výborný a budete ho spolehlivě nenávidět. S přivřenýma očima se dá akceptovat i jeho počínání vzhledem k handicapu. Problém je, že tu není dostatečně silný protihráč, kterému by se dalo fandit, takže to je de facto o tom, že odporný člověk dělá hnusné věci. To sice může částečně fungovat, ale celý film to neutáhne. Každopádně jednou se to dá. 55% ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Připomínalo mi to lehce film Gréta. Jen s o něco upraveným průběhem a to, že je na vozíčku. Nápad není moc originální, ale zaujal mě, protože je to sociopat na vozíku. Líbí se mi, že dobře vystihli jeho zlost vůči ostatním lidem, protože on je na vozíku a ostatní ne. Je to slušně provedený sociopat, jen mi vadí, tak jako u Gréty únos oběti. Od té doby se to začíná s*át. Zde je ta část moc zdlouhavá, nezajímavá a to, že je ona na vozíčku, mi přijde docela na hlavu a přitažené za vlasy. Její revenge se mi líbila, bohužel nepůsobila tak dobře, protože jsem musel přečkat tu zdlouhavou část. Konec je sra*ka a nepobírám to. VYHODNOCENÍ: BRÁCHA: UŽ NIC NEPIŠ, TEĎ UŽ JDI SPINKAT ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že smrtiacu posadnutosť je možné vypestovať. To buď príde alebo nie. Záleží to od toho, či človeku pre niečo alebo pre niekoho rupne v bedni. Vzhľadom na solídny námet som však od snínku čakal viac. Tej dusnoty z pocitu bezmocnosti tu bolo veľmi málo a len tak okrajovo. Viac sa film zameral na romantickejšiu časť a žiarlenie jedného z partnerov, čo bolo celkom zaujímavé, no stačilo sa tomu venovať iba chvíľu. Zvyšok potom nudil. Priemer. 60/100 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno