Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (59)

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprostý trash, který snad ani tvůrci nemohli brát vážně a určitě ho pojali jako parodii na všechny hrdinské fantasy inspirované nedostižným Conanem... Anebo taky ne... Papundeklové kulisy, debilní děj, nesympatický hrdina, který neustále máchá mečem a opíchá všechno kolem sebe co má kozy a dýchá, zástupy polonahých ženštin, směšný záporák... Takhle jednoduše by se dal bez zbytečných keců shrnout celý film, u kterého pochopím celou škálu hodnocení... Já se docela bavil, tak dám za tři a jen lituji, že jsem tenhle šílený kus neviděl jako malý smrad, určitě bych teď zamačkával nostalgickou slzičku... ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem podobné filmy miloval a myslím si, že kdyby mě Deathstalker neminul, tak bych k němu v současné době přihlížel jinak. Jenomže jsem na něj v dětství nenarazil a když ho člověk shlédne až nyní v dospělosti, tak už vidí jen koninu s ubohými hereckými výkony a příšerným scénářem. Odpad jsem prakticky nedal právě jen proto, že vím, že po podobných filmech byla v 80´ a začátkem 90´ let poptávka a tato kvalita stačila, aby byl divák spokojený. Já také bývával. Teď už je to však málo. ()

Reklama

Aleix 

všechny recenze uživatele

Jó to byly časy ... na VHS se nám dvanáctiletejm parchantům porna nedostalo , internet nikde , tak tu byl Deathstalker a peříčko na Nově. Fantasy kravina (asi) ani jsem to neviděl celý , ale Válečník Deathstalker co deset minut filmu přefiknul nějakou kost. Jeho kopí bylo víc v permaneci než jeho meč .... Nostalgie :-) ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Barbar Deathstalker v honbe za dolapenie caradejnika Munkara. A dokonca ten Munkar nebol carodejnik, ale obycajny iluzionista. Vo filme nie je nudza o zenske prsia, ktore na vas cihaju kazdu chvilu:) Na fantasy zaner to bolo slabe a aj dost sranda pri subojoch. Priklad uvediem suboj s bojovnickou, ktora bodla svojho rivala pod pazuchu a nie do brucha,a ko si to maju divaci mysliet:) Sem tam padali nejake hlavy po zemi a aj rozstvrtenie konmi carodejnika sa dalo zniest. Na fantasy to chce trocha viac, ale co uz. Deathstalker zachranil svet a teraz si moze uzivat zo zenami, ved to bolo aj vidiet pocas filmu, ze sa rad miluje zo zenami. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Deathstalker je fantasy trash z dob kdy obdobný filmy prožívali svůj největší rozmach a slávu. Dnes už se člověk na tyhle filmy podívá spíš jen z těchto tří důvodů. Buď aby se zasmál nebo že tyhle filmy miluje no a nebo tak trochu z nostalgie na tyhle časy. U mě je to ten třetí důvod. Měl jsem prostě chuť na nějakej kousek Conanovskýho ražení. A volba padla na Deathstalkera. Kouzla a magie, polonahá těla, teatrální herecký výkony,.... No asi jsem dostal to co jsem očekával. Slabší 3hvězdy ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama