Reklama

Reklama

Kusy aneb Tisícero výkřiků noci

(festivalový název)
  • USA Pieces (více)
Trailer

Matka přistihne svého malého synka, jak si skládá puzzle s obrázkem nahé ženy. Hoch dostane vynadáno a puzzle mu zabaví. Syn ze vzteku matku zabije a rozřeže pilkou na kousky. Po čtyřiceti letech se ve stejném městě objevuje tajemný vrah s motorovou pilou, který rozřezává mladé dívky na kusy a bere si některé části jejich těl. Tak si podle starého puzzle skládá nové - ze skutečných částí ženských těl... (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

POMO 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodná kombinácia amerického sasheru a európskeho gialla. Prejav hercov typicky absurdný, film zaváňa béčkovosťou, ale zároveň prekvapuje kreatívnym scenárom. Viacej postáv než sme v podobných subžánrovkách zvyknutí, pričom majú všetky v kriminalnom príbehu svoje miesto a robia ho zaujímavejším. Nemalým kladom filmu je tiež rýchly rozbeh - žiadny expozičný nájazd, seká sa tu zbesilo od prvej scény. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu velmi povedený slasher. Film má svižné tempo, tudíž se u filmu nenudíte. Také mordy jsou pěkně natočené a vizuálně zpracované, Dále chválím hudbu, která dodává filmu skvělou atmosféru. Jediné mínus je scénář, který je místy až moc nelogický, ale to filmu na kráse vůbec neubírá.Tady neřešíte co kdo říká, ale jak kdo umírá . 75% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pieces je parádní slasher u kterého by se mohlo plno dnešních slasherů učit. Má sice jednoduchou zápletku a vrah má poměrně dost stupidní motiv. Ale vraha jsem nečekal že to bude danej člověk. Krve a gore je tu plno a vypadá dobře a film mě totálně nenudil. Smith(aka druhý Spencer) je naprosto parádní a nečekal jsem ho v hororu. Ostatní herci jsou klasičtí neherci, ale nic rušivého. Film navíc podbarvuje výborná hudba. Parádní film. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborné giallo s vraždami extra krvavými a brutálnymi (dostala zabrať hlavne motorová píla). Aj keď sa pri akcii obvykle kamera odkláňa, výsledný "efekt" sa ukáže vždy. Samotné krimi vyšetrovanie tiež nebolo na zahodenie, a to aj napriek tomu, že sa nám pomerne skoro zúžia možnosti na možného páchateľa. Podstatné je, že si film po celý čas udržiava solídnu úroveň napätia. Možno škoda len tých slabších hereckých výkonov pri niektorých postavách. Inak veľká spokojnosť. Kto má rad starú dobrú old gore scénu tak smelo do toho. 75/100 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie tak celkom tradičné Giallo, liznuté prvkami klasického slasheru, no a to je len a len dobre. Ubudli zbytočne mdlé, ponaťahované pasáže, ktoré sú pre onen žáner príznačné, tempo je v tomto prípade nastavené na vyššie obrátky, pričom prekvapila pomerne slušná dávka násilia. Ja osobne som veľmi spokojný, koniec koncov, kde je sériový vrah, ktorý vie čo má robiť - tam je aj "Carnifex" :D Áno áno, príbeh nie je ničím extra, no rozuzlenie je prekvapivé, čím sa naplnili očakávania s Thriller žánru. Nič premyslené očakávať netreba, ide čisto o vyvražďovačku s patričnou dávkou krvi .. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Při natáčení gore scén se používaly prasečí vnitřnosti. (Chatterer)
  • Vzhled vraha byl inspirovaný komixovou postavou "The Shadow". (Chatterer)

Reklama

Reklama