Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Od třetího dílu trilogie Ulice strachu jsem měl velká očekávání. Přeci jen horory ze 17. století nejsou v kinematografii na denním pořádku a tak jsem počítal s krásně ponurou, melancholickou náladou, které jsem se vlastně ani moc nedočkal. Film je rozdělen na dvě části. První se opravdu odehrává v roce 1666 a je víceméně správně stylová, hororově jiná. Jenže pak tu máme ještě druhou část filmu, která se vrací do současnosti a snaží se celý ten námět trilogie uzavřít, což ostatně musí. Nebudu nic zastírat, kvalitně je to vlastně tak, jako je na tom celá trilogie. Jen druhý díl se atmosférou krásně vyklubal. Vše ostatní je stylová slasher záležitost, byť jednohubkového charakteru. Pořád ale respekt za nápad natočit takovou trilogii. Na Netflixu podobné projekty nebývají každý den. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Nezměrnej potenciál zadupanej do sraček tvůrčí impotencí. U týhle trilogie si člověk tak nějak naivně myslí, že půjde každým dílem výš. Režisérka ale evidentně na nic víc nemá. A tak se od prvního dílu plácáme ve stylový nudě, která bez ostychu vykrádá všechny slashery od A po Z, ale nemá žádnou vlastní esenci, atmosféru a v poslední kapitole už ani ten styl. Všechno to mystery zlo navíc brutálně zabíjí příšernej hysterickej soundtrack. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Povedené i do třetice. Třetí část není ničím jiným než kladivem na čarodějnice, přesně tak jak ho známe z dějin historie. Není tedy potřeba k ději cokoliv dodávat, snad jen to, že film neustále šlape na plyn, nezpomaluje a stále jede kupředu. Něco se neustále děje a já jakožto divák jsem byl v perfektní tenzi. Gore nechybí, nepříjemná atmoška taky ne. Vyvrcholení celého příběhu za mě skvěle zvládnuté. Sice tak druhý díl zůstane za mě vrcholem série. Ale i tak jsem si třetí část užil dosyta. (75 %) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Slušný záver nenáročnej hororovej trilógie, ktorá má množstvo chýb, no napriek nim som chcel vedieť, ako to celé dopadne. Odhalenie záporáka nebolo vôbec náročné, pričom každý trochu vnímavý divák musel vidieť, že ním Sarah Fierová skrátka nebude. Objasnenie rozdielov medzi Shadyside a Sunnyvale ma však zaujalo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Fajn rozuzlení s pěkně atmosférickým originem, poměrně nečekaným twistem a vizuálně zajímavě zpracovaným finále. Netflix tu ovšem místy tlačí na pilu už trochu moc a nelze si toho nevšimnout. Když pominu dobovou (ne)věrohodnost jako takovou, tak minimálně samotný kontrast, jak vesničané reagují na lesbický vztah hlavních hrdinek a naopak to, jak naprosto ignorují své zcela volně se pohybující a bavlnu očividně nesbírající černošské sousedy, je při nejmenším podivný. Ale budiž, není to historické drama, ale cheesy slasher. Navzdory tomu flashback dost dobrej, opět do sebe všechno v rámci mezí slušně zaklaplo a dokonce byly docela uspokojivě osvětleny některé podivnosti, které se táhly celou trilogií. ()

Zajímavosti (5)

  • Během příprav v obchodě hraje píseň „Come Out And Play“ od The Offspring. Ke konci filmu zazní písně „Live Forever“ od Oasis a „Gigantic“ od Pixies. (Duoscop)
  • Když vyjde Thomas (McCabe Slye) na začátku filmu z dřevěné boudy, tak za sebou zavře dveře. Později ale budou otevřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama