Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Do třetice víc všeho špatného než dobrého. První, hodně nezáživná část, odehrávající se v podezřele multirasové vesnici 17.století, přináší banální a šablonovitý příběh o vylízaných vidlácích a falešném obvinění z čarodějnictví nekonformní lesbické dívky. Docela nuda. A po návratu do současnosti (tedy do devadesátek), nastane opět návrat i k překombinovanému a užvaněnému filmu pro mládež, v jehož závěru chudí a ponižovaní slavně zvítězí nad zlem a vše je završeno dlouhým a vášnivým lesbickým polibkem. Doufám, že jsem teď tímhle částečným spoilerem někomu nepokazil zážitek z kvalitního diváckého vyvrcholení při sledování vyvrcholení téhle "popcornistické" trilogie. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Je to lepší jak dvojka a kvalitně zhruba na úrovni jedničky.  Začátek máme chvíli origin té postavy co to údajně dělá (škoda, že neukázaly vraždy toho pastora) a pak se to vrátí do roku 1994 a boj hlavních postav se zlem. Ten začátek není špatný je zde dobře ukázané co udělá davová psychóza po tom přesunu do současnosti je to horší.  Nemám rád , když se z vrahů dělají debilové různé nápisy jako debile zde jdi a tak dále navíc vrahové s potenciálem degradovaly na tupé figurky bez mozku jelikož podle těch nápisů fakt šli . Dále závěrečný plán je takový , že po nich stříkají krev s barvou opravdu se za tu dobu na více nezmohly? 60 procent  P.s. co kdyby měl záporák příbuzné a řekl to jim jela by ta kletba dále nebo ne? P.s. 2 Když se jich chtěl záporák zbavit proč neřekl její (té  lesby) jméno , aby začala vraždit a měl by pokoj a jak to, že ta její přítelkyně nezmizela taky, když zmizeli všichni jejichž jména byly na seznamu a její tam bylo taky (viz konec jedničky)  ? ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Propletené je to hezky, to nemůžu říct, ale jinak... jako dobová záležitost je to narozdíl od minulých dílů nuda. Nemá to vůbec žádnou atmosféru. Neexistuje tam ani snaha o budování napětí. Je to příšerně dlouhé. A kdyby se celý díl odehrával JEN v roce 1666 (i když je jasné, že by prostě nemohl), bylo by to o trochu lepší. Herci fajn, soundtrack super, mytologie hezká. Jinak ani v tomto případě nic moc. A je to fakt, fakt škoda. 55%. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Desaťminútový flashback natiahnutý na hodinu a potom ťažkopádne finále. Zručný rozprávač by tento monumentálny príbeh na tri filmy dokázal vtesnať do jedného dvojhodinového filmu (s prižmúrením oka si viem predstaviť dva). Nakoniec tak nefunguje žiadna z línií - 1994, 1978 ani 1666 - lebo vnútorne je to nekoherentné a napriek mimoriadnej minutáži žiadna línia nemá dostatok času na rozpracovanie postáv a motivácií, lebo tých postáv je tu habadej. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

A zase ďalší pád. Jediná hodnota tohto filmu je v tom, že dáva do súvislosti ( konečne) veci z predchádzajúcich filmov. Ale inak tomu znova chýba atmosféra a napätie. Viem, že slasher je ako subžáner predvídateľný. Ale ak pri filme divákovi dochádzajú súvislosti skôr ako postavám, niečo je zle. Tvorcovia tápajú. Je tam náznak hravosti a invenčnosti. Finále v obchodnom dome bolo celkom funny, ale uniká mi úmysel za tým všetkým. Historická rovina pôsobila ako zo zlého televízneho filmu. A tá finálna z mesta, ako rýchlo pozliepaná z rôznych častí. Bol to určite ambiciózny projekt. Neľutujem, že som ho videl. Ale druhá časť tejto prapodivnej trilógie pôsobí 90% stopáže, ako od iných tvorcov. Séria nie je konzistentná. Ani inteligentná. A už vôbec nie zábavná. A takmer šesť hodín sa pozerať na postavy, ktoré nevedia narábať s nožom, ale aj tak každého a všetkých bodajú mi príde ako výsmech inteligentnému divákovi.  Za ktorého sa v malých momentoch subjektívnej clarity občas aj považujem. ()

Zajímavosti (5)

  • Když vyjde Thomas (McCabe Slye) na začátku filmu z dřevěné boudy, tak za sebou zavře dveře. Později ale budou otevřené. (Duoscop)
  • Deena (Kiana Madeira) používá ve filmu knihy přilepené lepící páskou k hrudi jako ochranu proti pořezání. Všechny knihy jsou od spisovatele R.L. Stinea – autora knižní předlohy „Fear Street“. (Wade Wright)
  • Během příprav v obchodě hraje píseň „Come Out And Play“ od The Offspring. Ke konci filmu zazní písně „Live Forever“ od Oasis a „Gigantic“ od Pixies. (Duoscop)

Reklama

Reklama