Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je rozdělen na dvě části. Tou první částí je rok 1666 což je asi 66minut a 6sekund celkový stopáže. Druhá část se vrací do roku 1994(part 2) a tady už jde jako v předchozích dílech opět o slasher. Za sebe ale musím říct, že mně se líbila ta část(1666),která neměla se slasherem nic společnýho. Takže mě i trochu zamrzelo, že se snímek vrací zpět do roku 1994 a to na poměrně velkou část stopáže. Ale beru to tak, že šlo o slasher trilogii a rok 1666 byl jen jistým zpestřením. Poslední dobou mám slabost na filmy o čarodějnicích. Takže i třetí díl si nakonec vysloužil 3 hvězdy. Tohle se Netflixu celkem povedlo. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Po vcelku lepší dvojce, kde kempové prostředí příběhu pomohlo, se vracíme do r. 1666, ale zde jsme ani ne polovinu filmu. Já snad o tom ani nechci nějak moc přemýšlet. Je to prostě oddychovka, která nedává smysl, není vůbec hororová a postrádá smysluplnější příběh a nebo sympatické postavy. Jasně, snaží se to šokovat, ale není to nic tak velkolepého, aby to zvedlo hodnocení. Určitě to není nic špatného a dokáže to nějaké diváky si najít, o tom žádná. Ale pořád to je béčko... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Od třetího dílu trilogie Ulice strachu jsem měl velká očekávání. Přeci jen horory ze 17. století nejsou v kinematografii na denním pořádku a tak jsem počítal s krásně ponurou, melancholickou náladou, které jsem se vlastně ani moc nedočkal. Film je rozdělen na dvě části. První se opravdu odehrává v roce 1666 a je víceméně správně stylová, hororově jiná. Jenže pak tu máme ještě druhou část filmu, která se vrací do současnosti a snaží se celý ten námět trilogie uzavřít, což ostatně musí. Nebudu nic zastírat, kvalitně je to vlastně tak, jako je na tom celá trilogie. Jen druhý díl se atmosférou krásně vyklubal. Vše ostatní je stylová slasher záležitost, byť jednohubkového charakteru. Pořád ale respekt za nápad natočit takovou trilogii. Na Netflixu podobné projekty nebývají každý den. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Slušný záver nenáročnej hororovej trilógie, ktorá má množstvo chýb, no napriek nim som chcel vedieť, ako to celé dopadne. Odhalenie záporáka nebolo vôbec náročné, pričom každý trochu vnímavý divák musel vidieť, že ním Sarah Fierová skrátka nebude. Objasnenie rozdielov medzi Shadyside a Sunnyvale ma však zaujalo. ()

slord 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre zakončenie trilógie, predošlá časť ma bavila viac, ale ani táto nebola najhoršia. Malo to väčší potenciál a mohli z toho vyťažiť viac, ale užil som si to aj tak. Skvelá atmosféra, gore má šťavu a ako pocta slasherovkam je to dosť dobré. Dúfam, že netflix ponúkne v budúcnosti viac podobných projektov. 7/10 ()

Zajímavosti (5)

  • Když vyjde Thomas (McCabe Slye) na začátku filmu z dřevěné boudy, tak za sebou zavře dveře. Později ale budou otevřené. (Duoscop)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama