Reklama

Reklama

VOD (1)

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Propletené je to hezky, to nemůžu říct, ale jinak... jako dobová záležitost je to narozdíl od minulých dílů nuda. Nemá to vůbec žádnou atmosféru. Neexistuje tam ani snaha o budování napětí. Je to příšerně dlouhé. A kdyby se celý díl odehrával JEN v roce 1666 (i když je jasné, že by prostě nemohl), bylo by to o trochu lepší. Herci fajn, soundtrack super, mytologie hezká. Jinak ani v tomto případě nic moc. A je to fakt, fakt škoda. 55%. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak celou sérii mám za sebou. Mouchy to má, ale to už je pro současnej Netflix docela příznačný, a hlavně už to tady leckdo psal. Jinak poslední díl trilogie nebyl ve svým začátku nijak zábavnej, ale druhá polovina to zvedla. Pochválit ale musím ten koncept tří dílů. A vzhledem k šesti hodinám to vlastně ani chvíli nenudilo.Takže pochvala. 50%. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je takový krok do neznáma. Myslím, že každý má rád horory různých dekád, ale ne každý má rád příběhy o starých čarodějkách. A my se musíme dozvědět, jak to všechno začalo. V roce 1666. Bylo sympatické, že tam hrají stejní herci jako v prvních dvou dílech. Hned jsem si říkala, že co se dělo potom, zda nemám nakonec tý Sarah i fandit. "Chtějí čarodějnici, tak jim dám čarodějnici." Skvělé, leč jsem to tak původně nečekala. Všechno do sebe hezky zapadne. A v to jsem doufala nejvíc :) navíc je to vážně strašný. Odsoudit takhle někoho a potom poznat jeho příběh. Hned to vypadá úplně jinak, že? (Možná proto tam hráli stejní herci, aby to došlo i tomu poslednímu pomalému.) **** Ale proč jsem si v často připadala, jako kdyby to bylo natočený "home made camera"?!?! Ty části v roce 1666. **** I přes titulkový střih jsem čekala nějaký víc drsnější jump scare :/ a ne tohle. Ale zase to potěšilo. Ne jump, jenom surprise ;) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušné zakončenie trilógie. Linka v najdávnejšej minulosti bola najmenej pútavá, ale zasa priniesla veľa vysvetlení. 1994 Part 2 priniesol celkom fajn záver, očakávaný, ale fajn. Ale opäť kurva LGBTQ ako sviňa a opäť mŕtve deti, ale všetko mimo záber. Už sa v tom zasranom Netflixe konečne rozhodnite, čo chcete, či chcete rozprávky pre deti, alebo skutočné slashery. Pretože schizofrenickejšie filmy, ako bola táto trojica, som dlho nevidel. A minimálne o hviezdu to pripravilo každú časť. Škoda, tak nabudúce, ak teda ešte nejaké nabudúce bude, pretože začínam byť na ten posratý homoNetflix pomaly alergický a držím palce, aby Disney+ a Apple TV s Amazanom a HBO Max zmietli konečne tieto buzny z trhu, alebo ich prinútili opäť robiť filmy a seriály pre väčšiny a nie pre menšiny. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Moc pěknej paskvil z toho udělali. Zfetovaná černá horákyně políže frndu ještě zfetovanější pastorovi dcery. No a pohroma je na světě. Správně, Sarah Fierová byla v 17.století lesba, je na tom snad něco překvapujícího ? Abych od toho upustil. V první půlce filmu se přeneseme o 300 let zpět do malé osady a můžeme vidět všechny naše představitele jak zaujmou role jednotlivých postav. Samožřejmě ten, který byl zmrd v Nightwingu v předešlém díle, tak je zmrd i tady. Logicky přece ne vole ? Celkově mě ale první půle nudila krom scény z kostela. Druhá se opět odehrává v současnosti kdy se tajemství rozkrývá a vygraduje to finálem v obchoďáku, no děs. Po velmi slušném prvním dílu, parádním druhém, přijdou tvůrci s tímhle ? No nasranej jsem neskutečně. Celé rozuzlení zápletky mě vůbec nenadchlo, žádný wow effect se nedostavil. Skvělý soundtrack jako dřív už si tady neužijeme, gore se sice místy drží ale žádná sláva to není. Prostě totálně zazděná trilogie. Přesně tohle jsem naposledy zažil u Vyvolený-Rozpolcený-Skleněný. První dva díly absolutní bomba a třetí průser s finálem na parkovišti. V tomto díle se opravdu projevily lacinný Stopy hrůzy. ()

Zajímavosti (5)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Deena (Kiana Madeira) používá ve filmu knihy přilepené lepící páskou k hrudi jako ochranu proti pořezání. Všechny knihy jsou od spisovatele R.L. Stinea – autora knižní předlohy „Fear Street“. (Wade Wright)

Reklama

Reklama