Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Velké očekávání a o to bohužel větší zklamání. Trailer vypadal skvěle a já marně věřil, že nám Jean Claude naservíruje podobný hit, jako předtím seriál JCVJ. Bohužel režisér Charhon dokázal monumentálně zabít produkční zázemí Netflixu a veškerý Van Dammův komediální i akční potenciál. JCVD není tak starý, aby musel v každé druhé scéně vystupovat jeho kaskadér, takže buď ho během natáčení trápilo zranění, nebo se Netflix bál pojistit stárnoucí belgickou legendu. Už při první akcí jsem zoufale a smutně koukal, jak je to mdlé, nudné, bez náboje a s kaskadérem. Příběh je na hlavu, humor je šílená křeč a Van Dammův syn je presdržku. Obrovský potenciál natočit po 30 letech další operaci Corned Beef a vytáhnout Van Damma zas o kus výš dopadl tragicky. Belgická ikona na to má, ale to nesmí být režisér debil. Super jsou akorát jeho převleky, bitka v sauně a jedna honička. Snad mu dá ještě Netflix šanci. 40%. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Akčný hrdina 90. rokov je späť!! Mám rád filmy s Van Dammom najmä tie, na ktorých som vyrastal. Neskôr začal natáčať podpriemerné filmy, aby sa nakoniec vrátil v tejto bláznivej francúzskej akčnej komédii. Van Damme je len jeden a som rád, že natočil tento film a ešte to s herectvom nezabalil. Nepozerajte na nízke hodnotenie a kľudne si film pozrite, nie každému to možno sadne, ale keď to zoberiete ako oddychovku, ktorá sa na nič nehrá a v niektorých momentoch paroduje samú seba, tak sa vám to určite bude páčiť. Za mňa 80% a rád si to pozriem znova. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Uječená kokotina, kde veškerá komika spočívá v ksichtění, ječení a rádoby vtipných situacích. Už jste viděli tlouštíka ve spodním prádle na koloběžce? Ahahah...  Navíc s hereckým ansámblem hnusným tak, že je to moc i na současné trendy. Šedesátiletý Van Damme je tu největší elegán a nic na tom nemění ani scéna z nočního klubu, kde jsem pojal podezření, jestli nekoukám na zombie komedii. Ve zbytku si ale vážně užijete jeho bloodhoundí ksicht jako ten nejhezčí a to je dost mrazivá zkušenost. Ale oni tu ti jeho francouzští kolegově nejsou jen černí, ups,  rasistická vložka  (už to kroutím na Mírově, nebojte), ale i příšerní neherci (s těmi našimi úžasnými opravdu neplést) a pevně doufám, že je už nikdy nikde neuvidím. Hvězdu za roznožku a těch pár kopanců, koneckonců kvůli tomu jsem na to koukal, že. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[40%] Trailer mě docela navnadil, ale zůstával jsem radši opatrný, neboť jsem se bál humoru, který v dnešní době není filmově moc dobře prezentován. Prostě moc dobrých komedií se už netočí. Dokázal bych ještě snést, kdyby to bylo ultra šílené a ujeté, ale ani to ne. Tohle mělo prostě takový divný humor, že jsem se maximálně 2-3 pousmál. Van Damme se zde aspoň snaží. Kvůli němu jsem dal 40%, jinak bych šel asi do odpadu. Jeho převleky/změny vizáže byly docela dobré, zejména ta s vlasy, to jsem se docela bavil. Bojové scény mě zde moc nebavily a ani nebyly moc dobře točeny. Neříkám, že katastrofálně, ale ty střihy a to že Van Damme nebyl viděn v záběrech, mě rozčilovalo. Najde se tu ale pár dobrých připomenutí, jako jsou jeho kopy a tak. No, vynahradil jsem si to alespoň finální scénou na bowlingu, kde se Van Damme pral docela už viditelně a k tomu ta paruka dlouhých vlasů - ta scénka mě vyloženě potěšila. Příběh je nevýrazný a postavy ? Něco šíleného. Jeho filmový syn mě sral od začátku do konce. To samé můžu říci o ostatních rolí. I ta hudba byla divná. No, je to škoda. Na tohle jsem se docela těšil a mrzí mě to kvůli Van Dammovi, že to dopadlo takto slabě. Asi už by se měl na filmy vykašlat, nebo se pokusit natočit ještě nějaké klasické béčko, ale to je taky risk, když vím, s jakými rozpočty se dnes videofilmy točí …. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Žán zkouší jít solidně ve stopách novodobých akčních komedií a musím uznat, že tenhle biják se mu fakt povedl. Jasný, je to šílenost, doprovázená spoustou stupidit a hovadin. Nicméně takhle to přesně tvůrci chtěli vyslat do světa a už jen za to, na tenhle flák koukám pozitivně. A samozřejmě palec nahoru za právě samotnýho Van Damma, kterej se s tím popasoval na jedničku, přizpůsobil se a zahrál velký divadlo. Je to blbost, ale fakt mě tam spousty gagů a vtipnejch scének nasadilo na ksicht úsměv! Silný tři hvězdy. 65% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je viacero odkazov na iných, prevažne akčných snímok. Napríklad Jean-Claude Van Damme (JCVD) so svojím tancom pripomína svoju ikonickú scénu z filmu Kickboxer (1989). V jednom z ďalších scén je zase plagát filmu Bloodsport (1988), ktorý zbadá postava JCVD (Richard) a začne sa smiať. Práve Bloodsport bol v kariére Jean-Claude Van Damme (JCVD) prelomovým filmom. (BOURQUE)
  • Jedna zo záporných postáv je veľmi silne inšpirovaný postavou Tonyho Montanu z filmu Scarface (1983). Vo filme sa objavujú aj krátke zábery z tejto snímky. (BOURQUE)

Reklama

Reklama