Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Věřme že jeden z posledních Van Dammů. K Seagalovým hrůzám má tohle hodně daleko, vždyť se jedná o pěkně naleštěnou produkci pod dohledem Netfilxu, ale stejně zůstává taková ta hořká pachuť, že ani z tohodle se žádná klasika nikdy nestane. A nadále tedy platí, že vše podstatné JCVD už dávno řekl. 30% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Jcvd je späť a to vo veľkom style. V komédii som ho ešte asi nevidel. Ale tu jednoducho sadol hlavne aj skvelý dabing. No po hodnoteniach v rozmedzí od 87 do 55 to dostalo len na hranici slušného priemeru. Rozpačitý začiatok, čakanie kedy sa objaví hlavný hrdina bolo príliš dlhé. Ale až keď prišiel sa to celkom slušne rozbehlo. Keď už som spomenul tie percentá, minimálne desať je za Van Damma a dobrý výber skladieb. 4* ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude riadne zostarol, ale filmu nemám až tak čo vytknúť. Je to myslené ako akčná komédia a ono to celkom vyšlo, nebolo to nevtipné, malo to akciu s výborne ladenou hudbou, žiadna z postáv nie je nesympatická, hoci tu už máme samozrejme multi kulti zmes, ale to je už novodobé Francúzsko a nijako to filmu neubližuje. Jediné, čo je viditeľné, sú triky, nakoľko starnúci bojovník to už sám nedáva, sú tu kaskadéri, sú tu strihy, pomohli si šikovnou kamerou. Ako oddychovka ale myslím, že úplne v pohode. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Běžně film stojí a padá na Van Dammovi. Tady je ale Van Damme to jediný, co je fajn a stejně je to málo. Přitom konečně je tu po dlouhé době docela sympaťák. Jenže všichni kolem jsou na přes hubu a navíc je to z jejich strany spíš trapný, než-li vtipný. Jediný dobrý moment je pak ke konci, kdy se objeví plakát na Krvavý sport a následuje série skvělých momentů. Nechápu, že to tak nebylo celou dobu. Komedie mají většinou tu vlastnost, že najedou na komediální vlnu a ke konci ztrácí dech. Tady Vás tvůrci uvedou do série trapností, aby ke konci překvapili. Z toho mála dobrého, co film nabídne, si myslím, že se na konec vyplatí počkat. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Uječená kokotina, kde veškerá komika spočívá v ksichtění, ječení a rádoby vtipných situacích. Už jste viděli tlouštíka ve spodním prádle na koloběžce? Ahahah...  Navíc s hereckým ansámblem hnusným tak, že je to moc i na současné trendy. Šedesátiletý Van Damme je tu největší elegán a nic na tom nemění ani scéna z nočního klubu, kde jsem pojal podezření, jestli nekoukám na zombie komedii. Ve zbytku si ale vážně užijete jeho bloodhoundí ksicht jako ten nejhezčí a to je dost mrazivá zkušenost. Ale oni tu ti jeho francouzští kolegově nejsou jen černí, ups,  rasistická vložka  (už to kroutím na Mírově, nebojte), ale i příšerní neherci (s těmi našimi úžasnými opravdu neplést) a pevně doufám, že je už nikdy nikde neuvidím. Hvězdu za roznožku a těch pár kopanců, koneckonců kvůli tomu jsem na to koukal, že. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je viacero odkazov na iných, prevažne akčných snímok. Napríklad Jean-Claude Van Damme (JCVD) so svojím tancom pripomína svoju ikonickú scénu z filmu Kickboxer (1989). V jednom z ďalších scén je zase plagát filmu Bloodsport (1988), ktorý zbadá postava JCVD (Richard) a začne sa smiať. Práve Bloodsport bol v kariére Jean-Claude Van Damme (JCVD) prelomovým filmom. (BOURQUE)
  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká potitulková filmová scéna z porodního sálu. (Rominator)

Reklama

Reklama