Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (81)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Rodičia autistického chlapca Olivera ktorý odmieta komunikovať s okolím sú čoraz viac znepokojený potom ako ich syn spomína svojho nového kamaráta Larryho. Napriek tomu že si mysleli že ide iba o imaginárneho kamaráta zdá všetko nasvedčuje tomu že Larry neexistuje iba v Oliverovej hlave...tak to Jacobovi Chasemu vyšlo. Jeho 5 minútový krátkometrážny film s názvom Larry z roku 2017 sa nakoniec dočkal veľmi vydareného celovečerného filmu, ktorý sa však nevyhol aj slabším momentom a tak ako si nájde svojich fanúšikov určite bude pre mnohých sklamaním. Tých 62% ktoré v čase písania komentára film má ho vystihuje viac ako dobre. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Chudák chlapec, na pohľad otravoval viac ako ta chudá kobylka jeho.... Ale je to smutné samozrejme, hoci nie všetko s tou jeho chorobou sa mi zdalo v poriadku. Obsahovo však dosť slabé, čo bolo hlavnou príčinou iba priemernej atmosféry. Dokonca miestami som mal pocit, že je to skôr horor pre deti. Až na ten záver, ten už bol trocha z iného súdka, tak to malo vyzerať celý čas. Ale aj tak, kto má rád podobné filmy, nech si radšej pozrie The Babadook. Priemer. 60/100 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní mainstreamová duchařina, která by se měla líbit všem nenáročným divákům. Příběh se točí kolem mladého autisty, který to nemá v životě lehké a nemá žádné kamarády, ale vše se změní v okamžik kdy dostane tablet, skrz který k němu bude promlouvat Larry, což je bytost z jiného světa, která má dostatečně creepy vzhled i nepříjemně vydávající zvuky. Film má slušnou atmosféru, je řemeslně na úrovni, lekačky mi sice efektní příliš nepřišly, ale jsou zde minimálně 3 skvělé strašící atrakce, které příjdou především ve finále ( Scéna pod postelí vede) a hlavně film nestihne nudit ani ničím vyloženě otrávit. Čekal jsem sice děsivější nálož, ale z ranku dětských hororů s chytrým a originálním využitím tabletu patří Larry k tomu lepšímu letos. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí>Ne.Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Horor o prerastenej pedofilnej kobylke, ktorá sa nalepí na jedného ukňučaného mrňavého autistu. Už z traileru je zrejmé, že nás nič nové nečaká, opäť sa jedná o skombinovanie viacerých predošlých hororov - samotný námet je totožný napríklad s austrálskym The Babadook (ktorý bol však lepší, keďže útočil na divákovu psychiku), žánrovo to ale viac pripomína napríklad nedávny "Z". Kto sa vopred zmieri s tým, že to tu už bolo, sklamaný nebude. Na samotnom vzhľade monštra síce mohli popracovať viac, ale ľakacích scén je celkom dosť. Dostal som do bodky, čo som čakal. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nečetl jsem si komentáře zdejších uživatelů takže nevím jestli měl někdo ten samej pocit co já ale podle mě se Jacob Chase hodně vzhlédl ve filmu Babadook. Tudíž jsem se neubránil srovnávání. Babadook vítězí na celé čáře. Come Play není špatným filmem ale určitě to není nic co bych potřeboval vidět znovu. Na rozdíl od Babadooka. Váhal jsem mezi 2-3 hvězdama ale nakonec se přikloním ke slabší 3 hvězdě. Ikdyž ten "dojemnej" konec si mohl J. Chase odpustit. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama