Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. Eddieho minulost však začne jeho nový život a rodinu ohrožovat. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Slušná dráma, ktorá zhruba po hodine zbytočne dostáva transgenderový rozmer, čím sa zostudila. Na vývoj pekného vzťahu medzi bývalým kriminálnikom a malým chlapcom predsa nepotrebujeme ženské šatičky na malom osemročnom decku. Neomarxisti však neprestanú a budú už aj deti nútiť tlačiť do neprirodzených úloh, len aby si ulahodili, akí sú utláčaní. Inak je film dobrý, no má predvídateľný koniec. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pomalu plynoucí drama,u kterého jsem skoro dvě hodiny čekal na to co se po.ere a přijde nějaký zásadní zvrat.Ten sice nepřišel,ale on ani nebyl potřeba.I bez extrémní dramatizace je Palmer dobrý,celkem silný,uvěřitelný a civilní.Timberlake,který si dlouho nikde nezahrál potvrdil,že jako herec má co nabídnout,velkým a příjemným překvapením je pak teprve osmiletý Ryder Allen...70% ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Lehce zaměnitelné americké drama s tuctovým příběhem. Přátelství outsidera a malého divného chlapce tu bylo už několikrát jen s jinýma proměnnýma. Justin Timberlake hrál průměrně a Ryder Allen byl k sežrání. Nic co by v hlavě nebo srdci zůstalo delší dobu, ale pokud divák nic moc nečeká, tak nebude zklamán. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Takový ten typický, lidsky hřejivý film o nepravděpodobném přátelství, v němž si k sobě najdou cestu dva lidé, kteří spolu papírově nemají nic společnýho. V tomto konkrétím případě propuštěný trestanec s tváří Justina Timberlakea a malej klučina s trans sklony (debutující Ryder Allen). Hezké, ale nevybočující. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8.5/10). Palmer byl pro mě obrovským překvapením na úvod roku, které jsem si hrozně vychutnal. Nečekal jsem objevení dalšího hereckého talentu, protože to, co před kamerami předvedl malý Ryder Allen, byl naprostý herecký koncert a místy zastínil už tak výborného Justina. Vyzdvihl bych také chemii mezi ním a Alishou. Krásně si k sobě našli cestu a měl jsem pocit, že se znají snad celý život. Fakt jsem si ten film užil. Vůbec mi nevadilo, že to skončilo očekávaně. Pro mě to byl hrozně příjemný konec, který ve mě zanechal vnitřní radost. Filmy jsou hlavně o zážitcích a Palmer byl velmi intenzivním zážitkem. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Juno Temple povedala, že ona a Justin Timberlake nemali koordinátora intímnych scén počas ich vášnivej sexuálnej scény, pretože necítili to za potrebu. "Pre mňa je dôležité, že sa porozprávate so svojím hereckým partnerom, s režisérom a súkromne sa dohodnete, čo je v poriadku a čo nie," vysvetlila. (Pat.Ko)
  • Zatiaľ čo Sam (Ryder Allen), Palmer (Justín Timberlake) a pani Vivian (June Squibb) jedli svoju večeru s mäsovými guľkami a hovorili o výdavku v obchode, na začiatku scény mal Sam na tanieri jednu mäsovú guľku a malinký kúsok cestovín, potom keď pani Vivian povie Samovi, aby "zjedol svoju večeru", na jeho tanieri sa zázrakom objaví viac jedla. (Pat.Ko)
  • Zatiaľ čo Palmer (Justin Timberlake) sedí a pozerá si starý fotoalbum po smrti pani Vivian (June Squibb), môžete vidieť hnedý obrys jeho falošného tetovania na jeho hornom ramene. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama