Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. Eddieho minulost však začne jeho nový život a rodinu ohrožovat. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pomalu plynoucí drama,u kterého jsem skoro dvě hodiny čekal na to co se po.ere a přijde nějaký zásadní zvrat.Ten sice nepřišel,ale on ani nebyl potřeba.I bez extrémní dramatizace je Palmer dobrý,celkem silný,uvěřitelný a civilní.Timberlake,který si dlouho nikde nezahrál potvrdil,že jako herec má co nabídnout,velkým a příjemným překvapením je pak teprve osmiletý Ryder Allen...70% ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Milý a príjemný film, ktorý však často upadá do väčšej nudy, z ktorej nás preberie až malý Sam s nejakou svojou nevinnou poznámkou ("Koľko chlapcov vidíš v tej televíznej show?" - "Žiadneho" - "A čo to o tebe vypovedá?" - "Že môžem byť prvý!"). Pri sledovaní filmu (hlavne pred koncom a krátko po začiatku) som sa zvyčajne cítil príjemne, za čo vďačím hlavne novej hereckej tvári Rydera Allena, ale taktiež aj Justinovi Timberlakovi, ktorý si už konečne niečo poriadne zahral. Štyri hviezdy by už ale boli tak trochu veľa a tak si tú jednu ešte chvíľu nechám, aby som ju potom, keď na to bude dobrý čas, malému Samovi vrátil. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tématicky podobné Gifted, ačkoliv mi to přišlo o něco více tíživější, i když si jmenovaný film už tak dobře nepamatuji. Čtyřicátník Timberlake už dávno nemusí dokazovat, že umí hrát a rád bych ho taky viděl v něčem, co uvidí přece jen více lidí, nicméně je tu výborný a zejména v této okurkové sezóně bych se nezdráhal nominace na Oscara. Je to skutečně jen malá festivalovka, ale do knihovničky Apple TV+ se skvěle hodí a pokud si to platíte, je to při tom nedostatku obsahu povinnost a pokud jste to také dostali na rok zdarma, tak si to zas po měsíci zapněte a dejte Palmerovi šanci. Zaslouží si ji...80% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Ano, jak zde většina komentujících píše, je to prvoplánové a předvídatelné až hrůza, nicméně i přesto se dle mého názoru jedná o velmi povedený počin, skrze něhož velmi ostře prosvítají civilní a dojemné kontury všedního života. Na snímek Palmer režiséra Fishera Stevense se právě díky tomu vážně dobře kouká, jelikož po celou dobu stopáže máte pocit, že právě tohle se vlastně může dít právě teď kdekoli na světě. Přidanou hodnotou jsou zde pak herecké výkony, z nichž markantně vyčnívá skvělý Justin Timberlake a debutující Ryder Allen. Jediným nedostatkem tedy zůstává až moc dlouhá stopáž, na níž je občas bolestně vidět, jak průhledný scénář vlastně je. Avšak až na tento drobný detail se jedná o příjemnou vztahovou podívanou, u níž nejedno oko nezůstane suché. Skvělá práce! (Apple TV+) „I know what it feels like to be left alone. I can’t abandon that boy. I will not abandon that boy.“ ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Citlivý príbeh prepusteného trestanca a malého chlapca, ktorý je tak trochu iný a ktorý viac času vyrastá bez závislej matky ako s ňou. Postava Justina Timberlakea prechádza veľkou zmenou od chlapa, pre ktorého je malý Sam ako osina v prdeli až po naozaj silné otcovské puto. Justin to zvládol výborne a jeho postava pôsobí veľmi vierohodne. To isté sa dá povedať aj o Juno Temple v úlohe matky roku aj o malom Ryderovi Allenovi. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Zatiaľ čo Palmer (Justin Timberlake) sedí a pozerá si starý fotoalbum po smrti pani Vivian (June Squibb), môžete vidieť hnedý obrys jeho falošného tetovania na jeho hornom ramene. (Pat.Ko)
  • Juno Temple povedala, že ona a Justin Timberlake nemali koordinátora intímnych scén počas ich vášnivej sexuálnej scény, pretože necítili to za potrebu. "Pre mňa je dôležité, že sa porozprávate so svojím hereckým partnerom, s režisérom a súkromne sa dohodnete, čo je v poriadku a čo nie," vysvetlila. (Pat.Ko)
  • Natáčení snímku probíhalo od 9. listopadu do 13. prosince roku 2019 v americkém státě Louisiana. (Kuzmik)

Reklama

Reklama