Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý obchodník s falšovaným značkovým textilním zbožím Marcus Ray se díky kamarádovi Tommymu Hendricksovi rozhodl přistoupit na legální podnikání. Bez vlastního přičinění se však zaplete do mezinárodního spiknutí, jehož cílem je distribuce tisícovek miniaturních bomb do celého světa, které jsou ukryté ve falešných značkových hračkách či oblečení. Marcus netuší, kdo je přítel a kdo ne... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

Masinfira 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem jsem byl dost spokojenej. O dost lepší, než jsem čekal. Kdyby se nad dějem člověk během filmu trochu zamyslel, zjistí, že je to nesmysl. Děj má ovšem takový spád, že na zamýšlení nezbývá čas. Jasně, že se tomu filmu dá vytknout tuna blbostí, 4 proti 120ti je taky celkem drsný, ale mě se to líbilo a myslím, že jako občas vtipný slušný akční film je to fajn. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsia klasicka zbesila Harkovina s prekombinovanou chaotickou zapletkou. Dejova omacka je preto dost otravna. Zachranuje ju len to, ze je pojata komedialne a Van Damme a Schneider su celkom vtipne duo. Akonahle dôjde na akciu, tak je to väcsia zabava, aj ked miestami su bitky az prilis predratovane a tie zelene vybuchy vyzeraju hrozne. Bitky su naviac pojate komedialnejsie a miestami pripominaju eskapady Jackieho Chana. Ale Jackie dokazal predviest ovela sialenejsie veci ako Van Dammov kaskader. Kedze sa film odohrava v HK, tak ma potesili aj cameo vystupy niekolkych znamych azijskych xichtov. Vysledkom je dalsi priemerny film so slusnou akciou, ktory pokazil mizerny scenar. 5/10. ()

Reklama

Vital 

všechny recenze uživatele

Ještě že Van Damma znám z jeho počátků kdy točil filmy jako Kixboxer,Dvojitý zásah nebo i Univerzální zásah,protože jaké akční scény tam hrál,to byla pastva pro oči.Žádné létání na lanech,skákání každou chvíli od bomby a nesmyslné přemety,dost mě mrzí,že v tomto snímku používal dubléry.Dneska už tyto souboje nejsou ono... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +obsazení, nadsázka, některé záběry, akce -na tomhle filmu mi skoro nic nevadilo/// Docela šílený. A občas jsem nevěděl jestli to brát vážně, pač z části je to snad i komedie. Nadruhou stranu, některé záběry na padouchy a jejich konečnou byly dost ostré a drsné. To se mi vážně líbilo. Rovněž mě překvapilo jak film nezestárnul a pořád z něj působí dost dobrý dojem v oblasti akce, která má spád. Tohle je zkrátka dobrej kousek./// Celkem 76%/// ()

otík 

všechny recenze uživatele

Poslední z těch opravdu „velkých“ akčních filmů Jean-Claudea. Po Double Teamu jeden z těch nejlepším filmů, kde bruselský karatista ukazuje, že je to vážně pořádný štramák, borec a hlavně akční hrdina. Nutno dodat, že s pohledem na jeho další filmografii (konče filmem J.C.V.D.) jde opravdu o poslední kvalitní, akčně přitažlivý film, na který je radost pohledět. Jean si svou postavu skutečně užil, ukázal velmi dobrou bojovou choreografii, jde mu to výborně jak s pistolemi, tak bez nich v osobních soubojích. Vypadá výborně, jeho těla si užijeme, vychutnáme si i jeho pověstné nohy při práci jako rikša. Příběh není důležitý – jeho postava je něco jako prodavač padělků, který se zaplete do malého spiknutí a aby z něj vyvázl živý, musí bojovat nejen za sebe, ale i za nešikovného parťáka (Rob Schneider). Některé dějové linky moc nedávají smysl, ale to už tak v HG filmech bývá, spíše je důležitá vizuální stránka a ta je výborná. Cool souboje doplněny Van Dammovou fyzičkou a pohodovým úsměvem, to je záruka, že tento film se bude líbit. Hudba: Ron Mael & Russell Mael PS: hodnocení některých uživatelů o ubohém akčním filmu je hodně zvláštní. Podívejte se na další film, které JCVD natočil a jistě část z vás uzná, že oproti tomu je Kontraband královským akčním filmem ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V několika scénách na lodi, kdy se Marcus Ray (Jean-Claude Van Damme) klouže mezi kontejnery a také se na jeden se odrazem vymrští, lze zpozorovat pomocná lana, která jej tahají. (v.indruchova)
  • V roli inspektora Hana se měl objevit Jet Li. Na poslední chvíli ale změnil rozhodnutí a dal přednost Smrtonosné zbraňi 4 (1998). (ČSFD)

Reklama

Reklama