Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Originální snímek plný nečekaných situací, emocí, dojemných chvil, ale i zábavy odkrývá rodinné vztahy u Skálů, kde „vládne“ známá herečka Skálová v podání Jiřiny Bohdalové. Její syn ztvárněný Karlem Rodenem řeší svoji prostořekost a přítelkyni. U Pazderků se zase probírají nezvaní hosté a vzájemné vztahy, ale u svátečního stolu se nakonec sejdou Jiří Lábus i Oldřich KaiserJitka SedláčkováPavla BeretováMáša MálkováAlbert Čuba nebo Anna Fialová. Na horách se svátky rozhodne oslavit rodina Hynka Čermáka, a tak si zasněžené závěje užije i Jana PlodkováJan Nedbal či Sára Sandeva. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (266)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Já mám Pavláskovou asi svým způsobem rád (třeba její Bestiář mě baví hodně a Pražské orgie schytaly ty hejty nezaslouženě, protože to většina diváků nepochopila, protože nečetli předlohu), a i když je Vánoční příběh dějově totálně nevěrohodná píčovina, přesto mě to nijak neuráželo, a přišlo mi to jako vcelku zábavné guilty pleasure, na které se díky kvalitnímu obsazení koukalo dobře, a navzdory 2 hodinové délce to pěkně uteklo. A ten zestárlý Pierre Richard mě tam vyloženě dojal. ()

kebom 

všechny recenze uživatele

No takže. V CineMaxe prišlo dva dni pred Vianocami na film 6 ľudí, naozaj som nevynechal nulu. Ak by vo filme hrali len O. Kaiser a J. Lábus, tak by to snáď aj stačilo na nejaký ten sketch. Zmätený strih, tragická kamera, bezduché dialógy, nulový spád... Dej vyprchaný ako umiestňovaný produkt - Kofola, dokonca i Vinea a podobne (priblblá snaha otáčať etiketu nápojov na kameru je až neuveriteľná). Ďalšie som už ani radšej nevnímal. Väčšina hercov nemá čo hrať a keby podaktorí aj chceli, tak to nevedia či nechcú. Nerozumiem snahe nakrútiť "americkú" romantiku v Čechách. A áno, potlesk nakoniec bol. Chýbajú už len tanečky ako z Bollywoodu, sakra, aj tie tam boli a nie raz. Žiaľ šanca premrhaná to celé zrazila na priemerný TV film. Oceňujem len podarený odkaz režisérky na titulnú skladbu od skupiny ZOO k jej vydarenému filmu Čas sluhú (ide v taxi) a niekoľko tých parafráz na iné diela resp. vianočné klišé. Kvôli zopár vulgarizmom to asi v telke tiež nebudú dávať práve poobede na 1. sviatok Vianočný. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Docela milé české překvapení, které jsem myslel, že budu po 15 minutách nenávidět, ale nakonec na mě dolehla vánoční atmosféra o něco dříve, podobně jako loni u Přání ježíškovi. Samozřejmě, že to není žádná vzletná filmografie, ale to, co to chce divákovi předat, to předává vrchovatě a diváka pobaví. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych neřekl, že se mi něco takového může líbit. Plejáda skvělých herců z nichž přesto přese všechno o půl hlavy vyčnívali Lábus s Kaiserem. Možná se mi tento film trefil jen do nálady. Jednoduchý děj složený z více na sobě nezávislých lidských příběhů u kterých nemusíte přemýšlet a u kterých lze krásně vypnout. Nic složitého. Vadila mi tam jen místy Bohdalová a její "románek" s Richardem - přišlo mi to tam zbytečné a rušivé. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Recyklace asi tak 20. filmů, které s tématem několika osudů spletených do jednoho okamžiku přišly o několik let dříve. Sladší než Láska nebeská a drsnější než Amores Perros. Příležitost pro úpně všechny české herce a koho neangažovali, jako by nebyl. No a já jako divák? Ono je to natočené vlastně dobře, všechno do sebe zapadá, i ta závěrečná sladkost okoukaná z teenegarských filmů. Jen je to prostě naprosto hloupý a ZBYTEČNÝ FILM. ()

Galerie (130)

Zajímavosti (6)

  • Televizní premiéru na kanále ČT1 sledovalo téměř 1,5 milionu diváků (15+). Šlo o nejsledovanější pořad večera i celého dne. (rublik05)
  • V kapele Roberta (Filip František Červenka) hraje na kytaru a zpívá Michal Skořepa, český zpěvák, skladatel, hudebník, producent a výtvarník, jenž se proslavil jako frontman rockové kapely Stroy a také svým autorským projektem Pan Lynx. (rublik05)

Reklama

Reklama