Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Originální snímek plný nečekaných situací, emocí, dojemných chvil, ale i zábavy odkrývá rodinné vztahy u Skálů, kde „vládne“ známá herečka Skálová v podání Jiřiny Bohdalové. Její syn ztvárněný Karlem Rodenem řeší svoji prostořekost a přítelkyni. U Pazderků se zase probírají nezvaní hosté a vzájemné vztahy, ale u svátečního stolu se nakonec sejdou Jiří Lábus i Oldřich KaiserJitka SedláčkováPavla BeretováMáša MálkováAlbert Čuba nebo Anna Fialová. Na horách se svátky rozhodne oslavit rodina Hynka Čermáka, a tak si zasněžené závěje užije i Jana PlodkováJan Nedbal či Sára Sandeva. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (268)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Kaiser se sice snaží jediný, ačkoliv i Jitka Sedláčková se snaží, ty naprosto nereálné a pitomé dialogy uhrát se ctí, ale ostatní sbírka herců je naprosto marná. A ta ministryně měla být parodií na Schillerovou, nebo co? Jinak jako je hezké, že se Pavlásková pokusila o českou variaci na Lásku nebeskou mixnutou Serendipity (česky tuším Lásce na stopě), dokonce sehnala hromadu současných nejobsazovanějších českých herců, a ještě se jí povedl majstrštyk v podobě Pierre Richarda v drobné roličce natočené u něho doma snad z mobilu na první dobrou. Jenže co je to platné, když dialogy nejenom že šustí papírem, takové by snad ani papírová postava neřekla, když zápletky jsou natolik triviální, a přitom nedohrané, špatně načasované, až by se styděl i student FAMU (ačkoliv dnes už asi ne, vzpomeňme filmařské nemehlo Toulovou), a kněz by fakt, jako fakt nemohl jít za svou láskou jen tak po demokratickém hlasování diváků v kostele. Píšu diváků, protože věřící to rozhodně nebyli. Celkově film působí zmateně, nedotaženě, neví, co vlastně chce říct (kromě takového toho láska přenáší i kněžské povolání - ostatně, kdyby nešlo nemlich o katolického kněze, ale starokatolíka, evangelíka, protestanta, pravoslavného..., tak má paní režisérka po wow efektu). ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha dalších vánočních variací a pokusů napodobit nepřekonatelnou (a nepřekonanou) Lásku nebeskou. Mnoho postav jejichž osudy se protnou. Postav snad až příliš, že v té stopáži na ně zbylo jen "láska na první pohled" a žádný zdržovačky. Chvilku trvá, než se divák zorientuje v té propletenosti vztahů a nejméně půl filmu se jen seznamuje s dalšími a dalšími postavami. Celkově mne pozitivní romantický film bavil. Nadprůměrně. 3 až 4 hvězdy. 70% (viděl jsem 2x) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podobně jako v případě Přání Ježíškovi je i tohle film co má několik dějových linek co se na konci spojí v jednu. Zde to hodně zachraňuje Lábus a Kaiser bez nich tak humor takřka není herci jsou kvalitní a člověk jim to věří a mají spolu dobru chemii překvapivě nevadí ani Bohdalová. Je možná i škoda, že jedna linka se nevyřeší šťastně , ale zaseta linka není ani moc načrtnutá tak to zase tak nevadí. Ve výsledky je to tak na 60 procent, ale 20 přihodím. 80 procent ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych neřekl, že se mi něco takového může líbit. Plejáda skvělých herců z nichž přesto přese všechno o půl hlavy vyčnívali Lábus s Kaiserem. Možná se mi tento film trefil jen do nálady. Jednoduchý děj složený z více na sobě nezávislých lidských příběhů u kterých nemusíte přemýšlet a u kterých lze krásně vypnout. Nic složitého. Vadila mi tam jen místy Bohdalová a její "románek" s Richardem - přišlo mi to tam zbytečné a rušivé. ()

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velice vtipný film. Asi mám slabost pro dvojici Kaiser-Lábus, ona taky moje generace aby ji neměla, prožil jsem s nimi všechny kouzelníky, ruskou ruletu, nebo třeba Tlučhořovi, kteří se vysílají již přes třicet let. Jejich scénky v tomto filmu jsou úžasné, už ten verbální střet v tramvaji mě prostě rozesmál. Rodena jsem měl rád, potom přišlo několik jeho filmů po takovém jeho jakoby návratu, kde jsem se s ním úplně rozcházel, ale tady v tomto filmu je výborný, ta role mu velice sedla, další vtipný člověk v tady tom dílku. Ten druh filmu, který když pustíte rodině u chlebíčků (tím nemyslím třicetiletí rodiče a fakan, ale babička, maminka, tatínek, třicetileté děti...), tak neprohloupíte ;-) ()

Galerie (130)

Zajímavosti (6)

  • V kapele Roberta (Filip František Červenka) hraje na kytaru a zpívá Michal Skořepa, český zpěvák, skladatel, hudebník, producent a výtvarník, jenž se proslavil jako frontman rockové kapely Stroy a také svým autorským projektem Pan Lynx. (rublik05)
  • Film podpořil Státní fond kinematografie částkou 5 milionů korun. (SONY_)
  • Televizní premiéru na kanále ČT1 sledovalo téměř 1,5 milionu diváků (15+). Šlo o nejsledovanější pořad večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama