Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (626)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Utržený ze řetězu je úsměvně hloupý film. Tedy ne, že by měl hloupou myšlenku nebo špatné zpracování, jen je ten slepenec moderně nasnímané akční bouchačky s ambiciózním dramatem o příchodu surově vychovávaného "zvířete" do slušné rodiny poněkud křečovitý. Vtipy většinou nejsou vtipné a moralizující chvilky zavání trapností. Příběh je v podstatě tisíckrát omleté klišé. Jednoduše, nemůžu se zbavit dojmu, že většině diváků musí jedna či druhá poloha snímku nevyhnutelně vadit... a jiní se zas budou ošívat z té nesympatické kombinace, stejně jako já... ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Akční stylovka. Všechno na mě působilo jako Ritchieho styl v kvalitním střihu a záběrů kamery. I když má Ritchie všechno v malíčku (velké množství postav a výborné nápady), za to L. Leterrir se v Evropě mezi elitou neztratí. Jeho klišé KURÝR je dávno pryč a nasazuje lat ‘ku o něco výše. Výborný námět v drsném prostředí nelidských podmínek (pes) obaleno v jednom muži Jet-Li (životní role). Leterrier neztrácí tempo a všechno co jsme si kdy přáli (v mladém věku) je na nás namířeno v nejlepším možném efektu. Samozřejmě se do nás Leterrier trefil. Jako vždy výborný Morgan Freeman (jako když člověku v nejhorší chvíli podá anděl pomocnou ruku) a drsný, ale za to skvělý Bob Hoskins. The cruel world. Evropská špička ve svém žánru. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Luc Besson znova siahol po svojom uz raz overenom napade, a to postava , pod ktorej smrtiacim povrchom sa ukriva citliva dusa. Samozreme, toto nieje novy Leon, toto je v prvom rade akcny film. Avsak ten najlepsi, ktory Jet-Li natocil mimo azie. Jet tu podal zrejme najprecitenejsi vykon vo svojej kariere a postava mu skutocne sadla. Tento krat to nieje super-aziat, ktory vsetkych zpacifikuje pohnutim malicka (teda je, ale to nieje to podstatne:)), ale v prvom rade vyvrhel v cudom svete bez vlastneho zivota. Herecke esa ako Feeman a Hoskins su mu neochvejnou oporou a to vsetkemu ohromne pridava na posobivosti. Sice je to stale hlavne akcny film (choreograia je skvela (je to proste Yuen Woo-Ping) a podobne ako cely film na velmi drsny look), jeho neobicjna citlivost a emocny naboj ho vsak robia naozaj vynimocnym. Plus soundtrack od Massive Attacku.....skutocna pochutka ktora si koli svojej inakosti plne hodnotenie proste zasluzi. (9/10) ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Jet Li jede a Besson se vrací do dob své největší slávy. Akce je utržená z řetězu, ale najde se tu i prostor pro výborné budování vztahů, hledání lidskosti a zvýraznění hodnot přátelství a rodiny. V tom je tento film ještě o to více cennější a citlivější a proto (a postavu Freemana) musím dát plný počet. Tak obyčejný, přitom tak velký film ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Solidně natočené, s velice jednoduchým scénářem a střídmě vyznívajícím poselstvím (rodina, přátelství, láska). Oceňuji minimum zpomalených záběrů, potažmo počítačových triků, což dokazuje, jak dobrý Jet Li v bojových uměních skutečně je, ale kvalita akce ani zdaleka nedosahuje vrcholu, což už Jeta Li bude s největší pravděpodobností nikdy nepřekonaná Lethal Weapon 4. Je zde znát Francouzská škola a celek vyznívá přece jen spíše evropským stylem, přesto je na mě tenhle akčňák až příliš jednoduchý a konzervativní. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (13)

  • Při natáčení v Glasgowě se kolem štábu zásadně zvýšila koncentrace okounějících usedlíků čínského původu, kteří toužili využít nečekané příležitosti spatřit ve své nové domovině Jeta Li (Danny), jednu z největších hvězd té staré. (NIRO)
  • Pri autonehode je na podvozku auta možné vidieť pripevnený plech, ktorý slúži na prevrátenie auta pri nájazde na rampu. (zuzulatomas)
  • Když jede gang v autě a Bart (Bob Hoskins) mluví o rodinách, Danny (Jet Li) otočí volantem doprava, ale auto přitom zatočí doleva. (BloodMax)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama