Reklama

Reklama

Never Hike in the Snow

Obsahy(1)

Film odohrávajúci sa 3 mesiace pred udalosťami z Never Hike Alone (2017). Sleduje príbeh zmiznutia Marka Hilla, obyvateľa Crystal Lake, ktorý sa vybral na túru v treskúcej zime a nikdy sa nevrátil domov. (Zeker)

Recenze (4)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je to podstatně kratší než Never Hike Alone, ale tady se už tak nějak počítá s tím, že každý ví kdo je Jason a taky proč to dělá. Takže zatímco Never Hike Alone, bych se nebál nazvat skoro až duchařským lesním hororem, tak pokračování je ráznější a značně údernější. Co však kromě takového gore, které je perfektní, lze tady vychválit ? Tak třeba to, že kameraman zde předvedl perfektní práci, takže ať už úvodní útěk a nebo různé nájezdy na postavy, sou naprosto suprový. Také je třeba vychválit hudbu, která je moderní, ale ctí původní hudební motiv. A co se týče obsazení, je super že se povedlo do tohohle filmu obsadit Thoma Mathewse a Vincenta Guastaferro, kteří s Jasonem už mají nějaké ty zkušenosti. Takže těch pět hvězdiček, si to určitě zaslouží a pevně doufám, že vznikne další pokračování. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Svižnější, krvavější, dějově ne tak prázdný jako první díl, zkrátka pokračování ve všem lepší. Plus jde cítit větší rozpočet, dobře se na to koukalo. Doufám v další pokračování, tohle mě baví :) ()

Vena69 

všechny recenze uživatele

Nepříliš ambiciózní (hlavně z hlediska příběhu a stopáže - film bez závěrečných titulků má 25 minut) ale určitě nejlépe natočený film ze série Never Hike. Postavy se po pár vteřinách zdají tak reálné, že jim divák prostě musí fandit a film ho úplně vtáhne. Zvolit zimní prostředí se ukázalo jako super nápad a to z jednoduchého důvodu - krev na sněhu vypadá sakra dobře! Gore ale celkově mohl být o něco lepší, reálnější. Jsem celkem spokojený, ale nelze tvrdit, že Never Hike in the Snow dosahuje kvalit skutečných filmů, s tak krátkou stopáží ani nemůže. 6/10 ()

Reklama

Reklama