Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Crack ovládl černošská ghetta stejně jako další místa v New Yorku. Droga umožnila vytvořit říši, díky které nesmírně bohatne drogový král Nino Brown (Wesley Snipes). Krimi ŘÍŠE DROG je kronikou vzestupu a pádu tohoto mafiána, jehož ceta k moci neznamená nic jiného než smrt pro kohokoli, kdo nedokáže odolat zákeřnému narkotiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Figu 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem po těch letech poslední projekce tohoto narko bijáku čekal malinko víc... Snipes byl famozní a dal si před soubojem se Slyem a následně ikonickou postavou Blada parádní předkrm jeho herectví. Role Nina Browna mu padla na tělo! Jenže zase do toho to kopyto a neherec Ice-T, kterej je opravdu marnej a kazí týhle říši celkovej dojem. Prostě průměr, nic víc. 50% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Pátral jsem po něčem takovým, a našel jsem si tohle. Čekal jsem něco jako film Colors, ale tohle bylo daleko lepší. Snipes jako vládce podsvětí naprosto suprovej proti němu večně nasranej fízl Ice-T po boku s Peeblesem. Mohlo to mít klidně i nějaký fighty, ale to vše nahradily skvělý přestřelky, dobrá kamera a hudba. Bomba film. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

V jedné chvíli sleduje drogový kápo film Scarface a představuje si, že je Tony Montana. Bohužel Snipes není Pacino a tenhle film se Scarface nebo podobným gangsterkám ani neblíží. Snipes se na mafiána nehodí stejně jako Ice-T na kladného poldu, celý film je prázdný, povrchní a "vylepšený" béčkovými přestřelkami ve finále. Celá rovina s policajty, kteří gangstery sledují, ale celý film nemůžou nic dělat mi přišla úplně navíc. A když k tomu přidám nesnesitelnou hudbu a to že všichni melou a melou svým černošským slangem a dělají gesta jak z přiblblých hiphopových klipů, tak se divím, že jsem to vůbec dokázal dokoukat. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Některý filmy rokama nabírají na bizarnosti - anticrack agitka s dredatým Ice-T v kloboučku, Wesley Snipesem v mrkváčích střihu MC Hammer, všema ostatníma v bekovkách Kangol a gangsterama uchovávajícíma v trezoru své účetnictví na disketách. Interiéry jak ze zlýho snu osmdesátkovýho architekta a samozřejmě nechybí ani italové a Scarface...a Fab 5 Freddy to produkuje ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Miluju tyhle filmy, kde negři s přehledem řeší problémy, které by bez negrů níkdy nevznikly. Jejjich produktivita a přínos pro společnost mi připomínají jinou menšinu, jejíž jméno se nesmí vyslovit. O tři roky později natočil Wesley obdobný film s týmž mravním imperativem (Drogy jsou špatné, ale dost sypou. Áno?) - Sugar Hill. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (13)

  • Drogové sídlo fiktívnej hernej postavy menom "Big Smoke" z populárnej hry "Grand Theft Auto: San Andreas," bolo inšpirované práve sídlom Nina Browna (Wesley Snipes). (Real Tom Hardy)
  • Príbeh filmu je z väčšej časti založený na skutočnom gangu v Detroite, ktorý sa volá "The Chambers Brothers." (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama