Reklama

Reklama

Paranormal Activity: Next of Kin

Trailer 2

Skupina tří prátel se vydává do komunity amišů natočit dokument o jejich životě, ale po čase zjišťují, že celá jejich návštěva možná nebyla až tak obyčejná a že se zde děje něco daleko horšího, než v co doufali. (TheEvilTwin)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (108)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se po dlouhý době na PA a styl FF. Výprava za Amišema, prostředí uprostřed ničeho, vybízelo k slušnýmu provedení. Bohužel nevytěžili maximum viz scéna v podkrovním pokoji, nebo malá holčička a vlastně i celá rodina, která byla, to co byla. Necítil jsem pocit znepokojení, ať už paranormální nebo satanistický. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Docela fajnový tuctovější horůrek z netradičního prostředí a docela pěknými vedlejšími nápady, který ovšem krachuje hlavně na názvu, který si "vypůjčil" od dříve slavné, dnes již neslavné série Paranormal Activity. Amišská vesnička nepřipravila nic jiného než pěkně záhadný lokál, kde se dějí divné věci, jež je potřeba prozkoumat. Scéna s lezením do díry byla jedna z nejlepších. Kamera je sice FF, nicméně obraz je až nevšedně pěkný. Tradičně zběsilé finále v tomto typu hororu se tu objeví také, ale tam už kamera tak sofistikovaná není a dost tomu ubližuje střih. Celou dobu jsem věděla, že tomu dám tři, protože je to fakt takový ten exemplární případ osvěženého materiálu, který ale přesto díru do světa neudělá. Naštěstí jsou tu i sympatické postavy, což je další důvod, proč mě to neštvalo a nelitovala jsem stráveného času. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

ASI SPOILERY. Alespoň jednou bych chtěla vidět Paranormal Activity film, kde by hlavní postava měla inteligenci Hermiony Grangerové a ne Rona Weasleyho. Přece to, že se obsesivně natáčejí, automaticky neznamená, že se budou v každé situaci chovat jako idioti. A přece to, že je to found footage, neznamená, že se filmaři rozhodnou nepsat scénář a nepromýšlet to a vůbec?! Škoda, že jednou z hlavních postav nebyl démon, protože ten se v tom málu, co jsme z něj viděli, choval proklatě cool a nejspíš i chytře. A mimochodem, kdo byl ten neviditelný/á xy, co bydlel/a na půdě a lehl/a si na postel nad hlavní "hrdinkou"? Jestli to někdy v průběhu vysvětlili, tak jsem to nějak nepostřehla. Ale navzdory tomu, že asi zním spíš negativně, jsem si film užila, a i když bylo celkem jasné, kdy co přijde, jsem se i bála. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

No, ono to zlý nebylo, pokud od toho člověk nečeká bůh ví co. Jenže u mně bůh věděl co čekat, respektive v co jsem doufal, a nedostal jsem. Do půlky to má hodně (ne)příjemnou atmosféru a bylo to víc jak Blair Witch než PA, od PA to zdědilo jen název a většinu neduh, kterými série trpěla. Že mi zprznili Asmodea budiž, ale když už na něco došlo, tak to bylo ohraný, hloupý a herci v hektických pasážích byli vyloženě k smíchu. Vyloženě hovno, jak jsem prorokoval, to není, ale taky to nevoní po fialkách. Jmenovat se to jinak tak bych dal i tu čtvrtou, takhle jen 3* a.k.a 50% ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

ma to nazev jak ta serie kde se otviraj a zaviraj dvere a padaj hrnce, ale je to pojaty spis jako blair witch, seznameni s postavama, cubka nataci dokument o tom, ze je adoptovana a jede se seznamit s rodicema, coz jsou totalni vidlaci v lese na totalni dedine bez internetu a signalu klasicky..mno a neco tam ze sklepa smrdi a zjistuje se co 🙂 natoceny je to fajn, je to dobry ale jsou tam nelogicky slowmo zabery..dal bych silny 3* 🙂 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Film měl být původně nasazen do kin, ovšem pandemie covid-19 způsobila, že byl snímek vypuštěn na streamovací platformě Paramount+. (NiWi)
  • I přesto, že název filmu spojuje snímek se sérií Paranormal Activity, nemá s předchozími filmy dějově nic společného. (NiWi)

Reklama

Reklama