Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (271)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler i v 55 letech válí! Tentokrát nejde o komedii, ale o dramatický sportovní film z basketbalového prostředí. Já osobně jsem velice sportovně založený, ale basketbal mě nikdy nebavil. Ovšem v tomto filmu jsem ho sledoval s nadšením, jakožto i celý příběh. Velice musím pochválit scénář, protože děj filmu mě opravdu bavil, a především Adama Sandlera, protože tohle je jedna z jeho nejlepších rolí! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"POSEDLOST VŽDYCKY PORAZÍ TALENT." Tady má někdo rád basket (a hodně moc)... a nenávidí fotbal, ten jediný pravý, evropský (a asi taky hodně moc :-)) a na filmu to jde znát (ta láska k basketbalu, ne nenávist k fotbalu :-)). Osnova je vlastně klasická, nic objevného, kvantum osobností z NBA to ale všechno přirozeně drží nad hladinou, což u filmů ze sportovního prostředí bývá vlastně zásadní. Sandlerovi se role poměrně i daří, v dramatické rovině tradičně, nicméně jedna věc se nepodařila - mezi Adamem a Queen je naprosto nulová chemie, tohle nebylo dobré castingové rozhodnutí (rodinná linie ve filmu vůbec nemusela být). 70% ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Snímek celkem hezky ukazuje, jaká je to řehole. Pro všechny co závidí sportovcům jejich prachy, že je to srandička, stačí trocha talentu a je to. Sandler je dobrej herec a mam ho rád. Vážná role mu sedí a to je dobře. Ne, že by mě komedie s ním nebavily, ale proč si ho zbytečně zaškatulkovat. Jen mi přijde na basket trochu malý. Film se dále snaží ukázat, kolik lidí se na tom všem podílí a kdo vlastně tahá za nitky. Bez servítek ukazuje nahou pravdu, že rozhodují vždy privilegovaní sráči, co klub zdědili po tatíkovi a ničemu nerozumí. Bože, jak já nesnáším tuhle nabubřelost, když si někdo myslí, že je něco víc. Čekal jsem nějaký klišé a dočkal se. Ale nebylo ho tam zase tolik. Od snímku jsem toho moc nečekal a příjemně mě překvapil. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Loved it. Adam Sandler dozrál  a jak na staré kolena většina herců stagnuje ( Willis a spol), tak Sandler zažívá slušný herecký rozkvět.  Mám rád tyhle motivační sportovní příběhy zero to hero, zatím mě vyloženě žádný nenasral a jelikož se objeví opravdu jen jednou za rok, tak si přítomných kvalit vážím dost. Dějově to sice není překvapivé, ale to vůbec nevadí. Film má srdce, náboj, slušné dialogy, charismatické herce, emoce, napětí, sílu, energii, motivaci, humor, skvělou hudbu i napínavé zápasy ( především s ústředním rivalem, to byl dobréj hajzl). Pár hlášek v paměti utkví a celkově velmi příjemná podívaná ( fanoušci basketbalu budou hotoví ještě o hvězdu více). 8/10. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Absolútny masterpiece. Žid Adam Sandler vo vážnej role a treba uznať, že pokiaľ nehrá retardovaného tak je fakt dobrý. Mnoho jeho rovesníkov na staré kolená stagnuje, ale on prežíva zrejme najlepšie obdobie svojej kariéry. Hustle síce neprichádza s ničím novým, zato ide smerom k divákovi so srdcom na dlani. Na filme je skrátka vidieť, že Adam Sandler basketbal skutočne miluje. Do desiatok menších rolí boli obsadené hviezdy NBA a všetko tak pôsobí maximálne autenticky. Táto snímka prináša náučný pohľad do života basketbalového skauta, pozadia draftu i fungovania celej organizácie. Naozaj jeden z najlepších športových snímkov za posledných 10, možno 15 rokov. (4.8.2022) ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Na konci filmu nastupuje Bo (Juancho Hernangomez) za Boston Celtics s číslem 22 na počest Stanleyho (Adam Sandler). Toto číslo bylo ale v roce 1963 vyřazeno, neboť patřilo legendárnímu Edu Macauleyovi. Mezi lety 2021–2022 byl Juancho skutečně hráčem Bostonu, oblékal ale dres číslo 41. (ArsenalEagle)
  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno