Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (271)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ze Sandlera bude ještě nakonec slušný herec. Jeho komedie mě moc nebaví, ale v téhle vážnější poloze mi seděl o dost víc. Sportovní filmy jsou moje slabina, takže v okamžiku, kdy jsou alespoň průměrné, tak mě budou bavit. Na druhou stranu je třeba říct, že Hustle s klidem nad tím průměrem vyčnívá a to nejen díky Sandlerově postavě skauta. Je to správně namíchaná kombinace dramatu, neokoukaného sportovního prostředí a těch správných klišé. Většina sportovních filmů trpí na to, že sportovní záběry za moc nestojí. Tenhle takový problém nemá, protože se tady sešla plejáda současných i bývalých hvězd basketbalu. Dokonce i hlavní hrdina je profi basketbalista, takže mu spíš lidi budou vyčítat neherectví. To znamená, že fanoušci basketu si užijí film ještě o něco více. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Do you love this game? I mean, love it with your whole heart. Because if you don't, let's not even bother. Let's not open that door. They're just going to slam it in our face. I love this game. I live this game." Hodně dobře. Na další film od Adama Sandlera jsem se skutečně těšil. Obzvlášť když vím jaký je on basketbalový fanoušek. Proto udělat film o basketbalu, kdy mu bude role ušitá na tělo je vlastně něco jako splněný sen. Hustle přesně takový je. Šablonovitě opisuje Warriora i Rockyho (Phili huh?)... A mnoho dalších. Sice by nemusel na konci tak moc přešlapovat, ale nijak mi to nebrání si film užít plnými doušky. Tohle je prostě film, který funguje jednou za dekádu a Sandlerovi se to podařilo. Podařilo se mu prodat mi film o sportu co mi vůbec nic neříká. Vím, že z něj trhlé komedie udělali hvězdu, a ani tady se svému typickému humoru nakonec nevyhne. Přesto mu vážně role sednou čím dál více. Další sportovní film o cestě na vrchol a splnění snu. Ovšem tenhle má i duši. (88 %) ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Absolútny masterpiece. Žid Adam Sandler vo vážnej role a treba uznať, že pokiaľ nehrá retardovaného tak je fakt dobrý. Mnoho jeho rovesníkov na staré kolená stagnuje, ale on prežíva zrejme najlepšie obdobie svojej kariéry. Hustle síce neprichádza s ničím novým, zato ide smerom k divákovi so srdcom na dlani. Na filme je skrátka vidieť, že Adam Sandler basketbal skutočne miluje. Do desiatok menších rolí boli obsadené hviezdy NBA a všetko tak pôsobí maximálne autenticky. Táto snímka prináša náučný pohľad do života basketbalového skauta, pozadia draftu i fungovania celej organizácie. Naozaj jeden z najlepších športových snímkov za posledných 10, možno 15 rokov. (4.8.2022) ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Klišovité, ohrané, nicméně hodně autentické s kvalitními hereckými výkony a solidní režií. Audiovizuálně na jedničku. Jedna scéna mě i dost emocionálně dostala. Adam Sandler byl skvělej a byl hlavním důvodem, proč jsem si film tak užil. A samozřejmě, jeho láska k basketu. ;-) The Way Back s Affleckem mi seděl víc kvůli více temnější atmosféře, nicméně pokud chcete příjemnej sportovní film, jež nepůsobí trapně a nabízí kvalitní filmařinu, Hustle je ideální trefa. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Kdyby neměl A. Sandler každých 30 minut potřebu opovrhovat a nadávat na (evropský) fotbal, možná bych i tu 4 * dal, ale i tak se jedná o velice dobře natočený film s trochu klišé dějem, avšak nečekaným zvratem na konci. Pro B-ball fandy povinnost, pro obyčejné smrtelníky průměrný film co jim toho moc nedá. Musím pochválit i povedený soundtrack a celkový hudební doprovod. Víc filmů o basketu, jde vidět že mají úspěch! ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Představitel Boa (Juancho Hernangomez) byl v době vydání filmu profesionálním španělským basketbalistou hrajícím za národní tým a za Utah Jazz. V NBA oblékal dres dalších 4 týmů (Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Boston Celtics, San Antonio Spurs). (ArsenalEagle)
  • Na konci filmu nastupuje Bo (Juancho Hernangomez) za Boston Celtics s číslem 22 na počest Stanleyho (Adam Sandler). Toto číslo bylo ale v roce 1963 vyřazeno, neboť patřilo legendárnímu Edu Macauleyovi. Mezi lety 2021–2022 byl Juancho skutečně hráčem Bostonu, oblékal ale dres číslo 41. (ArsenalEagle)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama