Reklama

Reklama

Neporazitelný

(seriál)
  • USA Invincible
Trailer 2
USA, (2021–2024), 13 h 42 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Robert Kirkman

Předloha:

Robert Kirkman (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Seth Rogen, Zazie Beetz, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Mae Whitman, Max Burkholder (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(17)

Neporazitelný je americký animovaný televizní seriál o superhrdinech pro dospělé, který vychází ze stejnojmenné série Image Comics od Roberta Kirkmana, Coryho Walkera a Ryana Ottleyho. Seriál sleduje sedmnáctiletého Marka Graysona a jeho proměnu v superhrdinu pod vedením jeho otce, Omni-Mana, nejmocnější bytosti na planetě. Během své proměny se Mark ocitá v rozporu mezi svým osobním životem a superhrdinskými povinnostmi, kdy bude nucen dokázat, že dokáže být takovým hrdinou, jakým je jeho otec. (LUKICKK)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (109)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

původně mě hype kolem Invincible míjel,ale nakonec sem si řekl,že tomu dám šanci a rozhodně to nebyla chyba.První díl se sice pomalu rozjíždí a nenabízí nic extra oproti jiným superhrdinským seriálům,ale pak přijde úplný závěr a tam seriál chytne a až do konce nepustí.Jasně,stále se tu melou dokola zažitá klišé a zas tolik to nevybočuje (jako třeba Boys),ale to okolo je nejen extrémně brutální a na kreslený seriál dost nekompromisní,ale hlavně velmi zábavné.Sem s druhou řadou...80% ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rkový superhrdinský animák, a je udělaný snad nejlépe jak může být. Je to bráno úplně z opačné strany než typické superhrdinské filmy. Z tohohle by měl vzniknout celý univerz, i když ani v komiksech ještě žádný není, ale podle mě by to nebyl vůbec špatný krok. Všechny postavy mají tak akorát místa, kolik si zaslouží a ty, které máte mít rádi, tak máte rádi a naopak. Těším se na další sérii, u které doufám, že bude stejně brutální a úžasná. ()

Reklama

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Invincible je absolutní střela mezi animovanými seriály, který představuje životy superhrdinů z jiného soudku, než si dokážeme představit. Do toho je to plné brutality, komedie, romance a životních lekcí, které naše hrdiny dost poznamenají. Kdyby měl seriál The Boys a Castlevanie dítě, tak takhle nějak by to vypadalo. Totální nářez a plnohodnotná zábava 10/10 ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Ač jsem si chvilku musel zvykat na odbytou animaci, nakonec mě pohltil příběh a Invinciblebla jsem si docela užil. Líbí se mi to pomrkávání po ostatních comicsech i necomicsech, bavil mě nosný příběh a vydržel jsem napnutej, co z toho vyleze. Rozuzlení je nakonec docela jednoduchý, ale rozhodně nezklame a tak i přes pár chyb a slabších míst, můžu dát spokojené čtyři viltrumy. Občasná brutalita už moc nepřekvapí, ale "masakr metrem" i tak potěšil svou nápaditostí. Největší chybou pak možná je, že Invincible přišel v době, kdy už všichni Watchmenové, Boysové a další, superhrdinským comicsům zrcadlo nějakou dobu nastavují a tak prostě nedělá žádnou díru do světa. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

400 billion dollars for the world's most expensive nose-bleed. Docela nekompromisní řežba. A taky často dost sarkastická a rozhodně zábavná. Předlohu neznám (možná škoda), nicméně tohle určitě stojí za pozornost a do další série to slušně rozjelo hned několik potenciálních dějových linek. Je to samozřejmě hodně přepálený, co se týče akce a celkově vyobrazení toho fiktivního světa, ve kterém na superhrdiny a superpadouchy narazíte prakticky na každým rohu a nějaká ta invaze mimozemšťanů je zde skoro na denním pořádku. Což je v kontrastu s tím jinak drsným přístupem trochu škoda a přízemnější ukotvení příběhu by tomu možná přidalo ještě něco navíc. Ale i tak se jedná o velmi povedenou novinku. 80%. ()

Galerie (218)

Zajímavosti (8)

  • Komiksová predloha vyšla prvý krát v nakladateľstve Image Comics v roku 2003. Vychádzala do roku 2018. Celkovo bolo vydaných 144 dielov. (toi-toi)
  • Hrdnovia z Guardians of The Globe sú výrazne inšpirovaní postavami z Justice League od vydavateľstva DC Comics. Immortal nesie rovnaké schopnosti ako Superman, War Woman ako Wonder Woman, Aquarus vládne moru rovnako ako Aquaman, Darkwing má podobné zbrane a kostým ako Batman, Red Rush je výrane podobný s Flashom a každý tím má svojho marťana - Martian Man, respektívne Martian Manhunter. (toi-toi)
  • V každom diely sa zväčšuje krvavá škvrna na úvodnom titule epizódy. (toi-toi)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama