Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Toto je paródia, nie bežná komédia. Občas to bolo ozaj trefné, občas to ozaj pobavilo, no malo to veľa trápnych a nudných momentov. Samotný dej pôsobil ako bez vedenia, Bollywood schytal, ale miestami to ozaj preháňali. Dlhé to nie je, tak keď sa nudíte, tak vám to deň nepokazí, ale ani veľmi nezlepší. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Na tuto komedii jsem se hodně těšil, ale docela jsem se bál výsledku. Hodnocení na IMDb je dost tristní, ale díky tomu jsem aspoň přestal mít přehnané naděje - a to se mi bohatě odvděčilo. Bavil jsem výborně. Myers má prostě svoje MOJO a i ten místy vskutku dementní humor mi v jeho podání nevadí ba naopak. Navíc je zde i hokej, což je můj oblíbený sport. Ne, já jsem rozhodně nebyl zklamaný a pro fandy Myersova humoru můžu film jenom doporučit ()

Reklama

Slarque odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté dno. Mike Myers je buď takový magor nebo tak sjetý, že mu to třeba připadalo vtipné. Ale co ti ostatní? Proč se téhle trapárny účastnili? Včetně řady celebrit, které představovaly samy sebe. Je tu pár dobře natočených hokejových sekvencí, ale nic s Myersem v záběru nefunguje. A ten chlap je tam skoro pořád. Uvažoval jsem o jedné hvězdičce, ale vlastně nevím za co. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco hráči Kings se snaží pokrýt obranné pásmo, tak úchylný guru Pikta neváhá pokrýt slonici, aneb kdo touží vidět kopulující slony na ledě torontského Air Canada Centre, má netušenou šanci. Já jen doufám, že toho chobotnatce vzadu vyloučili rozhodčí na 5 minut + do konce utkání za vražení zezadu.. Myers překračuje hranici dobrého vkusu častěji, než ilegální mexičtí přistěhovalci tu texaskou a vůbec bych se nedivil, kdyby si ho vzal do parády Ganéša a nepřetržitě ho hodinu liskal všemi čtyřmi pažemi za znevážení bollywoodské produkce. Na druhou stranu, angažování nějakého duchovního učitele je pro současné Maple Leafs asi jedinou možností, jak si sáhnout na Stanley Cup.. ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl diktátorem vkusu, vzdal bych se postu, protože to je relativní. Co ale relativní není je relevance vtipů v závislosti na obeznámení se s kulturou (byť americkou), kinematografií a nejspíš i s osobnostmi, které vám film přináší. Netvrdím, že je Love Guru nejlepší anebo bez chyby. Je to prostě masakrózní mix který v sobě nese kromě komedie satiru a parodii a tak je to správné... Thanks to the Academy bitches!!! jo a Morgan Freeman voiceover rula!!! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu se ve finále NHL o Stanleyův pohár setkávají týmy Toronto Maple Leafs a Los Angeles Kings. Ve skutečnosti se však tyto kluby ve finále nikdy nesetkaly. (Lembi4)
  • 7 nominací na nejhorší film roku. (cariada)
  • Snímek se umístil na 3. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (Zodd)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama