Reklama

Reklama

Red Rocket

  • Kanada Red Rocket (více)
Trailer 3

Tenhle pornoherec má časy největší slávy dávno za sebou. Rozhodne se proto vetřít zpátky do svého rodného města v Texasu, aby tam naplánoval velký návrat do Hollywoodu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (59)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Takže takhle dopadne Robert Rosenberg se svým dvaceticentimetrovým klackem až ukončí kariéru: jako zkrachovalá persona non grata mezi maloměšťáckými rednecky, drogovými dealery, a prodavači koblih. 'Red rocket' eklekticky naskakuje na letošní trend filmů s tématikou porna a zábavně jej kombinuje s cynickým sociálním komentářem – neobvyklá kombinace, zajímavý provedení. Kamera je mimochodem špičková – režisér Sean Baker a kameraman Drew Daniels očividně ví, jak na vizuální gagy. Suzannu Son aka Strawberry rád uvidím znova v dalších projektech – ať už nahoře bez, nebo ne. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že tentokrát se v tom Sean Baker po tonální stránce ztratil. Protože jakkoliv můžou být jednotliviny tohoto příběhu "zábavné", tak tvůrce úplně zapomněl reflektovat, jak negativní a beznadějný příběh z nich dohromady poskládal. Po úvodní sekvenci jsem byla nadšená a nemohla se dočkat, kam to všechno vygraduje, ale nejenže je finální produkt moc dlouhý (hehe) a důsledkem toho se na určitých místech propadá sám do sebe, ale ještě se to i (a nezdá se, že úplně úmyslně) nikam neposunulo, což činí sledování zbytečným a film samotný bezvýznamným. ()

Reklama

Idego 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo daleko víc než Florida Project, protože koukat na skupinu uřvaných děcek snad z definice nemůže být příjemný, zato Mikey Saber je svým zvráceným způsobem sympaťák. Narcistní velkohubej sobec a lhář, kterýmu ale nakonec člověk i fandí, protože kdo by se z takové díry taky nechtěl dostat. Red Rocket je svým satirickým přístupem k sociálním bolestem Ameriky skvěle vybalancovaný. Sean Baker tady servíruje svěží směs dramatu a komedie. Celou dobu se to drží ve středním módu, není to ani vyloženě k smíchu, ani z toho člověku netrne, ale ten neustále přítomnej kontrast bezčasí a vykořeněnosti, ve kterým Mikey proplouvá jahůdkovým pokojíčem a Donut Hole, tomu dávají jedinečnou atmosféru. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Já si říkám, že mi to atmosférou připomíná Florida Project a ono je to od stejného režiséra :). Baker dokázal zase sehnat do rolí prakticky neznámé tváře a vytvořil hodně sympatické dílo, na které bych se vydržel dívat celý den. Díky klukům z RLM, že mě na film upozornili! ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Tělem chlap středního věku, mozkem ještě nestálé dítě. Chlapák, který se nedokáže ohlédnout zpět do minulosti, a nedokáže si ani naplánovat budoucnost dál, něž pět dní dopředu. Celkem příjemná fasáda mu zajišťuje to, že na něho letí fajn buchtičky, ale kam takovýto život může vést? Jakou cenu má bezstarostnost? V nejvíce zaprděný díře v celých Státech? Zajímavé, hodnotné a s nadhledem! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Hned první den na place natáčela Suzanna Son scénu, kdy se pomiluje se Simonem Rexem (Mikey) a následně hraje nahoře bez na klávesy. V následném interview vtipkovala, že to byl skvělý způsob, jak prolomit ledy. (HellFire)
  • Simon Rex přijal roli Mikeyho po telefonátu s režisérem Seanem Bakerem, který velmi nerad jedná s agenty herců. Za tři dny se dostavil připravený na natáčení v Texasu. (HellFire)

Reklama

Reklama