Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyčejné lidské příběhy o tom, co nás trápí, co hledáme a nenalézáme jsou vyprávěny s nadhledem a okořeněné trefnou situační komikou. Samozřejmě nechybí i ta správná dávka nefalšované romantiky a sentimentu. Ve filmu Přání Ježíškovi se ukázkově rozkmotřená rodina znovu a znovu snaží usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost. Spokojenému manželskému páru, kterému zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlci z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům, je pro něj noční můra. Dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (189)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Rezignace na originalitu a překopírování funkčního polského modelu přineslo zasněžené ovoce. Vánoční vztahová pohádka neuráží a hlavně díky známým tvářím nabídne přesně to, co slibuje. Nic víc sice ne, ale pro více než 130 tisíc diváků to problém není. Více zde. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Běželo to v TV okolo Vánoc a dal jsem tomu čas… vstřebat. Nepomohlo. Jestli to měla být parodie, nebo výsměch… jako komu chcete namluvit, že 30ti létá ultra-samyce si ucvrkne blahem nad 45ti letým nemajetným tatínkem se závazkem… jako asi. V kterém vesmíru je tohle reálné? Jako proč vydáváte moč za děsť? Napište rovnou, že je to pohádka a protože kouzelná hůlka v kalhotách, tak stačí čáry-máry-fuck a happy ending. To samé ty delší linky. Únos dítěte + “to si necháme”? Malý zloděj a pedofil? Sem se zase rozčil a to jsem si myslel, že měsíc odležet bude stačit. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Láska k****ská z brněnského štatlu. Je 24. 12. a moravská metropole  je dějištěm nevěry, zcizení mobilu, samoty rozhlasového moderátora, trablí s láskou, utajeného homosexuálního vztahu, zrození nového života a ještě něčeho navíc. Film využívá prověřený i notně provařený vztahový koncept, v němž dobrá desítka postav, jejichž osudy se v jeden den (zcela nepravděpodobně) protnou, zažívá samé trable a nesnáze ve velkém městě, aby v závěru filmu byla v absolutní extázi štěstí. Baví a překvapí tohle ještě vůbec někoho?! Představte si obludný tvůrčí styl pozdější tvorby Marie Poledňákové, znásobte jej obludnou podbízivou a slabomyslnou tvůrčí tryznou Marty Ferencové a vyjde vám tahle vánoční břečka, co tlačí neumětelsky na emoce i bránici. Pestrá herecká kolekce nečítá herecká motovidla, herci ale neměli k dispozici zajímavě zrežírované a napsané scény, dialogy nepatřily zrovna k libozvučné síle filmu a brněnské lokace nikterak nepředstavují vánoční pohádkovost. Ti, co spoléhali na komediálnost dvojice Eva Holubová a Jaroslav Dušek, musí být zklamáni z jejich několikaminutového proplutí filmem. Richard Krajčo, v téměř  hlavní roli, dokonce předvádí cosi jako herecký výkon. A zbytek herců chce vykřesat z nicotného filmu alespoň drobet kouzla vánoční zasněžené romance, jenže jim to ani trochu nevychází, režie nedisponuje zábavnou originalitou, gagy jsou bída sama o sobě, vánoční atmosféra nevtáhne a ani nijak nezafungovala. Polská předloha mě opravdu neláká. Česká předělávka není vůbec ničím pozoruhodná. A je naprosto jedno, v jaké roční období zavadí o vaše bulvy. Výsledek bude stejně příšerný jak v červenci, tak i v prosinci. 1/10 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Ferencová jede na jistotu, protože podělat vánoční film snad ani nejde. Přání Ježíškovi je česká variance na anglickou sváteční klasiku na polských základech, takže už jen za to musí jít body dolů. Krajčo potěší jedině fanoušky Kryštofu, jelikož je znovu slizký jako had. Další linky mají bohužel také blíže k bizáru než k romantické komedii. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vytvorit kyc neni nic snadneho a zde se to celkem povedlo. Uvidite reklamne vylestene postavy, detatko, gaye, kostel, Tichou noc...Tato ceska romcom je remakem polske ctyrdilne Noci plne zazraku a ta zase vykrada Santa je uchyl, Lasku nebeskou, Prazdniny a dalsi klasiku. Legrace a slzy jsou tu v rovnovate. Plusem teto presladle nyve pohadkovosti je Dusek s Holubovou, kteri prinasi prvek crazy. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (9)

  • Točilo se v Praze, Brně a Josefově Dole. (Duoscop)
  • Během závěrečných titulků můžeme vidět další scény. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno