Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 13

Recenze (665)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Asi se vyplatí jít na tohoto Deadpoola s nějakou základní filmovou znalostí, zejména "marvelovek, protože nejvtipnější pasáže jsou právě ty s odkazy na jiné filmy, hrdiny či camea herců. Sprosté dialogy by sami o sobě u mě totiž jako humor neobstáli. Pokud jde o akční pasáže je jich tam docela dost, ale přišlo mě, že vše už bylo viděné a mnohd yi v samotných předchozích "deadpoolech" lepší. Pokud jde o postavy nejvíc se mě líbila Emma Corrin jako Casandra měla v sobě zajímavě rozložený zlo s krutostí, které v kombinaci s jejíma schopnostma z ní dělali svini prvni kategorie. Neříkám, že je chyba si na film zajít, to určitě ne, jako zábava může pro určitý typ publika fungovat, ale když už jsem u kategorie blockbuster léta, tak volím zatím Twisters. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Šílená taškařice, kde toho polovina nedává smysl, ale pár hlášek je skutečně vydařených a návrat starochů vyloženě potěší. Hugh Jackman tak, jak ho máme rádi a překvapivě opět v super fyzické formě. Znovu bych do toho nešel, ale čest Shawnu Levymu za jeho zdravě nekorektní, místy pěkně ujetý rukopis a parádní akci. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem dal šanci Marvelu v kině a zas dlouho takovou chybu neudělám. Pořád stejná nenápaditá mizérie multi/meta/časo vesmírů 🤢. Pár vtípků/narážek se sice povedlo, hodně pokusů o ně těžce nepovedlo a jádro dalšího z nudné řady meta příběhu je děsný hovno protáhnuté mnohdy hodně nezáživným sprostým kecáním. Kdyby tak to X universum radši umřelo a mrtvé zůstalo mrtvým. Takhle je to furt nějaký oslí můstek pro spojování variant a variantů. A k tomu bitky hlavních nesmrtelných postav na nějakou známou písničku = samá digikrev a absolutně bez napětí a gradace, jen rádoby atrakce. U tohoto si strčí ruku do kalhot potahat si jen opravdový nerdi. Lituji, že jsem do toho taky investoval, takhle se těch časovýtokových čuripind nezbavíme. Disney sice vydělá, ale souhrnně ani s tímto duem D&W nenastal absolutně žádný posun k lepším filmovým zážitkům. 💩💩 ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem se tak trochu nostalgicky rozhodl zavzpomínat na mladší léta a vyrazil jsem do kina na půlnoční předpremiéru. Přece jen to má stále svoje kouzlo. Deadpool a Wolverine byl dlouho očekávaný film a já se už půlrok před uvedením do kin snažil nedívat na žádná videa, nečíst články, prostě nic co by mi to mohlo zkazit. Samozřejmě s velkým očekáváním může přijít o to větší zklamání. Tohle ale není takový případ. Nečekejte nic zásadního ohledně univerza, za to čekejte šílenou vyhláškovanou extra vtipnou a drsnou akční jízdu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

V roku 2017 sa písalo o tom, že si Hugh Jackman nemohol želať dôstojnejšiu rozlúčku. No a teraz si nemohol želať veľkolepejší návrat, ktorý je navyše okorenení obrovským finančným úspechom. Ryan Reynolds nám aj tento krát dá Deadpoola, ktorého chceme vidieť. Na pomoc si priviedol Hugha Jackmana a rozbalil party vo veľkom. O treťom Poolovi ťažko niečo napísať, pretože ma neuveriteľne veľa prekvapení a nerád by som ich kazil. Kto ma napozeraný Marvel, X-Men filmy a trošku prehlaď v produkciách si to určite užije dosýta a kto aj nemá, tak sa bude kráľovsky baviť vynikajúcim soundtrackom, hláškami, alebo akčnými scénami. Reynolds vie ako si udržať fanúšikov, zachrániť štúdio alebo prehovoriť kamoša, ktorý skončil s adamantiovými pazúrmi. P.S.: za titulkami je pekná rozlúčka s 20century fox a ich Marvel filmami. 90% - 5* ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Deadpoolův (Ryan Reynolds) nový kostým má světlejší odstín červené a větší kruhy pod očima než předchozí obleky. Takto vypadal Deadpool v komiksech z 90. let. (Johnny.ARN)
  • Získat práva k písni „Like a Prayer“ od Madonny, která hraje v první plnohodnotném traileru na film, nebylo vůbec snadné. Madonna práva k této písni moc často neposkytuje, a tak museli Ryan Reynolds (Deadpool) a Shawn Levy osobně za zpěvačkou dojet a ukázat ji, pro jaké účely písni použijí a proč. Tvůrcům nakonec pomohlo, že syn Madonny je velkým fanouškem Deadpoola. (NiWi)
  • Když agent TVA řekne Deadpoolovi (Ryan Reynolds), že Wolverine (Hugh Jackman) je to jediné z Kanady, co za něco stojí, odpoví mu Deadpool: „Keep my country's name out of your fucking mouth“ („Drž jméno mé země dál od svých úst“), což je parafráze na větu, kterou řekl Will Smith na předávání oscarů v roce 2022 poté, co dal facku Chrisu Rockovi. (Hovadin)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama