Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 23

Recenze (632)

Fr 

všechny recenze uživatele

„O ZÁCHRANĚ SVĚTA TOHO NA ROZDÍL OD TEBE, MOC NEVÍM…“  Nejúpíčovanější Marvelovka je na světě! Ne náhodou ji má na starosti nejúpičovanější superhrdina, kterýmu krásně (a kurevsky) sekunduje James Howlett. Možná, že i na mě těch píčí bylo až moc, ale byla to fajn. Prostě taková kurevská zábava pro nenáročnýho diváka, kterej přišel pro hlášky a krev. A všeho (včetně vulgarismů) jsem si odnesl tři prdele. A jestli budou vydělávat jen takovýhle Marvelovky, tak vás děti předem lituju… P.S.: A díky za toho Snipese!    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o 34. film ze série Marvel Cinematic Universe. 2.) V USA je film přístupný od 18ti let, v ČR od 15ti. Mohlo by jít o vznik značky Marvel-R. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ***  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Viděno v kině v IMAX ve 3D s českým dabingem. Pokusím se být stručný, protože psaní dlouhým komentářů mě už moc nebaví. Takže, co se týče X-men série – je málo dílů, které by mě nebavily. Postavu Wolverina opravdu zbožňuji a film Logan z r 2017 je pro mě vrcholem filmů s postavou Wolverina. Takže asi proto jsem z tohoto společného filmu tak nějak skeptický. Deadpoola jsem si dohnal teprve nedávno, jeho humor je ujetý a rozhodně není špatný, ale zde toho bylo až až. Wolverine mě zde na jednu stránku bavil, ale z druhé strany si myslím, že se sem moc nehodil. Příběh na tom byl ještě zoufalejší, ale tak co čekat. Od MCU už nic originálnějšího asi už nevznikne. Je to velké množství postav a i nějaká ta camea. Děj, kdy tu máme cestování do různých alternativních vesmírů postav – to mě vůbec nebralo a vlastně to ve finále vůbec nedává smysl. Ani ta akce moc nestrhne, ale sem tam pobaví. Chemie mezi Deadpoolem a Wolverinem je slabá, Uznávám, že pár hlášek je dobrých a Wolverine je furt dobrý, jen to prostě už nebylo ono. Nebudu zde jmenovat všechny postavy, ale třeba takový Chris Evans, který si zde zahrál jinou postavu mě též moc nechytl. Ale samozřejmě, že Wesley Snipes mě zde potěšil. I si tu trochu po akční stránce vyblbl, jen je ale asi dobře, že jeho postava moc nemluvila, to jsem si už říkal, že se postavě Bladea moc nepodobá, ale dost kritiky. Neříkám, že je to nějaký brak, ale dle nadšeného hodnocení a vysoké návštěvnosti kina jsem čekal více. Kdyby zde nebyl Hugh Jackman coby Wolverine, asi bych nedal ani 3*.Ještě k dabingu. Asi jsem měl zajít na originál, protože asi 50x poslouchat mrdko a pičo mi přišlo moc. Krom dvou scén, kdy se to hodilo a upřímně jsem se zasmál, jinak to bylo přehnané. Co k tomu dodávat? ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Trojka Deadpoola se předem pasovala na spasitele MCU a… vlastně tenhle slib splnila? Ne, nečekejte velkolepou blockbusterovou událost ve stylu Avengers 3 a 4, pořád jde o celkem komorní akčňák se spoustou vtipkování. Mnohem důležitější ale je, že po pěti letech dostáváme komiksárnu, která perfektně ví, pro koho je a co chce nabídnout. Ryan Reynolds se vrací s trefným fackováním Marvelu, které zvládá vybalancovat smysluplná camea, říznou akci a nekonečný vodopád Deadpoolových průpovídek. S příběhem a padouchy to bohužel (jak je často zvykem) moc zázračné není. Ty nejdůležitější věci ale skvěle šlapou a všichni by měli opouštět kino s pocitem, že tu zase jednou máme fajn marvelovku, která si vytyčila rozumné ambice a zvládla naplnit divácká očekávání. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nekorektní superhrdina je zpět a přináší honící fan service, plný očekávaného násilí, vulgarismů, popkulturních narážek a neustále píchání do superhrdinských filmů všeho druhu. Potěší celá řada cameí, návratů zapomenutých hrdinů a hlavně návrat Hugha Jackmana ve formě, jakou si diváci pořáli. Nicotný děj a slabší akce (ale Levy přesto dokáže překvapit) dle očekávání ale pro výslednou podobu vlastně nepotřebné. Hype přehnaný ale povedený film a zábavu utrženou ze řetězu, jsme naštěstí dostali. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tentokrát už asi spíš ne. To co je tu "deadpoolovské" (vytěžený R rating, bourání čtvrté stěny, meta komentáře) na mě ještě fungovalo obstojně, bohužel "marvelovského" je tu minimálně stejnou měrou. Bezcílné vršení atrakcí, které pro mě jako někoho, kdo všechny ty komiksy nemá v živé paměti, působilo až ubíjejícím dojmem. Půlku postav z těch cameo rolí jsem asi nikdy neviděl, čtvrtinu si jich nevybavuju a čtvrtinu jsem vzhledem k jejich zestárnutí na první dobrou nepoznal :D Vážně mě netěší, že jsme se evidentně dostali do éry, kdy aby si člověk plnohodnotně užil nový film, musí znát nejenom marvelovské filmy, ale i marvelovské seriály, x-men unviersum, Fantastickou čtyřku a další Disney akvizice. Blbý je, že víc cest, jak z tohodle dostat nějakou diváckou radost, nevidím, je to čistý fanservis. Děj je klasická přeplácaná marvelácká nesmyslnost poslední doby, kdy záporák chce ničit světy protože proč ne, většina příběhu se odehrává v dalším novém prostoru, který jsme dosud nikdy neviděli, a řídí se to vše z prstu vycucanými pravidly, která jsou řečena vždy minutu před tím, než se podle nich začne hrát. 5/10 a lituju, že jsem nešel radši na Twisters. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Vo filme zaznie zmienka o superhrdinovi konkurenčného vydavateľstva DC Comics Batmanovi. (F2003F)
  • Deadpoolův (Ryan Reynolds) nový kostým má světlejší odstín červené a větší kruhy pod očima než předchozí obleky. Takto vypadal Deadpool v komiksech z 90. let. (Johnny.ARN)
  • V prvom nástrele scény s Happym Hoganom mali byť všetci šiesti pôvodní Avengeri. S Deadpoolom mal prísť aj Peter, ktorý v pozadí jednoducho zdvihol Thorovo kladivo a následne ho položil naspäť. Keď Avengers odmietnu Deadpoola, ten sa pokúsi Mjollnir zdvihnúť sám, ale neuspeje. Následne sa snaží presvedčiť Kapitána Ameriku aby začal nadávať. (Ingtar2)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

28.07.2024

Jak celý filmový svět očekával, z letošního Comic-Conu v San Diegu konečně přichází první obří novina pro sféru komiksového filmu a zejména pak pro fanoušky tvorby Marvel Studios, která se v… (více)

Reklama

Reklama