Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Diskuze

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Právě jsem dorazil z kina jako někdo kdo doteď neviděl ani jeden trailer, nechápu že jsem se tomu dokázal vyhnout, a šel jsem v 15 na V Hlavě 2 kde jsem měl jednou na krajíčku a pak v 19 na Deadpoola 3, kde se mi chtělo brečet třikrát, což mě překvapilo, že víc emotivní dnes nakonec byla ta akční komedie, holt tak ale působí díky tomu jak mám X-Men filmy v oblibě. :D

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Boysor

Je to tonální bordel, takže ano, pokusy o humor (lvl teen edgy) a pokusy o vážno tam jsou. Povětšinou se rozdíl pozná podle hudby, která u toho hraje: u vážných doprovodná, návodně dolující emoce, aby to došlo všem, že se mají dojímat - a u těch jakože vtipných věcí často hrají populární písně. Jinak je to film postavený na neustálé distanci, takže snaha o dojímání - aspoň na mě - nefungovala (a zmiňovaný /zase zdvojený, prodeadpoola/ epilog je něco jako z Rychle a zběsile, a to překvapivě bez ironie). Pokud se ale někdo chce dojímat u největšího možného klišé a nejomšelejšího schématu, které ani není reflektováno, a tak aspoň trochu shozeno, může. 

Kdokoliv nad 13+ imho slzí jenom při pohledu na cenu vstupenky za něco takového. 

na příspěvěk reagoval Knowho

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Boysor

Já brečím u filmů dost často a tady jsem neměl chuť brečet (ačkoli tam několik smutnějších scén je). A pokud jste fanoušek Wolverina a zejména filmu LOGAN, tak Vás určitě dojme závěrečná scéna před titulky.

na příspěvěk reagoval Deyw

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Tak zítra v 7 konečně :) vidím, že to bavilo dost lidí a je se na co těšit :) 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

JUWA

Ne, není - a ani bych to nesrovnával. DW má jednu nápaditě choreografovanou scénu (auto), která by šla srovnat s bitkou ve výtahu v CA: WS, plus má pár kreativních nápadů (ve využití rekvizit a v inscenování v případě jedné multicameo scény ke konci), ale jinak je to by the numbers záležitost jako celý film. Bezpečná sázka na jistotu, dělající, jak se "liší". 

na příspěvěk reagoval JUWA

Boysor

Boysor (hodnocení, recenze)

HellFireFery

Mám brat so sebou aj vreckovky? Sú tam aj také vážne a smutne scény? Lebo podľa final traileru to tak vyzeralo že to bude trochu aj vážne. :) Inak tie hodnotenia sú zatiaľ pôsobivé. 4/5 nie je zle a 5/5 je cool. 

na příspěvěk reagoval Deyw, HellFireFery, Bluntman

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Jsem doma z kina. Film je nadupaná akční jízda plná skvělých hlášek na všechno a na všechny. Camea překvapila (některá vážně hodně!) a nijak děj filmu nenarušovala (spíše naopak). Příběh je poměrně jednoduchý a záporáčka toho mohla předvést více (zvláště po tom, co předváděla na začátku). Ano - dostal jsem to, co jsem si přál a závěrečná scéna byla za mě (jakožto fandy filmu LOGAN) nádherná. Nikdo se nebojte a jděte do kina. Bude vás to bavit. 🙂

PS: Wolverine je v nejlepší formě!!!

9/10

na příspěvěk reagoval Boysor

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Deyw

V tomto bodě souhlasím, po komerčně úspěšném V Hlavě jde potřeba, aby se chodilo do kina.

Jinak, projekci mám za sebou a slušné 4/5, bavilo to. 

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

luka4615

marvel to nezachrání..on to v podstate neni marvel..je to deadpool a na nem parazituje marvel, kterej v posledni dobe trpi na tvurci neschopnosti a rozhodnuti…takze tohle opravdu tomu hodne pomuze..tak jako zachrana kinematografie je myšlena tak, ze tržby budou rekordni a bude to zase udalost jako napr. nolan kdyz jde do kin - vydela to neskutecny prachy, lidi na to budou chodit, kina budou prodavat listky,popcorny a dost to ovlivni tyhle 2-3mesice oproti treba takovýmu Costnerovi a jeho kovbojce, ktera je pruser..

 

TOHLE PROSTE BUDE KOMERČNÍ USPECH = KINA VYHRAJOU. 🤌

na příspěvěk reagoval luka4615

Barvoj

Barvoj (hodnocení, recenze)

luka4615

Jak by se to mohlo přiblížit lvlu Endgame, kdyz v Endgame vyvrcholilo 10 let budování universa a nespočet filmů. Takový přesah Deadpool3 nemá. Ale i tak je to super film plný akce a vtípků a po dlouhé době mě marvelovka zase bavila. Takže já jsem spokojený :-)

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

luka4615

Endgame to rozhodně není, kina to zachrání, je to fakt skvělý a to se mi dvojka třeba moc nelíbila. Ale jako není to žádná revoluce 

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Ratemus

To jsem si myslel, protože všude po netu i tady v prvních komentářích u filmu jsem se dočetl, že je to film desetiletí, epická událost co zachrání kina, kinematografii Marvel a kdoví co ještě :D

Dnes na to jdu, tak jsem zvědav, ale stejně tak nějak tuším, že levelu Engame se to určitě nepřiblíží.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Barvoj, Deyw

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

luka4615

Hele je to skvělý ale necítím z toho žádnou záchranu, je to super a nostalgie v jistých ohledech asi jako návrat Tobeyho a Garfilda a jejich společné hlášky které si užíváš. Rozhodně se nejedná ale o záchranu žánru nebo MCu...

na příspěvěk reagoval luka4615

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Pre tých čo už videli : je akcia aspoň na tej úrovni ako v CA : Winter Soldier ? To je pre mňa najdôležitejšie. Deadpool 1 mal skvelú akciu , ale bolo jej málo , a dvojka bola príliš digitálna. 

na příspěvěk reagoval Bluntman

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

DEXTER099

mas pravdu, pokud tohle nenalaka lidi do kina tak uz asi nic.. protoze tohle je dream comes true takzvane.. :)

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já si na to asi zajdu i když už Marvel vůbec nemusím. Ty prvotní zkazky o tom, že to zachrání žánr a kdoví co ještě beru s velkou rezervou - většinou to jde od těch nekritických fanboys :D

na příspěvěk reagoval Ratemus

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Půjdu na to se synem příští úterý tak uvidím, já osobně mám radši když už tak DC, ale Wolverine mi připomíná ještě ty staré akční hvězdy všeobecně takže toho mám rád. Jinak co se kina týče tak co to zmiňujete někteří je pravda. Dnes je prostě kino čím dál tím větší přežitek, bohužel. To kino je fakt nesmysl a za praženou kukuřici neboli popkorn chtějí tolik jako za oběd v restauraci :-). Ono si to každý rozmyslí, když jsou všechny ty streamovací služby nebo si prostě člověk počká jelikož dnes až na vyjímky jsou ty filmy v kinech chvíli a koupí si blu-ray. Každý si rozmyslí na jaký film jít za ty prachy a co si budeme. Všeobecně se točí min a min tolik zajímavých filmů které by vás fakt posadili na prdel a nutili do toho kina jít. Tohle bude asi jeden ze tří filmů letoška kterým se to povede, ale pořád je to málo 

na příspěvěk reagoval Deyw

Khanos

Khanos (hodnocení, recenze)

Osobně doufám, že kina nebudou přežitou záležitostí, alespoň ne za mého života.
Ale pravdou je, že vzestupem streamovacích služeb a zdražením lístků si dnes každý film dvakrát nebo třikrát rozmýšlím, než se na něj vypravím do kina. A někteří moji přátelé to mají stejně. Když je cena lístku skoro tak vysoká, jako když si film po několika měsících koupím na blu-ray, je dneska těžší si ospravedlnit v rámci domácího rozpočtu takový výdaj. Ale jelikož kinaře nepovažuji za hloupé, předpokládám, že se jim zdražení vyplatí i přes částečný odliv diváků. Holt, nějakou větší změnu v blízké budoucnosti bych nečekal.

Karlosz

Karlosz (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Tak kino jako takové je přežitá záležitost. Raději bych si to zakoupil domů, než být s dalšíma lidma v místnosti. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

 Za mě skvělé, když to vezmu velmi obecně a bez nějakých náznaků. Je tu přehršel Easter eggu na celé MCu a Fox, akce je hodně a to myslím soubojů kde kdo s kým a je brutální a krvavá, hodně cameí ale ne tolik kolik slibovaly leaky nebo drby. Některá camea roztleskali kino a vykouzlily nostalgický úsměv, některé postavy jsou třeba jen zmíněny, jiné se objeví byť na vteřinu. Humor je skvělý a myslím že bude fungovat i napodruhé.

Potitulka jen jedna.

Není to žádná záchrana MCu ale je to rozhodně jedno z toho lepšího. Za mě opravdu super a moc jsem si to užil

na příspěvěk reagoval luka4615

Uživatel Ratemus smazal svůj příspěvek.

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Mě teda silně překvapilo že polovina kin v čr poloprázdná. Na to že se jedná o jedno z největších očekávání roku 2024 jsem  myslel že bude všude plno.

Můžu chápat blbě načasovanou premiéru na prostředek týdne kdy spousta lidí půjde asi o víkendu ale i tak. Třeba v Olomouci bych dokázal koupit lístek asi u okýnka přímo v kině (když jsme šli domů z grilování tak pár lidí v tramvaji jelo právě do kina a jeden říkal že koupí lístek až tam.

 

I když nemám v plánu na to jít, tak mě zajímá co přesně je na tom rozporuplné, protože z předpremiér jdou celkem vlažné komenty.

na příspěvěk reagoval Karlosz

Boysor

Boysor (hodnocení, recenze)

Khanos

Tak ja si myslím že aj moje očakávania naplniť to nie je tiež ťažké. Hlavne aby človek sa pobavil vychutnal si skvely Marvel film od dôb Endgame a s chuťou šiel na to opäť.

Uživatel Boysor smazal svůj příspěvek.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Kincl

Tez se trochu obavam te preplacanosti. A vzhledem ke stopazi, to vypada, ze kazdy special quest star tam bude tak minutu. 

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Snad ty všechny postavy budou mít nějaký smysl a nebude tam třicet postav a každá na 30 sekund, líbilo by se mi něco jako byli záporáci a dva SPidermani v NWH

na příspěvěk reagoval PKD

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

nebojte chlapci, budete spokojeni a prekvapeni zaroven..špičkovani a rypani deadpoola s wolverinem je strop a vyuziti cameos skvele zvolené a spousty a spousty prekvapeni ze budete cumet :) uz to chci videt znova kurva :d

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

HellFireFery

Dosud nej vykon sve kariery. Hmm. To si asi nekdo vymazal zamerne z kedlubny, Logana, ci co. Ja se jen modlim, at mi ten prehlaskovany sasek, nepodela cely film. Jako u 2. Kde jsem ani z genialniho Cablea ci Domino, skoro nic nemel. DP je postava, ktera na me 100% fungovala pouze v jiste anim. 30minutovce. 

Související novinky

Nový Blade bude mít tvrdou přístupnost

Nový Blade bude mít tvrdou přístupnost

včera

Je tomu už pět let od slavnostního oznámení marvelovského šéfa Kevina Feigeho na Comic-Conu v San Diegu v roce 2019, že se dočkáme nové verze komiksové postavy drsného lovce upírů Bladea s tváří… (více)

Twisters přináší smršť do kinosálů

Twisters přináší smršť do kinosálů

22.07.2024

Katastrofický dobrodružný snímek Twisters, volné pokračování legendárního blockbusteru Twister z roku 1996, má nyní za sebou první víkend od svého nasazení do amerických kin, a jak se zdá, hlavy u… (více)

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

19.07.2024

Když si s bráškou zrežírujete jedny z nejúspěšnějších filmů v historii kinematografie, odchází se jen velmi těžko. Bratři Anthony a Joe Russo to nicméně zkusili a po režii veleúspěšných hitů Avengers… (více)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

25.06.2024

Drazí ČSFĎáci, s velkou radostí vás tento rok opět zveme na Filmový víkend ČSFD, který se dočká již 13. ročníku. Náš vlastní malý filmový svátek se bude konat od pátku 2. srpna do nedělního rána 4.… (více)

Reklama

Reklama