Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 23

Recenze (105)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlel, jestli vůbec se mám na tuto zk... pič... vydat do kina, protože, přiznám se bez mučení, Deadpoola víceméně nesnáším a z Marvelovin jsem už vyrostl. A ejhle, nakonec jsem to vábení R-kové Marveloviny, která je tak sprostá, až by se dala krájet a dál už je jen rybník Brčálník, vyslyšel a protože jsem šel na dabovanou 3D verzi, dobře jsem udělal. Pokud vypnete mozek, dá se většina hlášek a narážek na jiné filmy (nejen od Marvelu), považovat za vtipné - ano je tu víc sprostých slov než ve všech filmech natočených až doteď, a taky jsou tu takoví dva týpci, které se vlastně nedá zabít, tak krev stříká kolem - obzvláště v tom 3D... Ale já jsem co? Ano, mozek tentokrát vypl a jen se bavil (byl jsem na tom sám, nikdo odvážný/á se mnou nešel/la).. Každopádně Wolverina mám pro změnu rád, takže důvod, proč na to jít do kina, se najde vždycky.. No a taky se čekají rekordní tržby (aspoň ce se týče R-ka, čili nepřístupných filmů)... Marvelovin byla celá řada, tak proč neudělat jednu zas.... zkur.... zaj.....? Jako je to fakt hodně ujetý, ale líbilo se. Viděno v kině ve 3D (cze.)...70% (Ano, má to potitulkovou scénu) ()

Ementaler86 

všechny recenze uživatele

Deadpool je vždy správným okořeněněním v rámci jinak dokola se opakujícího marvel universa, což s tím, jaké skopičiny v poslední době marvel tropí, platí pro tento film dvojnásob. Zábavné to bylo, meta humor byl, skvělé obsazení bylo a to mi bohatě stačí. Nepřekonatelnou jedničku to nepřekonalo, ale u dvojky už bych se hádal. ()

Reklama

Frantisek.Fu 

všechny recenze uživatele

Deadpool & Wolverine je krásný příklad toho co se stane, když se spojí tři přátelé nerdi, s velmi volnou rukou a znichž jeden (Ryan) má skvělý přesvědčovací metody. Je to film vytvořený fanoušky pro fanoušky komiksových filmů a k jeho pochopení je zapotřebí znát nejen MCU, ale i další marvelovky (konkrétně vše od roku 1998) a zákulisí všemožných projektů, které nikdy nevznikly nebo v lepším případě teprve vznikají, protože snímek je natřískaný camei, návraty a odkazy. Je cítit, že jde o velkou rozlučku s X-Men universem, kdy kromě Hugh a Ryana pravděpodobně už nikoho z herců v těchto rolích neuvidíme. Nejedná se o prefektní marvelovku, ale rozhodně jde o marvelovku doposud s největším srdíčkem. jako fanoušek 10/10, ale upřímných bez růžových brýlí 8/10. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ultimátní Marvel porno –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ desensitizovaný mišmaš lákadel určených pro komiksové fanoušky, aby po sobě v kině zanechali co nejvíc mokrá sedadla, nacpaný tolika smyslovými stimuly, aby u něj většina diváků zkrátka vypla mozek a jela na vlně přisprostlé zábavy. Jakmile se totiž aspoň na chvíli začnete zamýšlet nad zápletkou, nad motivacemi postav a nad významem jejich přítomnosti v ději, zjistíte, že jsou prakticky nulové. Neberte mě zle, je to asi nejfajnovější díl Deadpoola a na rozdíl od většiny posledních marvelovských filmů, které jsem viděl, tohle byla aspoň opravdu zábava, nicméně zábava mělká, dětinsky jednoduchá, spotřební a ne tak vtipná, jak se pětice scenáristů zřejmě snažila a chtěla, aby byla. PS. Podvratnou poctu 20th Century Fox a neotřelou volbu cameo rolí, když už vždycky musí být, zde trochu cením, ale ukolébat se tím nenechám. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Spása Marvelu se úplně nekoná, vlastně se nekoná ani pořádné pokračování, jaké by si zasloužily oba Deadpoolovy stále skvělé filmy. Trojka je podle mě z velké části vypočítavý marketingový tah (ano, já vím, že filmy se točí proto, aby na ně lidi chodili, ale nemusí to z nich přece tak trčet), jehož děj shrnuje jeho název. Nejde totiž o nic víc než o příležitost vidět Deadpoola a Wolverina řádit. Určitě nečekejte sofistikovanou zápletku a bohužel ani poctivě napsaný příběh, jaký měl především první Deadpool, překvapivě nečekejte ani tak nápadité akční scény nebo přirozeně působící humor. V Deadpoolovi a Wolverinovi je všeho buď moc, nebo málo. Ryan Reynolds a Hugh Jackman se určitě dobře bavili a dali do toho všechno, čili co se povedlo, povedlo se hlavně díky nim, protože Shawn Levy jim moc nepomohl a ostatní herci a herečky jsou zanedbatelní a baví hlavně svými návraty do rolí. Ne tím, že by něco zábavného udělali. Jinak mě ale budou dlouho strašit například útrpně dlouhé monology šéfa TVA, brzy okoukané zpomalené pózovací nástupy před akcí, celý ten chaos, kterému se někdo rozhodl říkat příběh… Pokud bude mít film úspěch, budu rád a především jeho tahounům to budu přát, ale že se povedl, to o něm říct rozhodně nemůžu. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Hugh Jackman po filmu Logan: Wolverine z roku 2017 prohlásil, že s hraním postavy Logana/Wolverin skončil. Na otázku, proč se rozhodl pro návrat do tohoto filmu, odpověděl jednoduše: „Prostě jsem to chtěl udělat a cítil jsem to v sobě.“ (TommyZR)
  • První trailer se stal dosud nejsledovanějším filmovým trailerem za 24 hodin. Napříč různými platformy trailer nasbíral 365 milionů zhlédnutí, čímž překonal rekordmana Spider-Man: Bez domova (2021). (Kukelnik)

Související novinky

Nový Blade bude mít tvrdou přístupnost

Nový Blade bude mít tvrdou přístupnost

včera

Je tomu už pět let od slavnostního oznámení marvelovského šéfa Kevina Feigeho na Comic-Conu v San Diegu v roce 2019, že se dočkáme nové verze komiksové postavy drsného lovce upírů Bladea s tváří… (více)

Twisters přináší smršť do kinosálů

Twisters přináší smršť do kinosálů

22.07.2024

Katastrofický dobrodružný snímek Twisters, volné pokračování legendárního blockbusteru Twister z roku 1996, má nyní za sebou první víkend od svého nasazení do amerických kin, a jak se zdá, hlavy u… (více)

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

19.07.2024

Když si s bráškou zrežírujete jedny z nejúspěšnějších filmů v historii kinematografie, odchází se jen velmi těžko. Bratři Anthony a Joe Russo to nicméně zkusili a po režii veleúspěšných hitů Avengers… (více)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

25.06.2024

Drazí ČSFĎáci, s velkou radostí vás tento rok opět zveme na Filmový víkend ČSFD, který se dočká již 13. ročníku. Náš vlastní malý filmový svátek se bude konat od pátku 2. srpna do nedělního rána 4.… (více)

Reklama

Reklama