Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 16

Recenze (665)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Asi bych se měl stydět, ale tohle fakt není film pro mě, neměl jsem na něj chodit do kina a už nikdy nechci vidět nic z tohoto kolovrátkového universa. Režie příšerná, herecké výkony - huh?, spousta strašínkymockyftinoučkých narážek pro náctileté publikum k popukání, prostě jsem se vypravil do bijáku a zůstal sedět s otevřenou hubou, co se to odehrává přede mnou. Ale tak 1* za to, že to bylo barevný a hejbalo se to. Jinak naprostý nezájem... příště půjde sledovat ryby - přes metr tlustej led. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Jediná letošní Marvelovka se povedla. Mohlo to dopadnou jakkoliv, ale já dostal přesně to, co jsem čekal. Uteče to jako voda a člověk se ani chvíli nenudí. Zápletka je možná trochu banální, ale s tím už člověk musí tak nějak počítat. Wade i Logan dostanou šanci se vykoupit a společně zachránit svět. To se samozřejmě neobejde bez hromady bitek a ostrých hlášek. I přes velké množství cameí jsem neměl pocit, že by některá z postav byla ve filmu jakkoliv navíc. I tak je ale dobré se v tomto světě orientovat, abyste věděli, kdo je kdo. Akce je vážně našlapaná a je doprovázena chytlavou hudbou. Podle mě si milovníci žánru přijdou na své a skvěle se pobaví. No uvidíme, co přijde příště. "Budou tě nutit hrát do 90-ti." :D ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Když to není rozbité, tak to neopravujte. A Deadpool na rozdíl od zbytku MCU rozbitý není, takže dělá to, co dělal minule a diváky to bavilo. Kombinace veselého násilí, dětinského hláškování a solidního režisérského řemesla je tu opepřená o návrat Wolverina, skvělou hereckou chemii mezi Reynoldsem a Jackmanem a vzpomínáním na doby komiksovek od Foxů. Kdo ale čeká, že třetí Deadpool přinese nějaké zásadní změny do MCU, bude zklamaný. Poctivý deadpoolovská komiksovka s Loganem jako bonusem. Nic víc, nic míň. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Objektivně za tři, možná ani to ne - ale v kině jsem se často smál jako retardpool (nejen v rámci nakažlivosti) a to se prostě počítá. Ten film určitě není odvážný (všechny fórky na filmová studia atd. jsou ve skutečnosti jen podbízivý kalkul na diváka,  kterého sere aktuální stav MCU) a už vůbec ne chytrý - v podstatě se jede úplně mimo jakékoliv univerzum, chatrný příběh v pozadí je dementní v kontextu i bez něj a jako tématická sranda je to zrádné, protože pokud by z tohohle měla jakákoliv postava přestoupit do dalších filmů franšízy, bylo by to stejné, jako by se v Rambovi objevil někdo ze Žhavých výstřelů (ale v současném MCU by to beztak bylo fuk, protože berlička multiverzum dovoluje kontraproduktivně absolutně vše). Jak už jsem řekl, nakonec to vyhrává prachsprostá sranda, protože hlášky jedou jak sviňa, Reynolds s Jackmanem mají skvělou dikci i nějakou chemii, od začátku do konce se neustále něco praštěného děje a pár momentů je přesně tak cool a funny, jak se od nich očekává. Hnusočoklík cajk. Za krásné letní vymytí mozku děkuju, ale znovu už to vidět nechci. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Oživení nadšení z toho nejlepšího, co jsme u marvelovek a x-menovek zažili. Nerdovsky vymazlené leporelo skečů, nařachané odkazy nejenom na postavy a vztahy komiksových světů, ale i na zákulisí hollywoodských studií, které se nebojí být upřímné a dělat si srandu samo ze sebe. Skvělé vytěžení buddy potenciálu mezi vážným Wolverinem a komickým Deadpoolem, na kterého hláškování by si Ryan Reynolds mohl nechat napsat patent. Zajímavá a mocná záporačka, překvapivé výskyty starých postav. Hugh Jackman hraje jako o život a vůbec všichni si na tom dali záležet, jakoby šlo o záchranu fenoménu. Což taky šlo. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Jay Fear, nevyléčitelně nemocný 45letý fanoušek Wrexham FC (fotbalového klubu, jehož byl Ryan Reynolds v době uvedení filmu spolumajitelem ve Walesu), se s Reynoldsem setkal v dubnu 2023 na ligovém zápase Wrexhamu proti Boreham Woodu díky charitativní organizaci Bucket List Wishes, kterou kontaktovaly zdravotní sestry pečující o pana Feara. Na setkání mu Reynolds věnoval jednu z rukavic ze svého kostýmu Deadpoola a domluvil mu návštěvu natáčení filmu Deadpool & Wolverine v Pinewood Studios. Poté, co pan Fear následující měsíc zemřel, Reynolds mu prostřednictvím sociálních sítí vzdal upřímnou poctu. (Johnny.ARN)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama