Reklama

Reklama

Červená tečka

  • Švédsko Red Dot
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Vydali se do hor, aby ve svém manželství opět rozdmýchali vášeň. Místo toho v nemilosrdné divočině prchají před neznámým střelcem, aby si zachránili holý život. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (99)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Napriek netflixovskej rasovej tlačenke musím povedať, že film od začiatku zaujal a v dobrej thrillerovej rovine sa držal celý čas, aby prišiel zaujímavý výkrut. A tie mám ja veľmi rád. Škoda len, že celé to trocha zhovadil záver, ktorý bol dosť naťahovaný. Poučenie: ak chcete byť silou-mocou multi-kulti, neznamená to, že si musíte hneď nechať pri šoférovaní od černošky vyfajčiť. ()

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Wow. Tady se stalo přesně to, co jsem u filmu I Care a Lot reklamoval. Prostě wow. Neřešíš. Ale problém Red Dot je, že to kolem okolo stojí docela za hovno a vlastně je to dost špatný. Škoda, podle mě se dalo z krásný severský krajiny a tý severský, trochu strašidelný nacistický nátury, vyždímat víc. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem si Červenou tečku pustil ihned po skvělém Arctic, tak nemohu jinak, než jít s hodnocením dolů. Mnohdy nelogické, mnohdy emotivně přehnané. Navíc s názvem, který nedává logiku. Jako když byste film pojmenovali Vepřový řízek jen proto, že hlavní hrdina si v jedné scéně v restauraci objednal vepřový řízek. Tady teda Švédové šlápli vedle. Netflix zřejmě nemá dost a pase i po kvalitě skandinávské kinematografie. Nebo je to o tom, že díky jeho distribuci se k nám dostane něco, co bych si asi jindy normálně nepustil? Bůh ví... ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Celý komentář bude obsahovat SPOILERY! Takže... Bože, stačil kousek a jednalo by se snad o komedii, ne? Za prvé - neskutečně otravní a nesympatičtí multi-kulti protagonisté, kterým přejete to nejhorší zhruba od prvních pěti minut. Bačkora chlap, přechytralá ženská. Intro jak z nějakého Amerického zapadákova s dvěma "redneck brothers," kteří jako kdyby vypadli z Amerického masakru motorovou pilou. OVŠEM! Netrvá to dlouho a z "redneck brothers" se stanou de facto hrdinové a oběti filmu v jednom. Takže, naše dvojice naprostých idiotů se chová jako naprostí idioti a cestou jen tak mimochodem prvního redneck brothera, který je přijel zachránit, nejprve upálí světlicí a potom předhodí hladovému medvědovi, druhého prostě jenom bez váhání zabijou kamenem. Bylo mi obou opravdu líto a hned jsem si říkala, o kolik lepší film by to byl z jejich pohledu - dva lehce rasističtí balíci, kteří si jen tak v klidu na venkově vegetují, než přijede dvojice idiotů z města a nemilosrdně je rozpráší. No, a pak tu máme finální ZVRAT, který je známý asi už od půlky každému, kdo alespoň trochu přemýšlí. A ten už tomu vážně nasadí korunu, protože z dvojice idiotů udělá definitivně záporáky, a to se mi na tom filmu líbilo asi úplně nejvíc. Velice doufám, že to od Darborga byl záměr, abychom je nenáviděli a na konci jim přáli smrt (u mě to zabralo) a nikoliv, že jsme s nimi snad měli soucítit, protože pak je to celkem odvážný tah a za to klobouk dolů. Bohužel skutečný pronásledoval - přes jeho oprávněný vztek - žádné sympatie také nevzbuzuje a tak je vám vlastně úplně jedno, kdo nakonec vyhraje. Líto mi bylo pouze obou "redneck brothers," kteří v tom skutečně byli nevinně a jsou tak jediné nevinné oběti v tom masakru. Ale palec nahoru za stopáž, tyhle filmy, které mají pod hodinu a půl, mi vážně velmi chybí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Idealny je film teraz v zime, ked priroda je zasnezena. Reziser Alain Darborg urobil jednu sympaticku vec - porusil parvidlo multi kulti propagandy, ktore jede striktne. Svalnaty vysportovany cernoich spolus bielym dievcatom. Tu je to naopak, beloch spolu s cernoskou. Preto nadhodnocujem. Zo stretu civilizaci aj tak bude hovno, no a spekulantovi ako mne to nevadi, toto porusenie multikulti pravidla. Pomerne priemerny survival, hlavne ked sa divak zamysli, kopa scen nedava zmysel : 65 % ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • David mal v skľučovadle vŕtačky založený forstnerov vrták. Z vŕtačky ho nemal ako dostať dole a pri manipulácii ju nebolo vidno. Zároveň tento typ vrtáka nemá ostrie, ktoré by zvládlo prerezať tak silné plastové pustá. (Jumar)
  • Jedná se o první švédský film natočený pro Netflix. (Duoscop)

Reklama

Reklama