Reklama

Reklama

VOD (1)

Dívka se po přestěhování do nového města stane svědkyní bizarní vraždy na večírku, kterého se zúčastní. Navíc začne mít podivné vize a nezvyklé touhy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (94)

Morholt 

všechny recenze uživatele

I když je to erko, tak jsem měl skoro neustále pocit, že se koukám na horor pro děti školou povinné. Jako ne že by se na to nedalo koukat. Herecky je to celkem fajn, jakous takou atmosféru si to drží a nakonec i ta CGI potvora se dala přežít, ale kdyby se tam někde zpoza stromu vyloupli Zilvar z chudobince s Péťou Bajzou, vůbec by mě to nepřekvapilo. Navíc i když se tvůrci krve neštítí, tak scény s největším potenciálem kamera nezabrala, což je škoda. Autobusová řež měla být lahůdková. Prostě jsem z toho poněkud rozpačitý a proto volím zlatou střední cestu. 50% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Dlouho se tu nějaký ten vlkodlačí biják neukázal a hle na seveřany! Povedené, nápadité. Jede si svou cestou bez větších inspirací klasickými legendami a fakt to funguje. Do toho solidní efekty, nádherná příroda a fakt koukavé psisko. Za mě potlesk a upřímně bych byl rád, kdyby se nebáli a točili dál podobných. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačích hororů není nikdy dost, ale těch dobrých ani po včerejšku nepřibylo. Vlk Viking je klasický Netflix jako byl třeba poslední Troll. Se vším co k tomu patří. Komu stačí tyhle slabší béčka sledovat, nechť si okamžitě běží pořídit předplatné. Někdo jiný místo toho raději sáhne po nějaké kvalitě ve vlastní filmotéce. 50% ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Prírastok do vlčích vôd z lesov severných dopadol pod moje očakávania. Keďže pozošívaný je rôznorodo, dal som sa prenastaviť na Iný Žáner a už som vnímal plusovo. Nórske pecky majú svoje štandardy, v tomto prípade ale "utkané" podľa šablón (no a že mýtus/legenda +) s veselým digi-psom (na horore uberá) ale na 2hú stranu s PÁR peknými momentkami, ktoré síce nezmrazia, ale preberú. Rodinná pohoda. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Je třeba překousnout, že zdejší vlkodlak vypadá spíše jako digitální hafík z fantasy pro náctileté, jinak ovšem Norové natočili celkem snesitelnou jednohubku, z jejíž stopáže divák ani nechytne vlka! Mínusy: kromě CGI pejska občas hrozí náběh na nechtěný záchvat smíchu (vyšetřování brutální vraždy probíhá tak, že policajtka původ obřího drápu googlí doma na internetu, zatímco odborník je přizván až dlouho poté; lovecká naháněčka v lese je nablblá kompletně a tvoří suverénně nejslabší pasáž filmu) a je škoda, že náznak mytologie z úvodu filmu nakonec nehraje prakticky žádnou roli. Plusy: relativně nepředvídatelné nakládání s postavami, v rámci žánru solidní přeměna (která na rozdíl od finálního psiska není okatě digitální) a kompaktní atmosféra bez imbecilních pokusů o vtipy. P.S. Název teda imbecilní je, sorry. 5/10 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Film bol natočený v nórskom meste Notodden. (Arsenal83)
  • V cca 28. minutě, když si lovec lykanů Lars Brodin prohlíží zohavené tělo první ženské oběti Elin Gran (Silje Øksland Krohne), je jasně vidět na dívčině krku silně pulzující tep. (Haymar)

Reklama

Reklama