Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (288)

choze 

všechny recenze uživatele

Škoda, že snaha oprostit se od Myerse směrem k sérii halloweenským svátkem spojených hororových báchorek nevyšla. Za vlasy přitažený a rozkošně blboučký námět i atmosféra fajn (hlavně díky nezapomenutelné, dokola omílané reklamní znělce) a konec působivý, byť je jen variací na konec Siegelovy Invaze lupičů těl. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle má u všech čertů být?? Nebo co to být mělo. Jedno z nejhorších pokračování všech dob, ne-li snad úplně nejhorší. Nejen že si nějaký svůj příběh zařadili pod jméno kultovné série, ale ještě ke všemu to vydávají za horor. Mě to spíš přijde jako reklama na masky s nějakým jakodějem kolem. Je to asi stejně napínavé jako zavázat si oči v domnění, že bude tam a vy se budete bát. Jenže se akorát tak zramplujete ze schodů a budete nadávat stejně jako po ztraceném čase u tohodle braku. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Halloween 3“ je zklamání, pokud čekáte, že to bude zase něco jako „Halloween“. Prostě není. Má to mnohem blíže k ulítlejším filmům 80. let, někdy si ani nejste jisti, jestli je to celé zamýšleno vážně, či nikoli. Tommy Lee Wallace natočil něco, co nezapadá do série, ale zároveň něco, co ani příliš nenadchne jako samostatný film. Nečekané zvraty jsou spíše k neprospěchu věci, protože se celkem těžko přijímají. ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Pokračování, které jednak není opodstatněné (SPOILER! k filmu Halloween II přeci jen Michael Myers uhořel) jednak nesouvisí vůbec s předcházejícími filmy (kdyby to pojali jako restart, dejme tomu, ale pokud se to producenti rozhodli vpustit do světa jako pokračování hororové série Halloween s tím, že to s předchozími snímky nemá nic společného, to už chce velké koule a ještě větší touhu po penězích) a hlavně které je tak nudné a debilní, že se to ani nedá slovy vyjádřit, je prostě čistokrevný odpad. Na tomhle jsem opravdu nenašel nic dobrého a rozhodně je to jedno z nejhorších pokračování ve filmové historii (momentálně má napadá pouze Nekonečný příběh 3, který tomuto "filmu" může konkurovat). 0 %. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

No do psí prdele, co to jako mělo být?! Halloween trojka nefunguje ani jako pokračování dvou skvělých předchozích dílů, ale ani jako samostatný horor (protože buďme upřímní- tohle horor fakt není). Začátek ještě jakž takž ujde, jenže pak se film rozplizne do něčeho těžce neuchopitelného, jako kdyby honil až moc zajíců naráz, kteří se mu však úspěšně rozprchli. Vyjít to jako bonusový materiál k nějakému opravdovému Halloweenu, jako nějaký fanmade, tak budiž, ale jako regulérní pokračování se to těžce minulo účinkem. A opravdu ne- Michaela Myerse se tady vážně nedočkáte, což, myslím, mluví za vše... ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

  • Autor původní verze scénáře Nigel Kneale se po zjištění, jak násilný výsledný film bude, soudně dožadoval odstranění svého jména z titulků. (HellFire)
  • Po předchozí údajné smrti Michaela Myerse měl John Carpenter v plánu každý rok natočit film vztahující se k událostem, které se odehrály na Halloween. Poté, co tento díl po finanční stránce neuspěl, rozhodli se filmaři Michaela vzkřísit. (HellFire)

Reklama

Reklama