Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (150)

Qitek 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za to, že jsem to vypnul po dvaceti minutách. Jen tak pro jistotu, kdyby to přestalo být takový dno postupem času a já to nevěděl. V rámci mé oblíbené (jednou za čas), seance "Pustíme si nějakou sračku lásko?" to není bohužel ani fascinující tím, jak je to blbý. Prostě je to jen trapná účast naprosto všech lidí na place, ze kterých si nejde dělat ani srandu. ()

tein odpad!

všechny recenze uživatele

Další odpadový pseudo romkom z Česko-Slovenské produkce definující tento žánr jako úplné dno toho nejhoršího co jsou vůbec schopni herci udělat pro peníze. Je zde taky krásně vidět, že herci jsou prostě jen komedianti (a ku*vy prodejné) jež kvůli penězům udělají cokoliv. Kdepak jsou ty časy kdy ještě existovali aspoň nějací charakterní herci jež si vybírali v čem budou hrát. Nedodíval jsem to, to se opravdu nedalo. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když mohl být v Česku premiér Slovák, tak proč by nemohl být na Slovensku premiér Čech? Řekla si Ferencová, popadla blábol od Twardzik a začalo peklo. Propojení rozvodu průměrného páru a vrcholného politika je fakt bizár. Humor nefunguje vůbec a postsynchrony jsou jen pro labužníky. Jedna za Rumunky. ()

trigan odpad!

všechny recenze uživatele

Nebolo to vtipné, zaujímavé ani nič. Prázdny príbeh prázdnych ľudí, čo si nedokážu ujasniť, o čom je život. A medzitým zlý politici. A k tomu PLNO prvoplánového PP. P.S. Najviac ma pobavila presklená bratislavská nemocnica. To nebolo ani na pozeranie pri žehlení. Zaplatiť vstupné do kina, tak si nafackujem. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sterilní  a destilovaný film bez vůně, chuti a zápachu. Neživotné postavy deklamují jakési zvláštní texty, u nichž jsem měl problém si ujasnit, proč znějí tak divně - až dala Nova reklamu a došlo mi to: Ten film je natočený jako dlouhá reklama s podobně uvěřitelnými řečmi postav jako v reklamě (pokud tedy nevěříte reklamám vše, co se v nich řekne nebo si nemyslíte, že takto funguje reálný svět). Ten český dabing je rovněž hodně nepovedený a film hodně sráží (Proč nemohli nechat slovenštinu a češtinu vedle sebe?). Jinak od dob Lásky nebeské zdá se tvůrci romkom filmů sázejí pořád stejně a nepřekvapivě na ten samý mustr - několik párů, několik osudů, které se vzájemně tak nějak z vůle scenáristky propletou, a nakonec všichni dojetím zapláčou. Nejvíc mě bavily postavy chlapů a docela jsem se divil, že do takových ptákovin ti mužští herci šli a plácali naprosté nesmysly. Ale tak peníze nesmrdí a asi za to bylo víc merglí než za reklamu. Film je určen jen a pouze čtenářkám ženských magazínů, které zde pláčou nad jistě-že-reálnými a dojemnými osudy hlavních hrdinek oněch v časopisech psaných příběhů. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)
  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)

Reklama

Reklama