Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (150)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

V létě ti řeknu, jak se mám mi hodně připomínalo oba Šťastné nové roky - děj se taktéž točí okolo rodiny a mezilidských vztahů a rovněž disponuje mezinárodním hereckým obsazením. Podobně jako u ŠNR byl i zde viditelný (a slyšitelný) problém s postsynchrony. Příběhově nejde o nic neviděného, a i když se film věnuje několika problematikám najednou, ani jedna z nich člověka vyloženě nechytne. Nejvíce mě bavily Babčáková a Rogoz. Lepší dvě hvězdičky! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Občas si říkám, že být český herec může být celkem fajn. Nemusíte se nijak snažit, natáčení máte jen jako dovolenou, dostanete se na hory nebo k moři, chlastate a žerete a výsledek nikoho nezajímá, jen aby se to zaplatilo. A to se bohužel většinou stane. Další z nic neříkajícich českých produkt placementů, které jsou pro Ferencovou standardem. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když mohl být v Česku premiér Slovák, tak proč by nemohl být na Slovensku premiér Čech? Řekla si Ferencová, popadla blábol od Twardzik a začalo peklo. Propojení rozvodu průměrného páru a vrcholného politika je fakt bizár. Humor nefunguje vůbec a postsynchrony jsou jen pro labužníky. Jedna za Rumunky. ()

Rimsy odpad!

všechny recenze uživatele

V příštím filmu se už možná dočkáme i návštěvy z Pobaltí, protentokrát si však musíme vystačit s česko-slovensko-rumunským obsazením. Těžko říct, jaká byla motivace Terezy Kostkové, Ondřeje Sokola, Jaroslava Plesla a Martina Hofmanna k účasti na tomto projektu, každopádně je chvályhodné, že se snaží deklamovat zjevně nesmyslné věty se stopami hereckého fištrónu. Mezinárodní obsazení si stejně jako v předchozích filmech vybralo daň v podobě nutnosti předabování postav, ovšem postsynchrony tahají za uši tak bolestivě, že až do konce filmu není možné si na ně zvyknout. A dadaistické proklamace jako „Moje postel, vaše postel, tvůj rozvod, náš rozvod!“ tomu rozhodně nepomáhají. Prostě plnotučný odpad, nic jiného. Více zde. ()

pan_Bily odpad!

všechny recenze uživatele

U nás film láká na skvělé české obsazení. Ale bohužel, až na jednu dvě výjimky, jsou v upoutávkách zmiňovaní herci ve vedlejších rolích, nebo ani to ne (jen štěk). Vůči těm je mi líto dát odpad, ale to asi nejde jinak. Přemýšlím proč vypotit jednu hvězdičku, ale nevím. Uvidim. Za víc to ale u mě rozhodně nestojí. Až na těch pár výjimek, obsazení tragédie. Scénář bída. A tristní dojem podtrhuje zoufale nepovedený dabing. Předpokládám, že film byl po natočení namluvený do české verze, aspoň mi to tak přišlo, a to hodně nepovedeně. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Scéna v sále, kde se nachází klavírní křídlo Petrof, se natáčela v hotelu Imperial v Karlových Varech. (soarka)
  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)

Reklama

Reklama