Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (275)

Knowho 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem vůbec nevěděl co od tohoto čekat, ale ve finále jsem dosti spokojen. Hlavní je od toho nic moc nečekat a koukat na to jako co to je: vánoční odlehčení. Soundtrack je skvělý a Kevin Bacon je absolutní frajer. Klidně bych si v budoucnu dal nějaký další Holiday Special, akorát už s jinými Strážci. 9/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Pre ľudí ktorým na Vianociach a Marvel záleží pecka, pre mnohých ďalších trapas. Ako sa píše vo viacerých komentároch mohlo to byť určite kratšie, podstatná je však myšlienka príbehu. Keď naše zhruba 8 ročné ja nechápalo že prečo u starých rodičoch sú pod stromčekom iba prázdne škatuľky s darčekmi už tretí rok po sebe a naše ja očakávalo čo tam nájde zároveň nechápalo že pre nich je zmyslom Vianoc to že sme s nimi dlhšie ako inokedy. Svojim spôsobom autori do bodky vystihli podstatu Vianoc, dospelý ľudia by aspoň raz zatúžili aby ich pocit z tohto sviatku bol rovnaký aký majú deti a nie taký, že čo komu zase kúpim, zase budú plné obchody, kurwa kedy už budú salónky v akcii...A super faktom je aj to, že zarytý liberáli a odporcovia kresťanskej viery sa tiež potešia, keď na tento sviatok nájdu pod stromom (dúfam že umelým) nový Apple 13. Vtedy netreba pičovať na prázdne kostoly a náboženských fanatikov, kurňa nový mobil, tablet či notebook je dobrý aj vtedy :-D ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vánoční speciál ze světa MCU byl jen otázkou času! Gunnova čtyřicetiminutová jednohubka zaujme animovaným rámcem a je fajn, že v centru filmu byly spíše opomíjené postavy Draxe a Mantis. Ve své podstatě jde o potrhlou blbinku, která má však ideální stopáž a mile pobaví - ať už jde o hudební čísla, hon na "Slaninu", či sekvence z Comic Conu a baru. P. S. Trochu mě zarazil vzhled Groota - jako by se stále více podobal Vinu Dieselovi. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

A já jsem se bavil. A ohromně. Vánoční atmosféru má tenhle Marvel speciál (tenhle a ten vlkodlačí je to nejlepší, co letos přinesl, no není to povšimnutíhodné?) fantastickou, je to nádherně zábavné a oddechové a jiné ambice tenhle film ani nemá, takže obstál na výbornou. Drax a Mantis jsou naprosto úžasná komická dvojice, Kevin Bacon je borec a na všech hercích je vidět, jak nehorázně si tuhle blbůstku užívali. Já jsem si ji užíval úplně stejně. Písně jsou výborné, zejména tedy ta, kterou zpívá Kevin. Super hlášky a camea, Gunnova nápaditost se nezapře ani tady. Že by nová tradice? Dost možná. 80 %. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Mě to vůbec nebavilo. Ale ani trochu. Začínám se vážně bát, co uvidíme ve trojce. Protože se Strážcema to jde z kopce. Chápu, že speciál nedostal moc peněz na nějaký cgi efekty, ale Groot vypadá vážně strašně. To je jak původní oranžový predator, do kterého se oblékal JCVD. Starší ročníky vědí, o čem mluvím. Fakt těžkej průměr. Ani soundtrack není bůhví jak dobrej. ()

Zajímavosti (34)

  • Na začátku speciálu zní skladba „Fairytale of New York“ od skupiny The Pogues. Její text je metaforou vztahu Petera (Chris Pratt) a Yondy (Michael Rooker). (Kubaaa97)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (LUKICKK)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama