Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli ultradementní finále čtvrté série Rebels, tak jste vlastně ve veké výhodě, protože ještě můžete doufat ve smysluplnost zápletky. Ten, kdo je s tím večerníčkem seznámený, bohužel ví, že admirála Thrawna a Ezru si na konci odnesly jakési létající vesmírné velryby (nebo možná sépie, who knows). Takže je samozřejmě naprosto logické, že po několika letech od této události je nalezena mapa k místu jejich pobytu v tisíc let starém chrámu nějakých čarodějnic. Možná budeme ještě s láskou vzpomínat na Obi-wana a Bobu Fetta. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu jsem měla obavy, že začátek bude náročný na chycení se v ději. Ale vlastně to je úplně v pohodě. Jenom není čas na hloubku emocí na postavy minulé, bez vidění Povstalců. Ale jasan, je to napsaný tak, že se bez toho obejít dát. To by šel seriál sám proti sobě. A jak se první díl povedl? Moc! Cítila úplně všechno, co bylo zamyšlený k cítění. A co si budeme, ten vizuál je prostě krásný! ()

Reklama

Fin_429 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MCU efekt, kdy prostě musíte vidět vše, co bylo před tím seriálem, na který se koukáte, abyste pochopili to, co se děje. Navíc mi připadá, že nikdo krom Ahsoky nefunguje tak jak by měl. Ahsoka je výborná a stačí ji jen, aby ji někdo dobře zahrál a bude vypadat "drsně".  Ovšem Sabine na mne působí jako Rey. Ano jsem neználek animovaného seriálu, ale to mě tady štve snad nejvíce. Uvidíme jak se to rozvine. ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakoukáno tak nějak mám, a asi bych víc ocenil 5. sérii Rebels, normálně animovanou. Nemohu se zbavit dojmu že sleduju fanouškovský film. Režie je až na pár skvělých momentů poměrně generická, scénář nemastný neslaný (bolí mě to v souvislosti s Filonim), naprosto debilní konec a ve finále hloupé chování postav, kdy to zase vypadá že si postavy prostě neřeknou vše aby mohla vzniknout zápletka. Mohu ovšem pochválit fajn úvod, dobré herecké výkony a skvělou hudbu. Tam ale asi moje chvála pro první díl končí. Začátek zklamání, ale furt je to jen začátek, tak uvidíme. 4,5/10 ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to nefalšované pokračování Rebels, kdy se konečně dočkáme příběhu bez dějových odboček. Prvních pár minut bylo naprosto filmových. Fanoušci The Clone Wars a Rebels mají obrovskou výhodu, neboť k mají postavám silné pouto. Docela mě to překvapilo a po dlouhé době jsem vyloženě nadšený. Tady se potkaly moje očekávání. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Loď, kterou používá Ahsoka (Rosario Dawson), je jedijský raketoplán T-6, který byl navržen a postaven společností Slayn & Korpi během Klonových válek. Kokpit raketoplánu byl následně během Občanské války použit v rebelelské Alianci jako základ pro nejlépe vyzbrojený stíhač A/SF-01 B-wing. (Veskoslav)
  • Holografická místnost na Home One je úplně stejná jako ta, kde se Luke (Mark Hamill) zpátky přidal k Rebelům před útokem na 2. Hvězdu Smrti v Návratu Jediů (1983). I zvuk hologramu je úplně stejný jako zvuk hologramu plánu útoku na Hvězdu Smrti. (Veskoslav)
  • Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) patří k Dathomirským čarodějnicím nebo Dcerám Allya (na památku dathomirské jedijské mistrině Allya z dob Staré republiky (300 BBY+). Ony samy byly během Velké čistky v průběhu Klonových válek prakticky vyhlazeny. Svůj podíl na tom měl tehdejší separatistický generál Grievous, který osobně vedl pozemní útok za účelem vyhlazení Nočních sester (jednoho z hlavních klanů Dathomirských čarodejnic) a jejich představené matky Talzin. (Veskoslav)

Reklama

Reklama