Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (86)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Kde tahle kvalita byla u Mandaloriana, Boba Fetta nebo i toho Obi-Wana, hm? Vůbec mi tady nevadilo naskakování do rozjetého vlaku, je to pořád samo o sobě nosný, přehledný, i bez znalosti kontextu je jasně cítit, že postavy mají svoji minulost, která jim dává šťávu, a navíc to vypadá a zní přesně jako ty Star Wars, který mám rád, a kterých se mi v poslední době dostávalo už jen ve hrách (Jedi Fallen Order a Jedi Survivor, abych byl přesný). Ne každý může natočit Andora, ale pokud bude ten mainstreamový proud vypadat aspoň takhle, nemám nejmenší důvod brblat. 7/10 po prvních dvou epizodách. P.S. víc té blonďaté padawanky! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela temná a atmosférická otevíračka ve stylu Rogue 1 a dalších moderně pojatých Star Wars stories poslední doby, která je trochu provoněná vůní dobrodružství Indiana Jonese se specifickými trademarky a artefakty. Oceňuji fakt, že se tvůrci vytasí hned s téměř všemi stěžejními postavami a i bez znalosti Rebels je to zatím docela zábava. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

To bylo moc, moc fajn. Ale nečekal jsem, že dostanu regulérní pokr. Rebels. Viděti některé postavy a lokace z tv s. tzv. ´´naživo´´ bylo super. Obsazení je parádní a nemám co vytknouti. Uklidnil mě hraný Ezra. Tam jsem měl trochu obavy, jak dopadne v hrané verzi. Clancy ´Luthor´ Brown hraje dokonce sám sebe z tv s. gen. Hera Syndulla se maskovala jako člověk v The Thing prequelu a Sabine je taky kočka. Jen si musím zvyknouti na ty dlouhé vlasy a nepřítomnost Mandalorianské zbroje. A 1 z velmi známých představitelů dr.Kdovíto si zopakoval svou hlasovou roli jistého droida z CW. Palce nahoru. Tady to vypadá, že zde snad nevznikne jistá pachuť rozpačitosti jako u Obi-wana. Démonická a bledá blondýna s padawanským cůpkem, pokud jsem viděl dobře  (která nemusí vůbec nic říkati a působí 100x lépe, než ta korektně obsazená dřevěná držka z Obíka) je zatím skrytý bonus. Special quest star....Lothalská kočka. Efekty a lodě atd., bez chyby. ()

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické 4 *!!! K té 5. chybí jen vysvětlení, kde najednou Sabina vzala schopnost ovládat sílu (jak si toho Caban v rebelech nemoh všimnout) a to co mi to trochu víc kazí je scéna jak z Obi-Wana když Sabin probodnou mečem ale ona přežije (pak je tu totiž furt otázka proč zrovna bodnutí zabilo Qui-Gona když v posledních 2 jedi seriálech je probodnutí jak škrábanec). ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bída, bída, bída, prachsprostá bída. Kde vzali ta neherecká prkna? Taková dřeva, aby člověk pohledal. Z těch tří (!) ženskejch, co tu mají velký role, umí trochu hrát Rosario Dawson a ani to není žádná sláva. Fakt jsem měl problém to vůbec dokoukat. Ta Sabine a ta temná jedijka, či co to je, neumí hrát, jen se tváří drsně a nemají na to...nesympatické, neherecké holčiny. Takhle tu feminizaci fakt neprosadíte. :-D Kdybych věděl, že na tý kouli je otočný mechanismus, tak bych ten klíč odhalil sám během pár minut pomocí kombinací. :-D ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Holografická místnost na Home One je úplně stejná jako ta, kde se Luke (Mark Hamill) zpátky přidal k Rebelům před útokem na 2. Hvězdu Smrti v Návratu Jediů (1983). I zvuk hologramu je úplně stejný jako zvuk hologramu plánu útoku na Hvězdu Smrti. (Veskoslav)
  • Poprvé se nám v rámci kánonu představí E-wing, který je novým typem stíhače Nové republiky a v rámci Legends byl představen právě v éře válek s velkoadmirálem Thrawnem. Poprvé byly stíhače představeny v komiksové knize „Star Wars: Dark Empire“, kdy v roce 6 ABY Luke propadne Temné straně. (Veskoslav)
  • Loď, kterou používá Ahsoka (Rosario Dawson), je jedijský raketoplán T-6, který byl navržen a postaven společností Slayn & Korpi během Klonových válek. Kokpit raketoplánu byl následně během Občanské války použit v rebelelské Alianci jako základ pro nejlépe vyzbrojený stíhač A/SF-01 B-wing. (Veskoslav)

Reklama

Reklama