Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to nefalšované pokračování Rebels, kdy se konečně dočkáme příběhu bez dějových odboček. Prvních pár minut bylo naprosto filmových. Fanoušci The Clone Wars a Rebels mají obrovskou výhodu, neboť k mají postavám silné pouto. Docela mě to překvapilo a po dlouhé době jsem vyloženě nadšený. Tady se potkaly moje očekávání. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalsi z radu projektov "dojenia" SW-univerza. Hoci nie som jeho fanusik, sci-fi mozem. Po prvej epizode mozno skonstatovat genericky pribeh s mnozstvom sexy "zenskych" charakterov a plochym pribehom. Ray Stevenson je "dobry zaporak". Ale recyklovat koridorovu scenu? Nuz ale, ke ju fanusikovia tak miluju, preco nie?  "Zoznamovacia" puzzle scena s vyrovnanou Rosario/Ahsokou bola fajn. Kvitujem takisto zeleny makeup a oranzove slim-fit nohavice generalky Syndully ...a aby toho nebolo malo, dalsia zenska predstavitlka s rovnakymi obtiahnutymi oranzovymi "monterkami" - Natasha Liu Bordizzo v roli kapitanky Sabine Wren - prototypu korejskej sebavedomej nast-rocnej so slusnym farebnym prelivom. ;D Ale aby sa neslintalo len nad jej charakterom, doplnili ho i pozoruhodnym chlpatym mazlickom. Aku vymyslime zapletku? Tu najstarsiu...treba najst mapu, potom ju treba vediet dekodovat a snad nas povedie pribehom. Slabsi priemer. 45% ()

Reklama

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavil mě úvod, navazuje na starou dobrou trilogii, a novou trilogii. (pro mě stále existuje jen 6 epizod, ani méně, ani více=). Ahsoka je super, souboj s roboty perfektní. Syndulla dobrý průměr. Ale zobrazení Sabrine Wren mě zklamalo. Herečka nesympatická, neodpovídá "clone wars" ani vzhledem ani povahou. Naprosto skvěle tebná Sithská Padawanka, copánek mně připomněl Aniho. Jinak milé překlapení, po Andoru konečně snad koukatelné pokračování (ale jeho kvalit nedosahuje, zatím) ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to neuvěřitelně dobré. Vizuálně to vypadá opulentně (narozdíl třeba od Manda), hudba šlape výtečně, má to ten správný SW feeling, závěrečné titulky jsou boží a strana záporáků působí správně zlověstně. JENŽE! Je to pořád projekt, který udělá radost hlavně fanouškům animovaných seriálů. Já je bohužel neviděl, proto nemám vztah k postavám a novinka se je sice snaží trochu představit, nýbrž nedostatečně. Pořád to patří k tomu nejlepšímu hranému, co se vyplodilo s Disneym u kormidla, ale kdyby to stálo více na vlastních nohách, jsem spokojenější. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animované seriály SW jsem nesledoval, takže mi určitě uniká mnoho narážek a pomrknutí. Přesto jsem si tento úvod užil. Budování hlavní linky funguje dobře. Baví mě herci. Všichni se do svých rolí hodí a jsou přesvědčivý. Rosario je úžasná. Casting je vážně zdařilý. Bavilo mě i pozvolné tempo poznávání. Pokud se bude celá řada nést v podobném duchu, budu spokojený. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Holografická místnost na Home One je úplně stejná jako ta, kde se Luke (Mark Hamill) zpátky přidal k Rebelům před útokem na 2. Hvězdu Smrti v Návratu Jediů (1983). I zvuk hologramu je úplně stejný jako zvuk hologramu plánu útoku na Hvězdu Smrti. (Veskoslav)
  • Poprvé se nám v rámci kánonu představí E-wing, který je novým typem stíhače Nové republiky a v rámci Legends byl představen právě v éře válek s velkoadmirálem Thrawnem. Poprvé byly stíhače představeny v komiksové knize „Star Wars: Dark Empire“, kdy v roce 6 ABY Luke propadne Temné straně. (Veskoslav)
  • Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) patří k Dathomirským čarodějnicím nebo Dcerám Allya (na památku dathomirské jedijské mistrině Allya z dob Staré republiky (300 BBY+). Ony samy byly během Velké čistky v průběhu Klonových válek prakticky vyhlazeny. Svůj podíl na tom měl tehdejší separatistický generál Grievous, který osobně vedl pozemní útok za účelem vyhlazení Nočních sester (jednoho z hlavních klanů Dathomirských čarodejnic) a jejich představené matky Talzin. (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno