Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (86)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalsi z radu projektov "dojenia" SW-univerza. Hoci nie som jeho fanusik, sci-fi mozem. Po prvej epizode mozno skonstatovat genericky pribeh s mnozstvom sexy "zenskych" charakterov a plochym pribehom. Ray Stevenson je "dobry zaporak". Ale recyklovat koridorovu scenu? Nuz ale, ke ju fanusikovia tak miluju, preco nie?  "Zoznamovacia" puzzle scena s vyrovnanou Rosario/Ahsokou bola fajn. Kvitujem takisto zeleny makeup a oranzove slim-fit nohavice generalky Syndully ...a aby toho nebolo malo, dalsia zenska predstavitlka s rovnakymi obtiahnutymi oranzovymi "monterkami" - Natasha Liu Bordizzo v roli kapitanky Sabine Wren - prototypu korejskej sebavedomej nast-rocnej so slusnym farebnym prelivom. ;D Ale aby sa neslintalo len nad jej charakterom, doplnili ho i pozoruhodnym chlpatym mazlickom. Aku vymyslime zapletku? Tu najstarsiu...treba najst mapu, potom ju treba vediet dekodovat a snad nas povedie pribehom. Slabsi priemer. 45% ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavil mě úvod, navazuje na starou dobrou trilogii, a novou trilogii. (pro mě stále existuje jen 6 epizod, ani méně, ani více=). Ahsoka je super, souboj s roboty perfektní. Syndulla dobrý průměr. Ale zobrazení Sabrine Wren mě zklamalo. Herečka nesympatická, neodpovídá "clone wars" ani vzhledem ani povahou. Naprosto skvěle tebná Sithská Padawanka, copánek mně připomněl Aniho. Jinak milé překlapení, po Andoru konečně snad koukatelné pokračování (ale jeho kvalit nedosahuje, zatím) ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela temná a atmosférická otevíračka ve stylu Rogue 1 a dalších moderně pojatých Star Wars stories poslední doby, která je trochu provoněná vůní dobrodružství Indiana Jonese se specifickými trademarky a artefakty. Oceňuji fakt, že se tvůrci vytasí hned s téměř všemi stěžejními postavami a i bez znalosti Rebels je to zatím docela zábava. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm… pokud bych byl super velmi-obr-maxi generál na útěku (z neznámých důvodů - ale znělo to vážně) proč bych nechával někde mapu kde jsem? Nebo ta fialo-zrz-pipka na vznášedlo-motorce (však víte co myslím)… jako… rozepnutá bunda ji sotva vlaje… otevřená helma (bez jakéhokoliv náznaku tlaku vzduchu na xicht). Jako vím, že je to pohádka… ale tady zase někdo v životě neseděl na motorce :). Sem se zase rozjel… musím tu hlavu vypnout :D. Škoda ale, že ji nezapnul Filoni. Ta idiocie vystavění seriálu je nebetyčná. Ahsoka má bohatou historii v animáku Clone Wars. Nějakých 130 epizod (kde si mimochodem asi jen 3x šťeknul současný “hlavní robotí parťák” Ahsoky (!?). No… Ale hraná Ahsoka je vlastně pátá řada 5 let jiného ukončeného animáku Povstalci, (kde se vyskytla Ahsoka asi v 5ti epizodách ze 70). Jediná berlička je vlastně 13. kapitola Mandaloriana, díky které víme, že Ahsoka hledá nějakého “velkovezíra” (nevíme proč) a zlá teta ví kde je (nevíme odkud). Tohle je prostě scénaristická lobotomie. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

To bylo moc, moc fajn. Ale nečekal jsem, že dostanu regulérní pokr. Rebels. Viděti některé postavy a lokace z tv s. tzv. ´´naživo´´ bylo super. Obsazení je parádní a nemám co vytknouti. Uklidnil mě hraný Ezra. Tam jsem měl trochu obavy, jak dopadne v hrané verzi. Clancy ´Luthor´ Brown hraje dokonce sám sebe z tv s. gen. Hera Syndulla se maskovala jako člověk v The Thing prequelu a Sabine je taky kočka. Jen si musím zvyknouti na ty dlouhé vlasy a nepřítomnost Mandalorianské zbroje. A 1 z velmi známých představitelů dr.Kdovíto si zopakoval svou hlasovou roli jistého droida z CW. Palce nahoru. Tady to vypadá, že zde snad nevznikne jistá pachuť rozpačitosti jako u Obi-wana. Démonická a bledá blondýna s padawanským cůpkem, pokud jsem viděl dobře  (která nemusí vůbec nic říkati a působí 100x lépe, než ta korektně obsazená dřevěná držka z Obíka) je zatím skrytý bonus. Special quest star....Lothalská kočka. Efekty a lodě atd., bez chyby. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Holografická místnost na Home One je úplně stejná jako ta, kde se Luke (Mark Hamill) zpátky přidal k Rebelům před útokem na 2. Hvězdu Smrti v Návratu Jediů (1983). I zvuk hologramu je úplně stejný jako zvuk hologramu plánu útoku na Hvězdu Smrti. (Veskoslav)
  • Droidi, kteří napadnou Ahsoku (Rosario Dawson) v dathomirském chrámě, patří k tzv. HK-series assassin droid. Jejich prapůvod je ve Staré republice a poprvé jsme je mohli vidět ve hře „Star Wars: Knights of the Old Republic“. (Veskoslav)
  • Loď, kterou používá Ahsoka (Rosario Dawson), je jedijský raketoplán T-6, který byl navržen a postaven společností Slayn & Korpi během Klonových válek. Kokpit raketoplánu byl následně během Občanské války použit v rebelelské Alianci jako základ pro nejlépe vyzbrojený stíhač A/SF-01 B-wing. (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno