Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidět 1. generaci klonových vojáků ve skutečném brnění a ne CGI je něco, co člověk chtěl vidět už hodně ale hodně dlouho. A ten zbytek? Lahůdka:) A lidé jako krvinka skutečně dokazují, že bez znalostí předchozího seriálu Rebels a CW Vám to absolutně hovno řekne a budete akorát za hlupáka, když nevíte, co je to Purrgil:) ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ahsoka už bojuje s každým ako so seberovným, minule s temným majstrom a teraz so samotným Anakinom. It must be difficult to get out of this situation. Well, actually, super easy, barely an inconvenience. Oh really? Yeah, she just wins it all. Vraciame sa aj k veľrybam z minulej časti, kde si dáme az kolizne stavy bez škrabancov, všetko podla plánov a bez strát. Tak to funguje ked hráte na easy level. Ps: najhoršie boli tie Vaderovske záblesky Anakina, to už bolo fakt na ultra easy... ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smíšené pocity. Jednak hezké flashbacky a easter-eggy. Ale od setkání s Anakinem jsem přeci jenom čekal více. Ahsoka a Anakin spolu utrousili pár vět a mám v sobě nenaplněný pocit z jejich setkání. Zbytečně se točilo okolo Hery a Nové Republiky, jejíchž úloha byla v této epizoda naprosto zbytečná. Musím se na to podívat ještě jednou, ale podobné pocity jsem měl při seriálu Obi-Wan Kenobi, když se Vader po letech setkal s Obi-Wanem a taktéž si nic moc neřekli. Chválím ale závěrečný odlet s Purrgily. ()

Fin_429 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně díl věnovaný Ahsoce. Teď opravdu konečně víme proč se to jmenuje Ahsoka a ne Rebels: the liveaction reboot that is terrible. Ne, myslím to vážně, v této epizodě prozkoumáváme období klonových válek, zjišťujeme něco o Ahsoky minulosti a co se děje. Zároveň je tady trochu toho CG bordelu a.k.a. Anakina. Mrzí mě posledních 10 minut, které byly k nevydržení a už jsem si přál aby to skončilo - vše co epizoda měla, si jednoduše vypráskala na začátku. Ale lepší. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro jedny laciné dojení nostalgie, pro druhé zase esence pojmu Star Wars. Chemie mezi Haydenem Christensenem [ten chlap si svůj comeback do role Anakina nehorázně užívá a já mu to jen přeju] a Rosario Dawson funguje na výbornou [možná ještě líp než v animovaných Clone Wars], přičemž celý flashback na Clone Wars neměl sebemenší chybu. Ať už z hlediska příběhovýho či formálního [production values jako takový jsou naprosto dechberoucí], seriálová AHSOKA působí nejen jako nadstandard quality TV, jako spíš prvotřídní televizní blockbuster se vším všudy.... takže na to všechno můžu říct snad jen ikonickou hlášku Kylo Rena: "MORE!" ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Poprvé můžeme naživo vidět Kapitána Rexe, CT-7567. Během druhého flashbacku jej vidíme v modifikované zbroji, která se skládá z Phase I a Phase II. Hlas mu propůjčil herec Temuera Morrison. (Veskoslav)
  • Svět mezi Světy (World Between Worlds) se původně nazýval Vergence Scatter a můžeme jej například vidět i v tajných poznámkách dávných rytířů Jedi v Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019). (Veskoslav)
  • V rámci flashbacků uvidíme dvě válečné operace. První je bitva o Ryloth, domovskou planetu Hery Syndully (Mary Elizabeth Winstead). V té době vedl rebelii proti Separatistům její otec generál Cham Syndulla. A druhá je během Obléhání Mandalore a občanské války, kdy se republikové vojska spolu s loajalisty vedené Bo-Katan Kryze, postavila proti vojskům Maula na konci Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)

Reklama

Reklama