Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele Cardo k tomuto seriálu (2)

Část 1: Mistři a učedníci (2023) (S01E01) 

Viděl jsem Rebels a popravdě jsem dle zdejších hodnocení čekal něco lepšího než tuhle rozvleklou epizodu s místy mírně lobotomickými dialogy a naprosto stupidním probodnutím Sabine na konci. Heh, nebýt toho konce, tak bych asi dal 4*, ale proč sem cpou naprosto zbytečné a hlavně zcela zdravotně neškodné probodnutím světelným mečem. Čekal jsem, že poté, co jsme tohle zkritizovali u Obi-wana, tak už to neuvidíme... Celkově postava Sabine mi přišla mimo svůj charakter. Ale abych tady jen nehejtil: Baylan Skoll a celkově dark jedi jsou naprosto boží, Huyang je taky super a cameo pana guvernéra z Lothalu taky potěšilo. Doufám, že se dočkám kvalitního seriálu, který má holt je pomalý rozjezd. Usmolené 3* ()

Část 2: V potu tváře (2023) (S01E02) 

Za mě lepší než první díl, sice pořád platí většina toho, co jsem psal u první epizody, ale ten závěr už měl tempo a byl docela záživný. Dark jedi jsou stále úplně top a kralujou seriálu, ale i Huyang se dere na vrchní příčky seznamu nejlepších postav seriálu. Závěrečná akce na Corellii dost dobrá, ale meč pana Marrocka mohl proletět někde jinde než přímo okolo Ahsoky a duel Ahsoky a Marrocka rozhodně mohl být lepší a delší. Docela se těším na další díl, protože je vidět, že má seriál vzestupnou tendenci (a hlavně už tady není žádné debilní probodnutí lightsaberem, které kdokoliv bez potíží přežije). Čas na Thrawna, 4* ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama