Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (57)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// První čtyři díly jsou fajn a mají vzestupnou tendenci, napětí roste s tím, kterak Jediové pátrají po tom, kdo tahá za nitky. Z tohohle pohledu je to vlastně pro hrané Star Wars něco zcela nového a zajímavého. Scénář není bohužel na takové úrovni, jako ho měl Andor, ale nad nějakými silly dialogy nebo nelogickým přesouváním postav tady jde snadno přimhouřit oko, protože zbytek evokuje éru George Lucase dost na to, abych se bavil jako u těch nejlepších momentů prequelové trilogie. Na slibovanou akci a máchání světelnými meči pak ještě jistě dojde, každopádně první polovina nadějná, hlavní záporák má potenciál rozvířit zase trochu debaty okolo Star Wars mytologie, tak snad se internet nezasekne na hlavní hrdince a její představitelce. Nebylo by v tento moment asi nic otravnějšího, než poslouchat opět ty stejné kecy, akorát s novým jménem. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot nebyl vůbec špatný a jako úvod fungoval obstojně. Poznáváme celou řadu postav, které bude za to stát sledovat (Osha, Jecki, Yord). Zatím si úplně nejsem jistý tou zápletkou, která je na můj vkus snad ještě průhlednější než počiny dua Favreau / Filoni. A kvalitu děsně žene dolů režie a slabá práce s herci, kteří jsou ve scénách prkenní. Rozhodně mě to ale zatím nijak neuráží a dám tomu šanci. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že má hlavní hrdinka dvojče, bylo zřejmé poměrně brzy, ale to vůbec nevadí. Že Mae někdo využívá (nějaký ten temný "silonoš"), je také jasné. Že na Jedie vyplave nějaká ta špína, je také už nasnadě a proč ne. I oni jsou jen lidi. Děj vcelku odsýpal, jeden by si ani nevšimnul, že se tam vlastně nic moc nedělo. Za mne zatím spokojenost za tři hvězďule. ()

Jenda.SG-1 odpad!

všechny recenze uživatele

Bída, bída a nic než bída. Příběh slabý a vlastně úplně podružný, protože o něj ani trochu nejde, hlavně aby tam byla vymývána mozku woke a LGBT agendou. Prostředí Star Wars je jen lákadlo na to, aby se do lidí mohly hustit aktivistické kraviny. Jsem rád, že jsem se rozhodl Disney plus už neprodlužovat, šlo by jen o vyhazování peněz. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Acolyte se nedala čekat podívaná na úrovni Manda, či Ashoky. Studio Disney si uvědomovalo, že tady nejsou žádné známé postavy a motivy, které známe z předchozích, věhlasnějších seriálech a po "neúspěchu" Andora nebyl ani rozpočet nijak štědrý. Což je znát jak na hercích, tak kulisách, v podstatě 90% scén se odehrává ve studiu. Zápletka pak zřejmě bude kopírovat filmové Star Wars, Palpatin nebyl prvním Sithským lordem. I když jde o nejslabší seriál ze světa Hvězdných válek, je to dobrá podívaná, která se asi studiu vyplatí více, než drahý Andor. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama