Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (33)

sepp odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Apparently the tragedy of Darth Plagueis the Wise was him getting dragged into this shitshow... Takže to doopravdy odsral Darth Plagueis jak jsem říkal. Ale navíc i sám Yoda - to nám jako Leslye fakt chceš nakecat, že by Yoda necítil žádnou smrt z těch jediů ani nic z  pocitů Vernestry? Že by ho jako jen tak oblbla? Fuck off, Leslye. Fuck off, show. The failure of one! The failure of two! The failure of Leslyeee! EDIT: Jeden místní komentující je očividně naprostej retard, nechápající jak funguje Síla a jak ovlivňuje cítění jediů - KTERÁ ALE HLAVNĚ NENÍ OMEZENÁ EPIZODAMA DANÉHO SERIÁLU. Je ale nezbytné mít shovívavost, jak obecně známo, obyvatelé sudetského města Most mají bohužel svérázné vnímání kultury, jakožto i logiky... "You know Star Wars is in a bad place when the fans are begging for their favorite characters to not show up out of fear of them being destroyed." ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální episoda pro mě byla naprostou pastvou. Nechal jsem se unášet a dostal jsem dost na to, abych se těšil na další sérii. Ano, stále visí mnoho otázek i přesto, že mnoho odpovědí jsem dostal. Už teď je jasné, že tvůrci čerpali z legend. Ta tajemná postava v jeskyni. Velký otazník. Ale s největší pravděpodobností to vypadá, že to byl Darth Plagueis. Že by Qimir byl jeho učedník? Bývalí učedník Mistryně Vernestry Rwoh. Ale proč propadl temné straně? A kdo tedy doopravdy stvořil Oshu a Mae? Že by jeden z pokusů Dartha Plagueise? Navede nás to nakonec k samotnému Anakinovi? Uvidíme co dál. A jinak jsem si všiml, že hodně velké ohlasy vyvolala přítomnost mistra Yody na samém konci. Četl jsem komentáře, kde se píše: Jak to, že to mistr Yoda necítil? A jak jako vypadal? Hrůza. Ještě hůř než v episodách.... Tak tohle je vážně důkaz o demenci některých jedinců. Yoda tam byl cca 2 vteřiny, ze zadu. A řešit to, jaké měl vlasy, je vážně, ale vazbě už nemoc, která by se měla léčit  Stejně tak jako komentář tady místního člena "sepp". Jak ví, že Yoda nic necítil? Jen proto, že to skončilo a on nedostal svoji odpověď, ví úplný kulový co přijde pak, tak jen proto tady buzeruje a špiní. Nehledě na to, že nelze točit to, co si každý myslí a co každý cítí. Mistra Yodu  nevyjímaje. Není to příběh o něm. Takže tohle je ukázkový příklad toho debila, který má nutkání ty věci hodnotit na základě absolutních sraček. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale on ten poslední díl nebyl vůbec špatnej! Jenom strašně předvídatelný. Což nemusí být nezbytně špatná věc. Alepsoň se eliminujou kraviny v ději. Jenom...ano, jenom, přesně jak jsem napsala do diskuse...já to přesunu sem, když už můžu: Ihned po dokoukání jsem napsala kámošovi, co to už taky viděl: "Už to mám dokoukaný.Ano, skončilo to tak, jak jsem očekávala. Ale vlastně to bylo fajn. Ano, sestříhat to, byl by to fajn  film. Jenom by asi nikdo nepřišel do kina, ale počkal si, až to bude na Disney, kde by byla...počkej si na zvrat...rozšířená verze v podobě seriálu." A ještě dodávám: Jaj, to by všechny nakrklo a to by byla sranda! ;) Víc a proč tomu celému ale i tak dám čtyři hvězdy, byť mi to podle průměru epizod vychází jinak, se ráda rozepíšu vedle  :) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Speciálně u mnohých fanoušku SW platí, že kdo chce psa bít, hůl si najde. Headland v rozhovorech říká, že těmto "fankům" se zavděčit nedá, takže se o to ani nesnažila a jejich kritiku si nepřipouští. Jenže tahle blahosklonná nesebereflexe není na místě. Chování postav je nepochopitelné stejně, jako rozsah jejich schopností, které jsou aktivovány pouze když se to scénáristovi hodí. Jestli někdo umí mazat paměť pouhým máchnutím ruky a to ještě tak frajersky, že si budete pamatovat jen prvních pár let života s výjimkou jedné osoby, kterou vypreparoval celou... tak by měl zahodit zářivku a ušetřit si námahu se souboji. Celé to má chatrné základy a velmi často se zdá, že Headla přemýšlí mezikyčlím. Další řady jsou sice schváleny, ale doufejme, že aspoň Filoni vyslyší kritiku nikoliv těch nezavděčitelných "fanoušků", ale (relativně) objektivních diváků ze všech koutů světa, které netrápí křivení kánonu, rasismus, nebo že je tvůrkyně bezpenisní, ale že dialogy tahají uši a nectí se logika. Ta patří i do vymyšlených příběhů...bez ní nejsou postavy ani jejich motivy uvěřitelné. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme to tady, poslední díl, který to u mě dotáhl jako jediný na 5 hvězdiček. Luxusní finále, kde byla spousta věcí, které Star wars dělají Star wars. Ať s ejdou hejtři bodnout, třeba světelným mečem. SPOILY dále. I přes jistou scénáristickou kličku, jak dostat hlavní postavy na jedno místo (Brendok) k závěrečné konfrontaci to pak funguje excelentně...luxusní souboj světelnými meči a Síly, kdy záporáček dostane na budku od Sola (až jsem litoval, že neprohlásil něco ve stylu "You have lost.") přes věc, o které byly popsány tisíce stran a konečně jsme ji viděli na živo...ano, mám na mysli transformaci světelného meče, ke které potřebujete prasklý cyber krystal a čin,  podmíněný takovým hněvem, že krystal změní barvu, až po závěrečnou předtitulkovou scénu, kde mi okamžik před prozrezením identity mistra naskočila odpověď. Jen mohl náš "sith" ještě v závěru říci něco o tom, že mluvil se svým mistrem a ten, že by rád viděl Oshu. ;-)P.S. Líbí se mi, jak tu někteří píšou, že to ods.al Yoda apod...přitom jsou to ti samí, co nadávali, kde je Yoda, když by v té době měl být v chrámu jediů. :-D Všichni ho tam chtěli a najednou je to špatně...a jak tu někdo píše, hejtři asi koukaj zadnicí, hodit to všechno na Sola byl zastírací manévr, aby se řád Jediů vyhnul vnějšímu auditu a po Qimirovi nikdo nepátrá, páč to Venestra utajila a Mae vymazali paměť, aby fungovala jako krytí toho, co se stalo pro Jedie, kteří tam přiletěli...lidi, zkuste, prosím, filmy a seriály skutečně sledovat a ne se jen koukat. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyvrcholení vesměs přineslo to, co jsme očekávali, a ještě pochopitelně fungovalo jako začátek pro X dalších projektů, případně další řady, včetně nikdy nechybějících pomrknutí pro fanoušky, které dost možná vyzní úplně do ztracena, pokud projekt nebude pokračovat. Jen škoda, že samotné finále jako takové je takové bez duše, ostatně jako většina seriálu, a tak nedokáže vzbudit nějaké větší emoce či napětí a svou sterilitou v poklidu dokluše až do konce. Souboj opět fajn, ačkoliv zpomalovačky jsou zlo všude, a tvůrci čehokoliv by si měli uvědomit, že už neni rok 2005, kdy tohle bylo v kurzu. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako hořlavý lesbo-klášter po 16 letech stále stojí a má napájení? Z čeho ? (navíc šutr tam hoří, kabeláž ne?). Jaktože ten meč pořád ještě fungoval? Mazání paměti, fakt? A samozřejmě největší urážka nakonec… záběr na ty zelené uši totálně podělal základní myšlenku celého seriálu. Pozn.: jak v té helmě vůbec něco vidí? ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narozdiel od ostatných epizód aspoň v poslednej je posunutie deja významnejšie a celá epizóda je veľmi dynamická. Efektné súboje ako pozemský, tak aj ten letecký. I keď súboj Osha vs Mae zase trošku kŕčovitý podobne ako v E1 Mae vs Indara. Jednoducho, akčná stránka sa v tejto epizóde hanbiť nemusí. Zbytok je žiaľ, v rovnakej schéme: zvláštne dialógy, schizofrénické chovanie postáv, ich nelogické rozhodnutia a nejasné motivácie. V tejto časti sa k partií oplývajúcej menovanými vlastnosťami pridala už aj Venestra. 2,5* ()

f7r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z lepších dílů, ale jako finále je to slabé. Konečně byla delší minutáž a byla jak akce, tak náznak budování atmosféry... takové měly být všechny díly. Závěr byl ve stylu filmu o Hanu Solovi, s "guestem", který jakoby slibuje víc, ale vzhledem k tomu, že ani u Maula v Solovi jsme se nedočkali pokračování/rozuzlení, tak doufám, že se toho nedočkáme ani v případě Akolytky. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to svoje chyby? Rozhodně má. Ale za 1.) tu máme seriál, který měl vzestupnou tendenci. Většinou to bývá přesně naopak a za 2.) konečně tu máme temnější konec, když klaďasové dostanou na zadek (a všichni umřou) a jednou za čas zase vyhraje zlo. Mae a Oshu jsem si stále neoblíbil, úplně nevěřím tomu jejich příběhu a obě postavy jsou pro mě dost těžko uchopitelné. Sol tady ale předvedl doposud nejlepší výkon a Qimir to hrozně táhne nahoru. Pokud bude druhá řada, i tak bude muset seriál přijít s celou řadou nových (a snad sympatičtějších) postav, Ale já říkám "proč ne". Filmové pojetí by seriálu více slušelo. Velice slušný námět, jen horší scénář. V zásadě mě to ale neuráží a kromě flashbackových epizod to za mě byl úplně oukej seriál. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem dostal to co jsem čekal. Po těch ubrečenejch a znuděnejch letech, napomádovanej disney vypotil docela ucházející star wars dobrodružství. The Acolyte má správný postoj a proto místo zoufalý kritiky od toxických a výčpělých fanoušků SW. Já režisérce Leslye Headland, dávám světelný palec kurevsky nahoru. Čekám pokračování,  galaxie bude plodná ()

Paatej 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak to je fakt ultra píčovina. Sranda by to byla, kdyby to nebyly SW, to bych se i zasmál. Tady ze mě leze ale jenom zoufalej smích, když deus-ex-machina Bazil podělá z mě neznámýho důvodů Sola, aby se moh odehrát zbytek zápletky. Jak zná Mae Pipa, proč jediové běhaj v chumlu jak holky na těláku za fotbalovym míčem, proč je Oshe jedno, že Smilo Ren zabil její 2 nejlepší kámoše a normálně si s nim povídá, proč má stanice která vybouchla před 20 lety stále elektřinu (asi záloha), proč se Sol inkompetentní kdy se to hodí.. a tak dál. Hvězdu dám za to, že Jeong-jae Lee hrál a že produkční design je v místech moc pěknej. Ale to je tak všechno. Tendle brak nestojí za váš čas. Radši se koukněte na Andor. Jo a tyvole jestli zkurvej Yodu, tak jim fakt zabiju zahradníka. - což už asi i jen tim, že ho ukázali, udělali. Já doufal, že je třeba na výměnnym pobytu ve Squid game. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rad ze se zase nejake veci vysvetlily, ale spousta zustala otazkou, tez pribyla spousta oslich mustku a nesmyslu - pokousel se Sol uprchlickou lod sestrelit, ci co zamyslel ? proc stopar (a jak k tomu ziskal znalosti) poskodil jen zamerovani lodi ? Za souboje a jakes, takes uzavreni 40% ()

Reklama

Reklama