Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

Kchamobrasko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takoví zlom jsem nečekal. Po čtyřech naprosto průměrných epizod takoví klenot. Sice nerozumím proč to není první díl 3. série Mandaloriana, ale je mi to tak nějak jedno, aspoň se víc těším na dalšího Mandaloriana. Skutečně se to rozjede až když Mando najde Mandalorianskou kovářku. Souboj Manda a Vizsly Byl naprosto uvěřitelný. Pokračování Na Tatooinu je taky fajn, akorát nevím jestli je dobrá volba stíhačka N1, ale proč ne. No prostě This is the way. 9/10 ()

UncleMorty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Představte si že děláte seriálovou produkci, která soustavně zašlapává do země ty sequelový sračky a pak pustíte ven tohle. Jestli po téhle epizodě Disney nedošlo že dělá něco špatně, tak už na filmovou produkci šance není. Doslova obří fan service v podobě pilotu pro třetí sérii Mandaloriana je něčím úžasným, po čem zamlaská slastí  jakýkoliv fanda Star Wars. ()

Reklama

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pane bože! Ano! Největší Star Wars feeling od Pomsty Sithů. A můžete mi říkat kdo chce, co chce, že to je seriál o Fettovi a tohle byl Mandalorian…No a co? (SPOILERY) Darksaber, nová architektura (aspoň já to město neznám, je možné, že je z nějaké hry, kterou neznám), Mandalore čistka, souboj o vůdce Mandaloru, bojová stíhačka Naboo (tak co, byla Anakina?), kaňon ze závodu kluzáků, Nová Republika…tohle mělo všechno, co já jako fanoušek od Star Wars chci. Pilot k 3. Sérii Manda za 5 z 5, a teď se poďte pomlátit s těma Pykama. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zoznamujeme sa so svalmi, ktoré Boba potrebuje a nebudú patriť nikomu inému ako Mandovi. Ten sa už zbavil malého Jodu a tak sa môže sústtrediť sa seba a svoj boj a posolstvo Mandaloru. Prevedenie: Časť nemá s Boba Fetom prakticky nič spoločné až na verbovanie zo strany Fenek v poslednej minúte, ale aj tak sa jedná o krásnu časť pre fanúšikov Mandaloriana, ktorá je príjemným úvodom do jeho tretej série. 90% ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další průměrně vynikající epizoda Mandaloriana a suverénně nejlepší epizoda Bobba Fetta.. Počkat co?! Po dvou pro mě spíše slabších dílech tu máme tohle. Důkaz, že ta hlavní linka byla tak slabá, že ani sedm epizod nedokázala obsáhnout. Krásně tady vidíme, jak jinde je Mando oproti tomuhle seriálu. Mělo to nejlepší akci a hlavně styl! Ani se tak netěším na finální dvě epizody, spíš přímo na třetí sérii... Zvláštní čin od tvůrců, hlavně nevím, jak k tomu přistoupit v celkovém hodnocení série. Tohle bylo tak jinde, až bych se styděl za Bobba Fetta! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Jedna ze zbraní, kterou Mandalorian (Pedro Pascal) vkládá do cestovní bedny, je FP-45 Liberator – druhoválečná pistole určená pro odboj. (UncleMorty)
  • Když rodianské dítě zahlédne N-1 Naboo Starfighter, říká „Inkabunga“, což je huttsky „neuvěřitelné“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama