Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda Mandaloriana, ale otřesná epizoda seriálu Boba Fett. Víte, tímto mi už definitivně došlo, že Mandalorian je vlastně reinkarnace Boba Fetta, a bohužel k impotenci LucasFilms/Disney to originální charakter schytává. Ale co už... Lepší reinkarnace Legend a zmrvenej originál, než nový content s cílem být co nejvíce korektní včetně zničení původních charakterů svým vlastním stínem, že jo, Rey? 100%/0% ()

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pane bože! Ano! Největší Star Wars feeling od Pomsty Sithů. A můžete mi říkat kdo chce, co chce, že to je seriál o Fettovi a tohle byl Mandalorian…No a co? (SPOILERY) Darksaber, nová architektura (aspoň já to město neznám, je možné, že je z nějaké hry, kterou neznám), Mandalore čistka, souboj o vůdce Mandaloru, bojová stíhačka Naboo (tak co, byla Anakina?), kaňon ze závodu kluzáků, Nová Republika…tohle mělo všechno, co já jako fanoušek od Star Wars chci. Pilot k 3. Sérii Manda za 5 z 5, a teď se poďte pomlátit s těma Pykama. ()

Reklama

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Haló? Nespletl si někdo na Disney+ epizody a nestrčil tam omylem začátek třetí řady něčeho jinýho? Intro až do druhé jízdy výtahem dost cool, Bryce Dallas Howard to chvíli snímala jako něco úplně novýho a fresh, pak přijde lul zvrat a druhá půlka je zas čistej fanservice ještě navíc s rádoby humorem. Oproti zbytku seriálu to je samozřejmě pomalu Vesmírná odysea, ale v kontextu toho, co předvádí s takovou stopáží zbytek áčkové seriálové produkce to je pořád jen lehkej nadprůměr. Další týden čekám návrat k teenagerům na vespách a starému pánovi, co polovinu času tráví v plenkách. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když zatím nejlepší epizoda seriálu je epizoda, která patří k seriálu úplně jinému, je něco velice špatně. Ano, návrat Manda je super, ultimátní fan-service asi potěší (i když osobně se mi už lehce přejídá, ale BD i finální let cením) a esence Hvězdných válek z toho vyloženě čiší, avšak je to zároveň poněkud smutné. Takže jako samostatná epizoda super, optikou celého The Book of Boba Fett nešťastné a dělá to akorát medvědí službu. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle čekal asi málokdo z nás. Celý díl bez Boby a de facto začátek třetí Mandaloriana dorazil o několik měsíců dříve. Luxus! Osvětlení historie okolo Mandaloru, dědictví Vizsly a Temného meče, BD droid, stíhačka Naboo a závody kluzáků. Znovu to byl fan-servis jako prase, ale vše nám bylo podáváno s takovou lehkostí, že mě normálně i bavilo, jak půlku dílu staví loď. Jsem rád za takovou epizodu, i když absolutně netuším, jak toto může pomoci seriálu The Book of Boba Fett. Fanoušci Manda jásají, ale asi si stojím za tím, že toto měla být první epizoda třetí řady.... ale co už. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Když Impérium zjistilo, že nedokáže ovládnout Mandalore, spustilo jednu z nejhrůznějších operací Impéria „Velká čistka Mandalore“. Celá operace vyeskalovala vybombardováním desítek městských kopulí a povražděním přeživších pomocí bezpečnostních droidů série KX pod dohledem Imperiálních sondážních droidů. Tato operace nesla název „Noc tisíce slz“ a byla poslední tečkou a definitivním rozprášením mandalorských sil, které se musely začít skrývat po celé galaxii. V té době také Moff Gideon získal od Bo-Katan Darksaber. (Veskoslav)
  • Jedna ze zbraní, kterou Mandalorian (Pedro Pascal) vkládá do cestovní bedny, je FP-45 Liberator – druhoválečná pistole určená pro odboj. (UncleMorty)

Reklama

Reklama