Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kurva to je skvělý! Co víc na to říct... To jak byl během 2s vpíči od tý hlídky mě naprosto rozjebalo. Ten pohled a jenom zapištění motorů a on nikde a oni vykulený oči kde je. TOPKA! Mando je božskej. A část stavění lodi mi hodilo flashback na prvního Iron Mana. Skvěle zvládnuté. Doufám, že bude i 4. série. Moc se těším. A bylo by hustý, kdyby se odehrávala v čase druhý série Ahsoky nebo potom. Díl nabušenej od začátku do konce a tak to má sakra bejt!..."Toť způsob náš!" ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo luxusní. Sice to není plný počet jako takový, ale jelikož jsem dal předchozím dílům většinou za 4, tak tady musím (ač nerad, hehe) zvýrazniti ten rozdíl. Netřeba se samoz. rozepisovat nad tím, že toto není díl Knihy Boby Fetta, ale nepřiznaně přiznaná 1.chapitola 3.s. pana Ovocňáka, který se osobně zná s výrobcem sýrů Fet(t)a. Special quest star velmi působivé vesmírné město (že by Prstenec kolem Slunce? byť Simakova kniha jest o něčem jiném) které snad vypadlo z nějakého toho Clarka či Asimovovy Nadace, což při Lucasovu kradení kde se dalo u SW IV, není nic překvapivého.;-) A upgradeovaná stíhačka (třeba je to TA stíhačka ve které seděl malý Darth Vader, už si ani nevzpomenu, co se s ní stalo) z Naboo, plná růz. zviřátek, včetně návratu fousatého tlustoprda (nepochopím, jak se může nasoukati do kokpitu X-wingu) z jisté série. Jen to chlapec asi nebude míti v té 3.s. psychicky lehké, když už není prý Mandalorianem či co. A i když mi to vyloženě nevadí (taky se to stalo zatím jednou) tak bych asi nechtěl, aby např. v Ahsoce zaplácli díl Bobou či Mandarínkou. Jako hostovačka, proč ne? Ale nikoli tímto způsobem. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je Mando frajer a vesmírem obklopená skrýš posledních Mandalorianů je skutečně cool. Tak přes to všechno je tenhle díl tím nejplošším ze všech. Což je obrovská škoda. Celá pasáž s opravou stíhačky byla táhlá a upřímně nudná. Parodie na kohouta trošku na sílu. Celkově nechápu, proč je tenhle díl tak vysoce hodnocený, když je zatím beze vší omáčky tím absolutně nejslabším. A to je ještě mírně řečené. Nakonec to nejlepší bylo ke konci dílu. Nostalgie ze závodů na Tatooine a byrokracie Republikánů v praxi. Slabší tři hvězdy. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zoznamujeme sa so svalmi, ktoré Boba potrebuje a nebudú patriť nikomu inému ako Mandovi. Ten sa už zbavil malého Jodu a tak sa môže sústtrediť sa seba a svoj boj a posolstvo Mandaloru. Prevedenie: Časť nemá s Boba Fetom prakticky nič spoločné až na verbovanie zo strany Fenek v poslednej minúte, ale aj tak sa jedná o krásnu časť pre fanúšikov Mandaloriana, ktorá je príjemným úvodom do jeho tretej série. 90% ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando zase na scéně.. škoda že byla epizoda jak vytržená z kontextu. V podstatě to byla taková vsuvka toho, kde mezitím co Fett buduje svuj rajón, co za tu dobu dělá Mando. Až na to, že to bylo nezáživné. Mando je totiž kdesi, kde plní úkol o kterým nevíme nic a nic se ani nedozvíme, protože úkol začíná koncem, kdy jen přinese hlavu zadavateli. Pak putuje vesmírným mhd a epizoda začíná být zajímavá až v době, kdy dává do kupy svůj nový vozový park. Nějaká spojitost s příběhem přichází až na úplném konci, kdy se objeví Fennec. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Když rodianské dítě zahlédne N-1 Naboo Starfighter, říká „Inkabunga“, což je huttsky „neuvěřitelné“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama