Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemství jsou odhalena a Boba Fett se dozví novou informaci. (Disney+)

Recenze (68)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl Boby Fetta. Je trošku paradox, že v těchto dvou epizodách si Fett ve svým seriálu absolutně nezahrál. Jenže Book of Boba Fett není tak úplně jen o Fettovi, ale o provázanosti s příběhem Mandaloriana a částečně i jako příprava na 3 sérii Mandy. Takže za mě super. Co si ale Grogua vybere, na to si musíme počkat. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dvě epizody kdekdo namítá, že je to moc Mando a málo Boba, každopádně podobné výtky jsou trochu mimo. Naopak, symbiotické zpracování materiálu je výbornou volbou, která umožňuje širší rozprostření vyprávění, aniž by kdokoliv významněji trpěl. Tenhle spin-of byl koneckonců s Mandalorianem od prvopočátku úzce spjatý - v Mandalorianovi začal, s Mandalorianem tematicky souvisí, v Mandalorianovi byl oficiálně ohlášen a pokud bude třeba, v budoucnu se od Mandaloriana osamostatní. Vzhledem k tomu, že Fettova linie aktuálně směřuje k jedinému cíli, kterému je věnována péče dostatečná, není ani druhý odklon do bratrských vod na škodu. Pokud by se k bratříčkům v dalších seriálech nezaujatě přidala ještě nějaká ta sestřenka a synovec, buďme rádi. A zbytek? "I will give you a choice." - je až paradoxní, jak silný tenhle moment byl v kontextu příběhu, v němž zjevně nepřehodil výhybku vypravěč (Kathleen Kennedy, jdi se bodnout). ()

Reklama

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fanoušci Clone Wars vyloženě plesají, v hrané formě konečně postava Cad Banea s původním dabérem na scéně, naprostá paráda jeho scénka. Též i shledání s Grogu, Lukem a Ahsokou, to je naprosto vše, co si může fanoušek SW přát. Sice se v díle nic moc neděje, ale tyto konverzační díly se samými důležitými postavami světa SW, to všechno vynahradí. Též i Boba je v posledních dvou dílech velmi omezen a někomu to může vadit, mě popravdě ani ne, rozvíjí to nádherně celý příběh. Je to taková příprava na všechny ostatní SW seriály, hlavně asi na Manda a Ahsoku. Jasných 5*. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi rozporuplné pocity. Návrat některých postav patří do jiného seriálu, navíc i v Mandarinkovi jsem považoval tyto pasáže za superfans cameo service. Na mě to prostě nefunguje, protože vím, že jde o fake. A tady navíc i zbytečně rozvláčný fake. Nicméně jsem ochoten přivřít ústa, protože jsem dostal dárek v podobě postavy, která se mi moc líbila v CW a kterou považuji za superpadoucha. Teď už mi chybí jen nejmenovaná sithská učednice, tč. bez mistra, která snad bude zatápět Kenobimu. Na můj vkus je tento díl jako vagón nacpaný hračkami...který je ale součástí nesprávného vlaku. Jakožto epizoda seriálu o Bobanovi, dost o ničem. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další Mandalorianovo intermezzo.. A pomalu snad i rezignace na vlastní seriál. Opět se ukazuje řada postav z původního seriálu, velkým lákadlem je Luke a vůbec celý ten Jedi training. Moje zmatení roste a současně se tak nějak netěším, s čím přijde poslední epizody která se už tak nějak musí věnovat Bobba Fettovi. Tentokrát už to ani není to opojení aury okolo Mandaloriana, ale obyčejné pokračování Grogguovy linky, který nemá s Bobbou ale vůbec nic společného. Nebylo to tak svěží jako před týdnem, už to působilo utahaně a že by se tam něco dělo, se říct nedá. Kvalitu tomu neupřu, jen nepochází z tohoto příběhu.. Finále už se určitě bude věnovat jen Bobba Fettovi, o tom jsem přesvědčený, avšak bude to po takové odmlce fungovat? ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • V kantýně v Mos Pelgu (Freetownu) je v tomto díle vidět jejich nový interiérový prvek: žebra Kryatského draka, kterého zdejší lidé pomohli porazit v druhé sérii seriálu The Mandalorian (od r. 2019). (Sidarius)

Reklama

Reklama