Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemství jsou odhalena a Boba Fett se dozví novou informaci. (Disney+)

Recenze (68)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět “Tlustý Bob” 90% epizody nikde a epizodě to (jak jinak) prospívá. Obsahově jde jen o snahu naroubovat předchozí Mandalorianovu epizodu na předchozí 4 a upřímně mě to nijak nevadí. Seriál se stejně neubírá jak bych chtěl (chronologické vyprávění) a obsahově je to zajímavější bez Boba (btw. dnes už je digitálně možné opravdu vše... herce netřeba :)). Navíc “zatažení” starých známých epizodě jen prospělo. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dvě epizody kdekdo namítá, že je to moc Mando a málo Boba, každopádně podobné výtky jsou trochu mimo. Naopak, symbiotické zpracování materiálu je výbornou volbou, která umožňuje širší rozprostření vyprávění, aniž by kdokoliv významněji trpěl. Tenhle spin-of byl koneckonců s Mandalorianem od prvopočátku úzce spjatý - v Mandalorianovi začal, s Mandalorianem tematicky souvisí, v Mandalorianovi byl oficiálně ohlášen a pokud bude třeba, v budoucnu se od Mandaloriana osamostatní. Vzhledem k tomu, že Fettova linie aktuálně směřuje k jedinému cíli, kterému je věnována péče dostatečná, není ani druhý odklon do bratrských vod na škodu. Pokud by se k bratříčkům v dalších seriálech nezaujatě přidala ještě nějaká ta sestřenka a synovec, buďme rádi. A zbytek? "I will give you a choice." - je až paradoxní, jak silný tenhle moment byl v kontextu příběhu, v němž zjevně nepřehodil výhybku vypravěč (Kathleen Kennedy, jdi se bodnout). ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl Boby Fetta. Je trošku paradox, že v těchto dvou epizodách si Fett ve svým seriálu absolutně nezahrál. Jenže Book of Boba Fett není tak úplně jen o Fettovi, ale o provázanosti s příběhem Mandaloriana a částečně i jako příprava na 3 sérii Mandy. Takže za mě super. Co si ale Grogua vybere, na to si musíme počkat. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co k tomu říct. Výborný návrat k trochu jinému seriálu a upřímně by mi nevadilo, kdyby to takto i zůstalo. Jen je prostě škoda, že si Boba získal takovou pozici, že kdykoliv se k němu vyprávění vrátí, divák je tak trochu rozčarovaný. No, já jen doufám, že se vrátíme k jeho badass charakteru z Mandaloriana, protože tady mi prostě přijde o dost sentimentálnější, než bych u nájemného lovce čekala. Přeci jen, jak ukazuje jiný bounty hunter, tyhle dvě vlastnosti jde velice dobře skloubit dohromady, aniž by se sklouzlo ke zvláštnímu kýči. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je hezké vidět, že se vlastně všichni vysrali na Bubáka Feťáka a naplno se můžeme vrhnout na pokračování Mandaloriana. Stejně první 4 epizody stály za hovno, tak ten seriál aspoň zachráníme tímhle. A nutno říct, že to seriál nikoliv zachránilo, ale oživilo. Jinak by se na tu splašku asi málokdo podíval. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Lovec odměn, který se objeví na konci epizody, není nikdo jiný než Cad Bane. Ten debutoval v Klonových válkách (od r. 2008), kde mimo jiné vzal i mladého Boba Fetta do svého gangu. Objevil se také v The Bad Batch (od r. 2021), kde lovil Omegu, poslední čistý genetický klon přímo z genetické šablony Jango Fetta. Bobba byl první. (Veskoslav)
  • V kantýně v Mos Pelgu (Freetownu) je v tomto díle vidět jejich nový interiérový prvek: žebra Kryatského draka, kterého zdejší lidé pomohli porazit v druhé sérii seriálu The Mandalorian (od r. 2019). (Sidarius)

Reklama

Reklama